Rayden Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 Παίδες, σόρι αν έχει ξαναπεράσει, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για να ψάξω.Ξέρετε από πού μπορώ ν' αγοράσω μελάνια συμβατά με ΗΡ (όχι τα αυθεντικά και πανάκριβα δηλαδή) ?Δε μ' ενδιαφέρει αναγόμωση, θέλω καινούργια.Ευχαριστώ!:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 εκει ημουν χθες...πλαισιο...δεν ξερω αν εχει για ολα τα μοντελα ομως,καντους ενα τηλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Οκτώβριος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Ευχαριστώ φίλε μου. Δεν ήξερα ότι το Πλαίσιο άρχισε να φέρνει και ιμιτασιόν! Στο σάιτ δείχνει ότι έχει, ελπίζω να ισχύει και στην πραγματικότητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 σκέψου πριν προβείς σε αγορά σε πόσα γεμίσματα θα σου χαλάσει ο printer έχεις ξεχωριστές κεφαλες η ενσωματωμένες στο μελάνι? έχε υπόψη σου οτι κατα κανόνα πρέπει να τα τρως τσάκα τσάκα η να πετάς και κανα cleaning που και που όταν δεν τυπώνεις επειδή διαφορετική χημεία τους μπουκώνει τα μπεκάκια Επίσης Στουρνάρη έχει μαγαζιά ΜΟΝΟ με μελάνια ψηλά και στο πρώτο παράλλληλα έχει το απολύτως χύμα με σύριγγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 http://www.cartridgeworld.gr/main.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αυτές οι κινδυνολογίες είναι αρκετά διασκεδαστικές μερικές φορές. Οι ΗΡ παρεπιπτόντως έχουν την κεφαλή στο cartridge οπότε παρακαλώ κάποιος να μου στείλει το λινκ όπου τεκμηριώνεται πώς η διαφορετική χημική σύσταση των μελανιών οδηγεί σε βλάβη το μοτέρ που κινεί την κεφαλή και το σύστημα τροφοδοσίας χαρτιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Αυτές οι κινδυνολογίες είναι αρκετά διασκεδαστικές μερικές φορές. Οι ΗΡ παρεπιπτόντως έχουν την κεφαλή στο cartridge οπότε παρακαλώ κάποιος να μου στείλει το λινκ όπου τεκμηριώνεται πώς η διαφορετική χημική σύσταση των μελανιών οδηγεί σε βλάβη το μοτέρ που κινεί την κεφαλή και το σύστημα τροφοδοσίας χαρτιού. Δεν σου λεει ουτε για μοτερ ουτε για συστημα τροφοδοσιας ...σου λεει για τα ακροφυσια οτι μπουκωνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Ναι ρε παλικάρι και εγώ απαντνάω ότι οι ΗΡ έχουν την κεφαλή πάνω στο μελάνι. Οπόταν?Όσο για το τα ακροφύισια φράζουν... τέσπα, πολύ μεγάλη ιστορία που πλέον κουράζομαι μόνο στην ιδέα να την αντικρούσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Οκτώβριος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Αυτά του πλασίου είναι αρκετά καλά... Τύπωσα την διπλωματική μου με αυτά στο HP 1315 και δεν είχα κανένα πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 ρε σουμιφερ είδες οτι ρωτάω αν είναι ενσωματωμένα η απλά θέλεις να κάνεις τον κοκορα???κινδυνολογίες η ενημέρωση?εγώ με το Epson είχα πρόβλημα και το ανέφερα σορρυ κιόλας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Οκτώβριος 23, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Παιδιά, επειδή έχω παλιότερα δοκιμάσει την αναγόμωση τόσο σε ΗΡ όσο και σε Canon και δεν έμεινα ευχαριστημένος, προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω αφού υπάρχουν μαϊμούδες και δεν έχω τις τρελές απαιτήσεις στην ποιότητα. Παλιότερα είχα πάρει κάτι KMP από Cosmodata που ήταν μια χαρά, αλλά δεν ήταν και πολύ φτηνότερα από τα αυθεντικά. Αυτά του Πλαισίου κοστίζουν όμως το μισό! Το κακό είναι ότι δεν έχουν διαθέσιμο αυτό που θέλω, από βδομάδα λένε. Ελπίζω να μη "λένε" μόνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Οκτώβριος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2005 Αν θες πες τι δε σου άρεσε στην αναγόμωση. Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτά τα refill στον HP PSC-1610 και είμαι πολύ ευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.