Sapelas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 Παιδιά καταπληκτικό το Still Life δεν το τερμάτισα ακόμα (είναι αρκετά μικρό σε gameplay παίζω 3μέρες από ένα 4ωρο και έφτασα στα 3/4). Αρκετά καλά γραφικά αν και δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις κ τέλεια (εκτός κ αν το συγκρίνεις με το MYST4). Χειρίζεσαι μια ντετέκτιβ κ καλείσαι να εξιχνιάσεις μια σειρά από δολοφονίες. Η έκπληξη απρόσμενη όταν συνηδητοποιείς ότι η υπόθεση που έχεις αναλάβει παρουσιάζει αμέτρητες ομοιότητες με μια υπόθεση που είχε αναλάβει ο παππούς σου (αστυνομικός κ αυτός) πρίν από αρκετές δεκαετίες. Στη διάρκεια του παιχνιδιού εξιχνιάζεις κ τα παλιότερα εγκλήματα παίζοντας τον παππού. http://www.stilllife-game.com/ _____________ Το MYST ΙV το έχει παίξει κανείς, αξίζει?
sotiris Οκτώβριος 22, 2005 #4 Οκτώβριος 22, 2005 myst 4 εγώ το χω παίξει, αλλά το χω παρατήσει, θέλει πολύ spare time δυστυχώς.
mefistofelis Οκτώβριος 22, 2005 #5 Οκτώβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris myst 4 εγώ το χω παίξει, αλλά το χω παρατήσει, θέλει πολύ spare time δυστυχώς. Αυτο τωρα που κολλαει?
ison Οκτώβριος 22, 2005 #6 Οκτώβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis Αυτο τωρα που κολλαει? Moderator ειναι οτι θελει λεει :p :hehe: φιλικα παντα Σωτηρη...
amgamer Οκτώβριος 23, 2005 #7 Οκτώβριος 23, 2005 εχω κολλησει εκει που με κυνηγαει το σκυλι κ πρεπει να κουνησω τον γερανο,βρισκω την ταναλια,αλλα δν κουνιεται τπτ απο τα 6 μοχλουδακια που εχει...κατεβασα trainer,αλλα δν εδινε περισσοτερες λεπτομερειες γι'αυτο το γριφο.plzzzzzzz HELP!
kender Οκτώβριος 23, 2005 #8 Οκτώβριος 23, 2005 Ρε ο άνθρωπος διάβασε την υπόγραφη του Sapelas και απάντησε σε εκείνο
sotiris Οκτώβριος 23, 2005 #9 Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Sapelas_____________ Το MYST ΙV το έχει παίξει κανείς, αξίζει? Αρχική απάντηση από mefistofelis Αυτο τωρα που κολλαει? Αρχική απάντηση από ison Moderator ειναι οτι θελει λεει :p :hehe: φιλικα παντα Σωτηρη... Αρχική απάντηση από kender Ρε ο άνθρωπος διάβασε την υπόγραφη του Sapelas και απάντησε σε εκείνο δεν είναι υπογραφή, απλά έχει βάλει ___ για να το διαχωρίσει. απάντησα στο δεύτερο σκέλος του post με πλήρη συνείδηση και σώας τας φρένας. φιλικά πάντα. [moderator mode] άλλωστε υπογραφές τόσου μεγάλου μεγέθους δεν επιτρέπονται στο thelab [/moderator mode]
Sapelas Οκτώβριος 24, 2005 Author #10 Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από amgamer [Χθες, στις 22:29] εχω κολλησει εκει που με κυνηγαει το σκυλι κ πρεπει να κουνησω τον γερανο,βρισκω την ταναλια,αλλα δν κουνιεται τπτ απο τα 6 μοχλουδακια που εχει... κατεβασα trainer,αλλα δν εδινε περισσοτερες λεπτομερειες γι'αυτο το γριφο. plzzzzzzz HELP! Μέσα στο σπίτι (χειριστήριο) υπάρχει ένας χάρτης που δείχνει την θέση των μοχλών ώστε να ξεκλειδώσει το χειριστήριο του γερανού. Τον γερανό τον χειρίζεσαι μέσα από το σπιτάκι. Μην ξεχάσεις να κόψεις με την τανάλια που θα βρείς στο έδαφος την αλυσίδα που ενώνει τα δύο κιβώτια (το ένα πάνω από το άλλο). Παιδιά το τερμάτισα εχθές. Πρέπει να ομολογήσω ότι έκλεισε με αρκετά κενά στην ιστορία αλλά προετοιμάζουν το δεύτερο μέρος όπου η McFerson θα πάει στο LA για να βρεί τον Pupil. Πρέπει να ομολογήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε σχετικά εύκολα κ γρήγορα δεδομένου ότι χρησιμοποίησα μόνο στην συνταγή και στο ασανσέρ του club το walkthrough, αλλά ομολογώ ότι μου άρεσε το όλο story. Μιά συγνώμη για το σάλο αλλά ήταν ερώτηση για το Myst κ όχι υπογραφή αφού αυτή υπάρχει στο τέλος. Πιθανόν σας μπέρδεψα με την οριζόντια γραμμή. :wassat: Από αύριο θα ξεκινήσω κ Myst V χωρίς να έχω παίξει κανένα άλλο όμως της σειράς. Μάλλον θα βρώ από ένα φίλο το Broken sword και το Siberia2. ήθελα να κάνω μια παρουσίαση του still life ανοίγοντας το θέμα αλλά μάλλον απέτυχα παταγωδώς.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.