blade_pan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2005 Παιδες ονειρευομαι το εξης συστημα το 2006... Athlon 64 5000+ X2 Μobo με Socket M2 και chipset Crossfire λογικα DFI... 2*1gb DDR2 Σκληρους βλεπουμε! Και 2*Χ1800ΧΤ... Τι λετε καλο??:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Οκτώβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Καλα κοιμησου,λιγο ακομα και οταν ξυπνησεις το σκεφτεσαι καλητερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Kαλα σου λεει.....AMD θα βαλεις ?:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Insane Καλα κοιμησου,λιγο ακομα και οταν ξυπνησεις το σκεφτεσαι καλητερα Γιατι να το σκεφτω καλυτερα?Εχω σκεφτει κατι λαθος? Αρχική απάντηση από YDinopoulos Kαλα σου λεει.....AMD θα βαλεις ?:P:P ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Οκτώβριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Κατι λαθος δεν εχεις σκεφτει η υλοποιηση μου φαινεται καπως!(εκτος αν σκοπευεις να πιασεις γκομενα την Αθηνουλα,ξερεις ποια φανταζομαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Σιγά! Εγώ ονειρεύομαι καλύτερο σύστημα από το δικό σου!(μήπως είναι από τα πιο άκυρα threads που έχω δει;...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 @Blade Pan: Αυτό το ονειρεύεσαι για κατεβαστήρι φαντάζομαι, έτσι; Γιατί με τα Vista δεν θα κάνει για τπτ παραπάνω... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 εγω ονειρευομαι πρωτοχρονια στη Πραγα, μονος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 24, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen ...(μήπως είναι από τα πιο άκυρα threads που έχω δει;...) Στο πολυ χαλαρο!! Καψιμο ωρες,ωρες ε παιδες?? Τεσπα καλημερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.