Jump to content

Laptop κατεβαστηρι??

blade_pan

Recommended Posts

Ενας φιλος εχει ενα Compaq 2811 pressario.

Επειδη βαζει DSL και δεν εχει ενα παλιο μηχανημα για κατεβαστηρι,λεει να βαλει το Laptop.

Υπαρχει κανενα προβλημα με την θερμανση ή κατι αλλο?:...:

Κι εγώ την έβγαλα πολύ άνετα ένα χρόνο με φορητό ως κατεβαστήρι...

...πλέον όμως έχω λιγο διαφορετική γνώμη...αν θες το λαπτοπ για εργασιες, για εύκολη μεταφορά στις διακοπες και κανα παιχνιδάκι, δλδ αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις αλλά θες να το κρατήσεις καιρό για να σε εξυπηρετεί σ'αυτές τις δουλειές, καλύτερα να το ζορίζεις λιγότερο, να έχεις ένα φθηνό desktop παλιάς τεχνολογίας και κατανάλωσης και να αποδεσμεύσεις το φορητό απο "αγγαρείες"...

Καλύτερα να σου κρατήσει λίγο περισσότερο το φορητό, που θες κι αρκετά χρήματα για να πάρεις καινούριο...

Για να μην το κάνω θέμα ένα Laptop ACER Aspire 1353 LM με 450Ε είναι καλή τιμή??

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

CPU Family ATHLON

Frequency 2400 MHZ

Memory Capacity 512 MB

Max Memory 1024 MB

Hard Disk Capacity 40,00 GB

CD Read Speed 24

DVD Read Speed 8

CD R/W Speed 16

Display Type TFT

Diagonal Size 15,0 "

Max Resolution 1024X768

Operating System WIN_XP_HE

Features Firewire

Features 4xUSB

Features DVDRW

Features CDRW

Features ETHERNET 10/100

Features MODEM

Features IrDA

Sorry αν είμαι :OT:

Eχοντας laptop για κατεβαστήρι κάνεις και οικονομία στο ρεύμα. Για σκέψου γύρω στα 15 ευρώ είναι η διαφορά στο ρεύμα το δίμηνο. Αρα επιβάλεται ένα laptop για τέτοια δουλεία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.