Jump to content

Ποιό παιχνίδι για τουρνουά?

aliendna51

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δουλεύω σε μιά εταιρία και θέλουμε να διοργανώσουμε ένα τουρνουά gaming. Δεν ξέρουμε όμως ποιό παιχνίδι να βάλουμε.. Κάνοντας μια βόλτα σε internet cafes είδα ότι τα παιχνίδια που έπαιζαν ήταν τα εξής (όχι με ακριβείς μετρήσεις, στο περίπου με το μάτι..):

40% World of Warcraft

35% Linage II

20% Counter Strike

5% Diablo II και άλλα παιχνίδια..

Κανένα όμως από τα παραπάνω δε βολεύει για τουρνουά.. Ίσως το Counter Strike, αλλά αυτό παίζεται με ομάδες κι εμείς δε μπορούμε να διαθέσουμε πάνω από 4 PC.. Βοηθήστε λίγο.. Κάντε τις προτάσεις σας..

Θα σου προτεινα να βαλεις age of empires 3. Μολις βγηκε.

Βαλτε καποια διαφημιστικο σαν "πρωτη γνωριμια με το νεο age of empires" και λογικα θα εχετε κοσμο,σχετικα με τα δεδομενα του meeting που κανετε παντα.

Απο την αλλη κανενα παιχνιδι δεν εγγυαται οτι στανταρ θα ερθει κοσμος

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Βάλε η cs ή το quake η το Warcraft3 dota.To AOE δυστυχώς δεν έχει κερδίσει τους gamers

Το οτι δεν εχει κερδισσει το AOE τους gamers πως το συμπερανες εσυ???Εδω στο zone μονο καθημερινα ειναι 3000 ατομα και παιζουν το 2 που ειναι και παμπαλαιο..

Και εγω για καποιο strategy θα προτεινα αν και αν δεν εχουν ξαναπαιξει θα ειναι λιγο δυσκολο

Για πιο ευκολο θα σου προτεινα το quake 3 που ο καθενας ειναι για την παρτη του και υπαρχουν και πιστες πολυ μικρες για 4 ατομα...

Αρχική απάντηση από ison

Το οτι δεν εχει κερδισσει το AOE τους gamers πως το συμπερανες εσυ???Εδω στο zone μονο καθημερινα ειναι 3000 ατομα και παιζουν το 2 που ειναι και παμπαλαιο..

Φίλε μου (και) σε net cafe δουλεύω και σ αυτό παίζουν όλοι AOE 2 και όχι το 3, γι αυτό το είπα.Δεν λέω πολύ καλό παιχνίδι αλλά απ ότι μου λένε οι περισσότεροι το AOE 2 είναι ποιό ενδιαφέρον.Τώρα τι να πώ γούστα είναι αυτά

:cool:

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Φίλε μου (και) σε net cafe δουλεύω και σ αυτό παίζουν όλοι AOE 2 και όχι το 3, γι αυτό το είπα.Δεν λέω πολύ καλό παιχνίδι αλλά απ ότι μου λένε οι περισσότεροι το AOE 2 είναι ποιό ενδιαφέρον.Τώρα τι να πώ γούστα είναι αυτά

:cool:

Εμ σε περιπτωση που δεν το ξερεις το ao3 δεν εχει επισημα κυκλοφορησει στην Ευρωπη οποτε λιγο δυσκολο να το εχει net cafe εκτος βεβαια αν βαζει κοπιες...οποτε περιμενε λιγακι και μετα βγαλε συμπερασμα...:flower: φλικα παντα :flower:

Στο θέμα μας.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Βλέπω μου προτείνετε περισσότερο ή strategy ή shoot 'em up. Από τα καινούρια Age of Empires 3 και Counter Strike: Source τι πιστεύετε ότι θα τραβήξει περισσότερο? Για το δεύτερο αρκούν όμως 4 PC (παιχνίδι ανά 4 παίκτες κάθε φορά)?

Πες μας και τι υπολογιστες εχεις γιατι αν ειναι τπτ pentium 3 ουτε πασιεντζα που λεει ο λογος δεν θα μπορεις να παιξεις..

Το cs ειναι team game οποτε θα πατε 2v2 ενω fps του στυλ quake-unreal παιζουν και 1v1v1v1 (free for all deathmatch) αναλογα με το τι θα διαλεξεις

Αντιστοιχα και ΟΛΑ τα strategy ειναι περισσοτερο team games δλδ 2v2 αν και θα μπορουσατε να παιξετε και εκει ffa αν θελατε

Αρχική απάντηση από ison

Εμ σε περιπτωση που δεν το ξερεις το ao3 δεν εχει επισημα κυκλοφορησει στην Ευρωπη οποτε λιγο δυσκολο να το εχει net cafe εκτος βεβαια αν βαζει κοπιες...οποτε περιμενε λιγακι και μετα βγαλε συμπερασμα...:flower: φλικα παντα :flower:

Το ΑΟΕ 3 ευτυχώς η δυστυχώς το έχουν παίξει οι περισσότεροι γαμερς, και υπάρχει σε πολλά net cafe της ελλάδος(στην ελλάδα ζούμε). :flower:

φίλε alien το counter strike θα έχει καλύτερα αποτελέσματα

CS.Ειναι παιχνιδι που το παιζουν ακομα και παιδια 10 ετων!Ειναι το πρωτο και μοναδικο παιχνιδι μου σε internet cafe και το μοναδικο.Αλλιως lineage.Aλλη φαση!

Από το Lineage όμως από όσο ξέρω δεν μπορεί να βγεί κάποιος νικητής ώστε να πάρει έπαθλο.. Οπότε βλέπω oi γνώμες τείνουν σιγά σιγά σε Counter Strike: Source.. Τα PC θα είναι αρκετά καλά από λόγο απόδοσης/τιμή. ’λλωστε θα πρέπει και να μην ξοδέψουμε μιά περιουσία και να μπορούν να πουληθούν μετά.. Σκεφτόμαστε για AMD 64 3000+, ABIT KN8, VGA με 6600GT128 chip, μιά φθηνή 512 μνήμη και φανταχτερά αλλά φθηνά κουτιά.. Οθόνες 19" TFT LG ή/και BenQ.. Για το CS:S θα αρκέσουν 4 PC? Και αν ναι πώς? Υπάρχει κάποια πίστα για γρήγορους deathmatch αγώνες?

Και κάτι άλλο.. Αλλού που συζητάω το ίδιο θέμα με κράξανε επειδή θα είναι μόνο 4 τα PC.. Πιστεύετε ότι δε θα έχει επιτυχία με τόσο λίγα PC?

Αρχική απάντηση από aliendna51

Και κάτι άλλο.. Αλλού που συζητάω το ίδιο θέμα με κράξανε επειδή θα είναι μόνο 4 τα PC.. Πιστεύετε ότι δε θα έχει επιτυχία με τόσο λίγα PC?

Για να μη σου πω 10πλάσιο αριθμό, τουλάχιστον 10 η/υ ψιλοεπιβάλλονται. Για παιχνίδια σίγουρα κάτι νέο όπως ΑοΕ 3 και Quake4 θα τραβήξει αρκετά βλέματα αλλά και κλασικές αξίες όπως Warcraft και Warhammer για στρατηγική είναι μια σίγουρη λύση. Επίσης τα CS και Quake 3 για action και κάποιο NFS U. και Colin για racing.

Οτι τα pc ειναι πολυ λιγα δικιο εχουν αφου ομως τοσα διαθετετε τι να κανουμε?

Μπορειτε με τα ιδια λεφτα να παρετε 10 κονσολες παντως και να σας μεινουν και "ρεστα"!

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Οτι τα pc ειναι πολυ λιγα δικιο εχουν αφου ομως τοσα διαθετετε τι να κανουμε?

Μπορειτε με τα ιδια λεφτα να παρετε 10 κονσολες παντως και να σας μεινουν και "ρεστα"!

;) Σωστός Μορφέα :T:

Αρχική απάντηση από aliendna51

Δουλεύω σε μιά εταιρία και θέλουμε να διοργανώσουμε ένα τουρνουά gaming. Δεν ξέρουμε όμως ποιό παιχνίδι να βάλουμε.. Κάνοντας μια βόλτα σε internet cafes είδα ότι τα παιχνίδια που έπαιζαν ήταν τα εξής (όχι με ακριβείς μετρήσεις, στο περίπου με το μάτι..):

40% World of Warcraft

35% Linage II

20% Counter Strike

5% Diablo II και άλλα παιχνίδια..

Κανένα όμως από τα παραπάνω δε βολεύει για τουρνουά.. Ίσως το Counter Strike, αλλά αυτό παίζεται με ομάδες κι εμείς δε μπορούμε να διαθέσουμε πάνω από 4 PC.. Βοηθήστε λίγο.. Κάντε τις προτάσεις σας..

Εμένα μ'αρεσουν τα τουρνουά που έχουν σχέση με: Counter Strike ή κάποιο άλλο γνωστό shoot em'up. Και για τους fan της στρατηγικής ή rpg κανένα World of Warcraft που γίνεται χαμός μ'αυτο το παιχνίδι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.