blade_pan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 Ενας φιλος εχει ενα Compaq 2811 pressario.Επειδη βαζει DSL και δεν εχει ενα παλιο μηχανημα για κατεβαστηρι,λεει να βαλει το Laptop.Υπαρχει κανενα προβλημα με την θερμανση ή κατι αλλο?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Εγω κατεβάζω εδώ και πολύ καιρό με το laptop χωρις κανένα πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Οκτώβριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Και εγώ με συμφωνώ με τον συνάδελφο bleo8onh... με το λαπτοπάκι μια χαρά... (σχεδόν δηλαδή... απλά που και που έπρεπε να το καθαρίζω)ίσα ίσα συμφέρει και από πλευρά ρεύματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Οκτώβριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Κι εγώ την έβγαλα πολύ άνετα ένα χρόνο με φορητό ως κατεβαστήρι......πλέον όμως έχω λιγο διαφορετική γνώμη...αν θες το λαπτοπ για εργασιες, για εύκολη μεταφορά στις διακοπες και κανα παιχνιδάκι, δλδ αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις αλλά θες να το κρατήσεις καιρό για να σε εξυπηρετεί σ'αυτές τις δουλειές, καλύτερα να το ζορίζεις λιγότερο, να έχεις ένα φθηνό desktop παλιάς τεχνολογίας και κατανάλωσης και να αποδεσμεύσεις το φορητό απο "αγγαρείες"...Καλύτερα να σου κρατήσει λίγο περισσότερο το φορητό, που θες κι αρκετά χρήματα για να πάρεις καινούριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Για να μην το κάνω θέμα ένα Laptop ACER Aspire 1353 LM με 450Ε είναι καλή τιμή??ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CPU Family ATHLON Frequency 2400 MHZ Memory Capacity 512 MB Max Memory 1024 MB Hard Disk Capacity 40,00 GB CD Read Speed 24 DVD Read Speed 8 CD R/W Speed 16 Display Type TFT Diagonal Size 15,0 " Max Resolution 1024X768 Operating System WIN_XP_HE Features Firewire Features 4xUSB Features DVDRWFeatures CDRW Features ETHERNET 10/100 Features MODEM Features IrDA Sorry αν είμαι :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 kanonieris απο που ............?Το καλο-κακο ειναι οτι με 600 παιρνεις καινουριο!Τωρα αν αξιζουν 150 παραπανω ειναι αλλο ερωτημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 απο fleamarket το βρήκα, μεταχειρισμένο φυσικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Eχοντας laptop για κατεβαστήρι κάνεις και οικονομία στο ρεύμα. Για σκέψου γύρω στα 15 ευρώ είναι η διαφορά στο ρεύμα το δίμηνο. Αρα επιβάλεται ένα laptop για τέτοια δουλεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.