Jump to content

Ιμιτασιόν μελάνια για ΗΡ. Από πού?

Rayden

Recommended Posts

Παίδες, σόρι αν έχει ξαναπεράσει, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για να ψάξω.

Ξέρετε από πού μπορώ ν' αγοράσω μελάνια συμβατά με ΗΡ (όχι τα αυθεντικά και πανάκριβα δηλαδή) ?

Δε μ' ενδιαφέρει αναγόμωση, θέλω καινούργια.

Ευχαριστώ!

:bigsmile:

σκέψου πριν προβείς σε αγορά σε πόσα γεμίσματα θα σου χαλάσει ο printer

έχεις ξεχωριστές κεφαλες η ενσωματωμένες στο μελάνι?

έχε υπόψη σου οτι κατα κανόνα πρέπει να τα τρως τσάκα τσάκα

η να πετάς και κανα cleaning που και που όταν δεν τυπώνεις

επειδή διαφορετική χημεία τους μπουκώνει τα μπεκάκια

Επίσης Στουρνάρη έχει μαγαζιά ΜΟΝΟ με μελάνια ψηλά και στο πρώτο παράλλληλα έχει το απολύτως χύμα με σύριγγα ;)

Αυτές οι κινδυνολογίες είναι αρκετά διασκεδαστικές μερικές φορές. Οι ΗΡ παρεπιπτόντως έχουν την κεφαλή στο cartridge οπότε παρακαλώ κάποιος να μου στείλει το λινκ όπου τεκμηριώνεται πώς η διαφορετική χημική σύσταση των μελανιών οδηγεί σε βλάβη το μοτέρ που κινεί την κεφαλή και το σύστημα τροφοδοσίας χαρτιού.

Αρχική απάντηση από schumifer

Αυτές οι κινδυνολογίες είναι αρκετά διασκεδαστικές μερικές φορές. Οι ΗΡ παρεπιπτόντως έχουν την κεφαλή στο cartridge οπότε παρακαλώ κάποιος να μου στείλει το λινκ όπου τεκμηριώνεται πώς η διαφορετική χημική σύσταση των μελανιών οδηγεί σε βλάβη το μοτέρ που κινεί την κεφαλή και το σύστημα τροφοδοσίας χαρτιού.

Δεν σου λεει ουτε για μοτερ ουτε για συστημα τροφοδοσιας ...σου λεει για τα ακροφυσια οτι μπουκωνουν.:)

Ναι ρε παλικάρι και εγώ απαντνάω ότι οι ΗΡ έχουν την κεφαλή πάνω στο μελάνι. Οπόταν?

Όσο για το τα ακροφύισια φράζουν... τέσπα, πολύ μεγάλη ιστορία που πλέον κουράζομαι μόνο στην ιδέα να την αντικρούσω

Παιδιά, επειδή έχω παλιότερα δοκιμάσει την αναγόμωση τόσο σε ΗΡ όσο και σε Canon και δεν έμεινα ευχαριστημένος, προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω αφού υπάρχουν μαϊμούδες και δεν έχω τις τρελές απαιτήσεις στην ποιότητα. Παλιότερα είχα πάρει κάτι KMP από Cosmodata που ήταν μια χαρά, αλλά δεν ήταν και πολύ φτηνότερα από τα αυθεντικά. Αυτά του Πλαισίου κοστίζουν όμως το μισό! Το κακό είναι ότι δεν έχουν διαθέσιμο αυτό που θέλω, από βδομάδα λένε. Ελπίζω να μη "λένε" μόνο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.