thrasher Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 Ρε moderators βοηθειστε.Εχω ξεπερασει τα 150 ποστ αλλα δεν μπορω να γραψω στο forum πωλησεων, ουτε να μπω στο ζητησης.Τι εχει γινει βοηθειστε...............(Αν αυτο το ποστ δεν ανοικει εδω βαλτε το οπου θελετε,εγω ετσι το εκρινα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Οκτώβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Επειδή και εγώ νόμιζα πως υπάρχει πρόβλημα είναι θέμα χρονικού περιορισμού που υπάρχει... 2-3 μήνες νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher Ρε moderators βοηθειστε.Εχω ξεπερασει τα 150 ποστ αλλα δεν μπορω να γραψω στο forum πωλησεων, ουτε να μπω στο ζητησης.Τι εχει γινει βοηθειστε............... (Αν αυτο το ποστ δεν ανοικει εδω βαλτε το οπου θελετε,εγω ετσι το εκρινα) 3 μήνες. ps αγόρασε και κάναν ορθογράφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 21, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αν καταλαβα καλα για να κανω τα παραπανω θα πρεπει να περιμενω 2-3μηνες.Αν ναι,καλως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher Αν καταλαβα καλα για να κανω τα παραπανω θα πρεπει να περιμενω 2-3μηνες.Αν ναι,καλως. όχι, τον ορθογράφο μπορείς να τον βάλεις άμεσα ( ναι, θες 2-3 μήνες περίπου, δικλείδα ασφαλείας κι αυτό για να σε γνωρίσουμε καλύτερα ) αν καίγεσαι παίζει και το www.fleamarket.gr και τα ανάλογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 21, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Οχι ρε!!!!!Απλως παραξενευτικα επειδη δεν δουλευε.Τα ξερω και γω αυτα τα λινκ,αμα ηθελα να πουλησω κατι θα εμπενα με 1000 fleamarket.gr........................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.