Jump to content

Προβλημα με rear ηχεια HELP

vaggos1416003198

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω το 4 point surround της creative (4400) και καρτα ηχου on board 8 channel απο τη μητρικη Κ8Ν-Ε Deluxe της Αsus. Realtec ac 97 αν δεν κανω τραγικο λαθος.

Το προβλημα μου ειναι οτι τον τελευταιο καιρο τα 2 rear satellites δεν παιζουν καθολου, τιποτα, νεκρικη σιγη. Ουτε ταινιες, ουτε Mp3, oυτε media player.

Εχω κατεβασει τους τελευταιους drivers της καρτας αλλα δεν καταφερα τιποτα. Θα κατεβαζα και τους αλλους απο το site της nvidia αλλα ειναι 22 ΜΒ και εχω 56ακι.

Bασικα θελω καταρχην να διαπιστωσω αν ειναι προβλημα software ή hardware και μετα βλεποντας και κανοντας. Kατι τεστ της πλακας που εκανα απο κατι προγραμματακια που βρηκα στο νετ δεν βοηθησαν.

HELP

- Απλά άλλαξε λιγάκι τα μπροστινά ηχεία με τα πίσω, οπότε θα διαπιστώσεις αν φταίνε τα ηχεία (που δεν νομίζω να αποφάσισαν να παραδώσουν το πνέυμα και τα δυο παρέα)

- Κοίτα από τις ιδιότητες ήχου -> Για προχωρημένους , να έχεις επιλέξει τα σωστά ηχεία (μήπως και φταίει αυτό)

Μετά καλό θα ήταν να αρχίσεις σιγά σιγά να κατεβάζεις τους τελευταίους drivers (ας είναι 22ΜΒ με ένα download προγραμματάκι τύπου Getright θα κατέβει κάποια στιγμή)

Τις ρύθμισης του driver τις έχεις ερευνήσει καθόλου?? Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξεις αν λειτουργούν οι πίσω έξοδοι τώρα που είδες ότι λειτουργούν τα ηχεία σου είναι από το διαγνωστικό των ηχείων που περιλαμβάνει ο driver που βγάζει έναν χαρακτηριστικό θόρυβο από κάθε ένα ηχείο ξεχωριστά έτσι έχεις τη δυνατότητα να καταλάβεις ποιο δε λειτουργεί.

Και εγω πιστευω πρεπει να ρυθμησεις τους drivers.πολυ πιθανων να ειναι ρυθμησμενο για λιγοτερα ηχεια και εκει να ειναι το προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.