Jump to content

Δίσκος RAW και δεν αλλάζει με τίποτα

Vatos_locos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπών παιδιά έχω έναν HD 80Gb ΑΤΑ o οποίος καθόταν στον server μου και είχε το λειτουργικό μόνο χθες για κάποιο λόγο βάρεσε και δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε και δεν μπορώ να τον στρώσω, δεν με ενδιαφέρουν τα αρχεία που είχε μέσα αλλά να στίσω το pc πάλι γιατί έμεινε όλη η πολυκατοικία χωρίς file server και τα μισά pc χωρίς internet :nare

το τι έπαθε.

για κάποιο λόγο το pc αποφάσισε να μην bootάρει ξανά και μου έβγαζε το κλασικό "disk read error μπλα μπλα"

check disk τίποτα Cyclic redundancy check - data error

νταξη λέω φορμάτ και restore από το image, αμ δε :rolleyes:

τα win δεν μπορούν να κάνουν fomrat τον δίσκο είτε είναι xp είτε vista είτε 2003 ούτε από το cd τους αλλά ούτε από την διαχείριση δίσκων

o δίσκος φαίνεται σαν RAW και δεν τον φορμάρουν με τίποτα.

νταξη λέω πάλι θα του σβήσω το partition και θα του κάνω καινούριο και μετά format, αμ δε ξανά :cool:

τα ίδια φτιάχνω partition, RAW και πάλι δεν μπορούν να του κάνουν format :o

νταξη για άλλη μία φορά, πάμε για low level format, αμ δε again :mad:

το low level τελειώνει κανωνικά και μόλις πάω να του κάνω fomat μαντέψτε,

RAW ξανά

τα νεύρα μου άρχισαν να γίνονται τσίτα οπότε το παράτησα για να μην το σπάσω σε περίπτωση που υπάρχει κάτι να κάνω ακόμα μπας και το σώσω.

στο pc πήρα 2 80άριδες να τους κάνω Raid 1 αυτή τη φορά αλλά τώρα σκάλωσα με αυτόν :p

φτιάχνετε ή να τον βάψω μπλε ?

Εγω θα ελεγα, να κοιταξεις κατι σε σπρευ.

Αν παλι δεν κανει δουλεια, νομιζω λιγο ασταρι με λαδομπογια και στο τελος ενα βερνικι θα κανει δουλεια.

Δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχολεισαι.

Εγω θα ελεγα, να κοιταξεις κατι σε σπρευ.

Αν παλι δεν κανει δουλεια, νομιζω λιγο ασταρι με λαδομπογια και στο τελος ενα βερνικι θα κανει δουλεια.

Δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχολεισαι.

xaxa το χρώμα δεν είπες:D

ίδιο με της θάλασσας βέβαια.....:D

κατά εκεί πάω και εγώ απλά κόλλησα γιατί όσες φορές έπαθα κάτι τέτοιο στην χειρότερη το έλυνα με low level format αλλά αυτός έχει μουλαρώσει τόσο πολύ που δεν θέλει

και παραξενεύομαι γιατί στο bios αναγνωρίζετε κανωνικά οπότε δεν μπορώ να πω ακόμα οτι έιναι hardwarικό πρόβλημα

είπα να το γράψω μπας και μας πει κανένας HDD Guru κανένα μαγικό tool να του αλλάξω τα φώτα έτσι μόνο και μόνο για να το ξέρουμε και από περιέργεια να δω αν θα φτιαχτεί αν πάλι δεν γίνετε τίποτα θα τον χαρίσω πουθενά μπας και χρειαστεί κανένας καμία πλακέτα ή να τον κάνει κορνίζα ( αφού τον βάψω μπλε :p )

Μια που όλα τα λογικά απέτυχαν δοκίμασε κάτι πιο απίθανο ,Πχ άλλαξες καλωδιοταινία?

Σε άλλη θεση του κοντρόλερ τον δοκίμασες?

Πιθανότατα να τα έχεις δοκιμάσει αλλά μια που δεν το αναφέρεις το προτείνω

αμέ και αυτά έγιναν και σε άλλο pc μπήκε τα ίδια κάνει παντού μου κρατάει μούτρα αλλά δεν του έκανα τίποτα το ορκίζομαι :D

αμέ και αυτά έγιναν και σε άλλο pc μπήκε τα ίδια κάνει παντού μου κρατάει μούτρα αλλά δεν του έκανα τίποτα το ορκίζομαι :D

Μηπως θυμωσε επειδη σε ειδε να γλυκοκοιταζεις τιποτα SATA???

• 2 weeks later...

fixed τον έβαλα σε έκαν File Server κουτάκι που έχει Unix FS και του έκανε format αμέσως και έπεζε κιόλας οπότε τον πέταξα πάνω στο pc και τον έκανα format σε ntfs και δούλεψε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.