Vatos_locos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2009 λοιπών παιδιά έχω έναν HD 80Gb ΑΤΑ o οποίος καθόταν στον server μου και είχε το λειτουργικό μόνο χθες για κάποιο λόγο βάρεσε και δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε και δεν μπορώ να τον στρώσω, δεν με ενδιαφέρουν τα αρχεία που είχε μέσα αλλά να στίσω το pc πάλι γιατί έμεινε όλη η πολυκατοικία χωρίς file server και τα μισά pc χωρίς internet :nare το τι έπαθε. για κάποιο λόγο το pc αποφάσισε να μην bootάρει ξανά και μου έβγαζε το κλασικό "disk read error μπλα μπλα" check disk τίποτα Cyclic redundancy check - data error νταξη λέω φορμάτ και restore από το image, αμ δε τα win δεν μπορούν να κάνουν fomrat τον δίσκο είτε είναι xp είτε vista είτε 2003 ούτε από το cd τους αλλά ούτε από την διαχείριση δίσκων o δίσκος φαίνεται σαν RAW και δεν τον φορμάρουν με τίποτα. νταξη λέω πάλι θα του σβήσω το partition και θα του κάνω καινούριο και μετά format, αμ δε ξανά τα ίδια φτιάχνω partition, RAW και πάλι δεν μπορούν να του κάνουν format νταξη για άλλη μία φορά, πάμε για low level format, αμ δε again το low level τελειώνει κανωνικά και μόλις πάω να του κάνω fomat μαντέψτε, RAW ξανά τα νεύρα μου άρχισαν να γίνονται τσίτα οπότε το παράτησα για να μην το σπάσω σε περίπτωση που υπάρχει κάτι να κάνω ακόμα μπας και το σώσω. στο pc πήρα 2 80άριδες να τους κάνω Raid 1 αυτή τη φορά αλλά τώρα σκάλωσα με αυτόν φτιάχνετε ή να τον βάψω μπλε ?
jax7480 Ιανουάριος 3, 2009 #2 Ιανουάριος 3, 2009 Εγω θα ελεγα, να κοιταξεις κατι σε σπρευ. Αν παλι δεν κανει δουλεια, νομιζω λιγο ασταρι με λαδομπογια και στο τελος ενα βερνικι θα κανει δουλεια.Δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχολεισαι.
xrist Ιανουάριος 3, 2009 #3 Ιανουάριος 3, 2009 Εγω θα ελεγα, να κοιταξεις κατι σε σπρευ. Αν παλι δεν κανει δουλεια, νομιζω λιγο ασταρι με λαδομπογια και στο τελος ενα βερνικι θα κανει δουλεια. Δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχολεισαι. xaxa το χρώμα δεν είπες ίδιο με της θάλασσας βέβαια.....
Vatos_locos Ιανουάριος 3, 2009 Author #4 Ιανουάριος 3, 2009 κατά εκεί πάω και εγώ απλά κόλλησα γιατί όσες φορές έπαθα κάτι τέτοιο στην χειρότερη το έλυνα με low level format αλλά αυτός έχει μουλαρώσει τόσο πολύ που δεν θέλει και παραξενεύομαι γιατί στο bios αναγνωρίζετε κανωνικά οπότε δεν μπορώ να πω ακόμα οτι έιναι hardwarικό πρόβλημα είπα να το γράψω μπας και μας πει κανένας HDD Guru κανένα μαγικό tool να του αλλάξω τα φώτα έτσι μόνο και μόνο για να το ξέρουμε και από περιέργεια να δω αν θα φτιαχτεί αν πάλι δεν γίνετε τίποτα θα τον χαρίσω πουθενά μπας και χρειαστεί κανένας καμία πλακέτα ή να τον κάνει κορνίζα ( αφού τον βάψω μπλε )
eleven Ιανουάριος 3, 2009 #5 Ιανουάριος 3, 2009 Μια που όλα τα λογικά απέτυχαν δοκίμασε κάτι πιο απίθανο ,Πχ άλλαξες καλωδιοταινία?Σε άλλη θεση του κοντρόλερ τον δοκίμασες?Πιθανότατα να τα έχεις δοκιμάσει αλλά μια που δεν το αναφέρεις το προτείνω
Vatos_locos Ιανουάριος 3, 2009 Author #6 Ιανουάριος 3, 2009 αμέ και αυτά έγιναν και σε άλλο pc μπήκε τα ίδια κάνει παντού μου κρατάει μούτρα αλλά δεν του έκανα τίποτα το ορκίζομαι
jax7480 Ιανουάριος 3, 2009 #7 Ιανουάριος 3, 2009 αμέ και αυτά έγιναν και σε άλλο pc μπήκε τα ίδια κάνει παντού μου κρατάει μούτρα αλλά δεν του έκανα τίποτα το ορκίζομαι Μηπως θυμωσε επειδη σε ειδε να γλυκοκοιταζεις τιποτα SATA???
Vatos_locos Ιανουάριος 3, 2009 Author #8 Ιανουάριος 3, 2009 lol λες ? θα του κάνω χαδάκια το βράδυ για συγνώμη
sakis_the_fraud Ιανουάριος 3, 2009 #9 Ιανουάριος 3, 2009 Hiren's Boot CD και τρεχουμε το HDD Regenarator
Vatos_locos Ιανουάριος 17, 2009 Author #10 Ιανουάριος 17, 2009 fixed τον έβαλα σε έκαν File Server κουτάκι που έχει Unix FS και του έκανε format αμέσως και έπεζε κιόλας οπότε τον πέταξα πάνω στο pc και τον έκανα format σε ntfs και δούλεψε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.