b.s.o.d. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 εδω ειναι μερικες (το τονιζω,οχι ολες) καρτες γραφικων για μια γρηγορη και ευκολη συγκριση...Έγγραφο2.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Οκτώβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Να εισε καλα .. Αρκετα διαφωτιστικη η προπαθεια , αλλα αμα μας πεις και απο που πηρες τα στοιχεια , θα γινει και πιο εγκυρη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 23, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 δεν υπαρχει link για αυτα...ειναι στοιχεια καρτων απο διαφορα site...απο παλια forum,απο τα επισημα της ati και της nvidia....συγκεντρωθηκαν και περαστηκαν εδω για μια ευκολη αναζητηση σε οσους ειναι στο καναλι χωρις να χρειαζεται το google...αν εχεις εντοπισει εσυ η οποιος αλλος,κατι που εχω κανει λαθος (γιατι κανεις δεν ειναι τελειος),θα παρακαλουσα να μου το αναφερετε ωστε να διορθωθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 και στο tomshardware εχει τετοια πραματακια για τις καρτες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 το ξερω φιλε ntg,το χρησιμοποιω αρκετα συχνα!!βεβαια εκει μπορεις να βρεις στοιχεια και λεπτομερειες που φυσικα εγω δεν επαιζε να βαλω στον πινακα!!ενα πινακακι με τα βασικα καθε καρτας απλα για να υπαρχει!!επισης ενας πινακας με στοιχεια απο ολες τις cpu της intel ειναι στη σκεψη μου αλλα θελει δουλεια!σιγα σιγα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Μιας και άρχισες την προσπάθεια, εύκολο αλλά και χρήσιμο θα ήταν να συμπεριλάβεις το πόσα vertex shaders έχει η κάθε μια και τι Shader Model υποστηρίζει. Θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο για αυτά αλλά αξίζει η λεπτομέρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 24, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 occultist εχεις δικιο...απλα λογω δουλειας,ο ελευθερος χρονος μου ειναι λιγος...πολυ λιγος!!στην πρωτη ευκαιρια η λιστα πιθανον να συμπληρωθει...τα βασικα ηθελα να περασω...αν και προτιμω να ολοκληρωσω εκεινη με τις intel cpu που εχει ποοολυ γραψιμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.