Jump to content

Μια διευκρίνιση

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ο θείος μου που μένει Αθήνα (άσχετος απο PC) θέλει να του αγοράσω μια RAM, μιας και τωρα στις γιορτές θα παω εκει. Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρει τι μνήμη RAM δέχεται η μητρική του (SDRAM ή DDR). Η μητρική του είναι ASUS A7N266-E με έναν Palomino Athlon XP επάνω. Μπορείτε να με βοήθησετε; Αν του πάρω μία DDR 400, θα παίξει ;

ΥΣ:Αν θέλετε απαντήστε με PM και διαγράψτε το Thread.

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Δηλαδή τι μνήμη να ζητήσω από το μαγαζί ;

Πχ:

"Θέλω μια RAM PC2100" ;

Nαι μονο που θα πρεπει να πεις και το μεγεθος της μνημης που θες πχ 256, 512 mb κτλ

Δεν ηξερα οτι παιζει 400αρες αλλα και παλι αφου τις ριχνει σε pc2100 ποιο το νοημα να αγορασει τετοιες?

Thanx Guyz!!!! Καλα λεω οτι του TheLab τα παλικαρια είναι τσακάλια! Thanx για αλλη μια φορα!

Δεν νομίζω οτι υπάρχει διαφορά τιμής πλέον. pc2100 δυσκολα θα βρεις, PC2700 πιο ευκολα αλλα παιζει να ειναι και πιο ακριβες (λιγο) απο PC3200. Κι αμα κανει μια αναβαθμιση;

Αρχική απάντηση από morpheus

Δεν νομίζω οτι υπάρχει διαφορά τιμής πλέον. pc2100 δυσκολα θα βρεις, PC2700 πιο ευκολα αλλα παιζει να ειναι και πιο ακριβες (λιγο) απο PC3200. Κι αμα κανει μια αναβαθμιση;

Μια οποιαδήποτε 400άρα ... πιο μικρές μόνο σε στοκ και άν θα βρείς!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.