blade_pan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 Χαιρεται... Εχω ενα σημαντικο προβλημα με τον WD external 250... Η τροφοδοσια του πραγματοποιειται με ενα βυσμα το οποιο δεν ειναι το κλασσικο που ειναι σιδερενιο αλλα ενα με ενα με 4 πινακια το οποιο τοποθετειται στο σκληρο σε ενα....πλαστικο θηλυκο βυσμα! Με την πολυ χρηση,αφου ο σκληρος δεν εχεο διακοπτη on/off,εχει χαλαρωσει σε βαθμο που με την παραμικρη κινηση σβηνει... Η εγγυηση ενος ετους εχει τελειωσει και ρωταω, Τι συμφερει πιο πολυ?Να το παω στο eshop απο το οποιο το αγορασα ή να παρω μια εξωτερικη θηκη και να τον βαλω...Μπαινει ετσι δεν ειναι? Αν τον παω στο eshop θα με ξηλωσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Παρε ενα καινουργιο κουτι με κουμπακι....Κ εμενα μου χαλασε κ ηθελαν 20 (πλαισιο) να το φτιαξουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Wd κουτι?ή απλο? Εσυ ποιο πηρες? Αυτος ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Χαιρεται... Εχω ενα σημαντικο προβλημα με τον WD external 250... Η τροφοδοσια του πραγματοποιειται με ενα βυσμα το οποιο δεν ειναι το κλασσικο που ειναι σιδερενιο αλλα ενα με ενα με 4 πινακια το οποιο τοποθετειται στο σκληρο σε ενα....πλαστικο θηλυκο βυσμα! Με την πολυ χρηση,αφου ο σκληρος δεν εχεο διακοπτη on/off,εχει χαλαρωσει σε βαθμο που με την παραμικρη κινηση σβηνει... Η εγγυηση ενος ετους εχει τελειωσει και ρωταω, Τι συμφερει πιο πολυ?Να το παω στο eshop απο το οποιο το αγορασα ή να παρω μια εξωτερικη θηκη και να τον βαλω...Μπαινει ετσι δεν ειναι? Αν τον παω στο eshop θα με ξηλωσουν? Μπορεις να παρεις μια φωτο με το βυσμα και το καλωδιο(ξεχωριστα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 21, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αθλιες φωτογραφιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 21, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Δεν περνας καμια βολτα απο το Ακτινιο μπας και εχουν ανταλλακτικα...αν και η λυση του dinopoulou ειναι πιο ευκολη...ανοιξε το κουτι βγαλε το σκληρο και βαλτο σε αλλοΚουτια μπορεις να βρεις παντου (αν ειναι και firewire ακομα καλυτερα) ψαξε σε πλαισιο,multirama,e-shop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 21, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Βρηκα στα multirama ενα ωραιο... Αυτο στο eshop... που ειναι και firewire αλλα κοστιζει 50καθως και αυτο στο πλαισιο που εχει usb2 και sata...43...@Dinopoule σου ζητησαν 20 για να σου φτιαξουν την τροφοδοσια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αυτο στα multirama ειπα να στο προτεινω αλλα ειναι 2,5 ο σκληρος σου??Με το firewire θα εχεις αυξημενη ταχυτητα διαμεταγωγης και το θεωρω καλυτερη επενδυση αν εχεις το εξτρα χρημα...ιδανικο ειναι να εχει και usb 2 σε περιπτωση που θες να τον παρεις σε κανα φιλο (το firewire δεν ειναι τοσο διαδεδομενο οσο το usb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 21, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Oops...αυτο εννουσα 3.5 εχει και combo sta 45 Δεν ξερω αν αξιζει να το φτιαξω ή να παρω κουτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 21, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Παρε κουτι firewire+usb αυτο θα εκανα εγω (η διαφορα φτιαξιμο --νεο ειναι μικρη κατα την αποψη μου και εχεις και κατι καλυτερο λογω firewire)Τωρα που το βλεπω το combo φαινεται πολυ καλο(το μονο που με χαλαει ειναι η εξωτερικη τροφοδοσια μερικα αν δεν απατωμαι περνουν και απο usb ρευμα αλλα δεν ξερω αν ισχυει για τους 3,5)...ισως να το τσιμπησω και εγω στο μελλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 22, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Δεν καταλαβες ison o WD εχει 1 USB 2.0 και 2 Firewire!Θα ρωτησω τιμη για φτιαξιμο αλλιως το combo!Αλλα που να παω eshop ή πλαισιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.