Jump to content

καρτες γραφικων-πινακας στοιχειων(written by christofer)

b.s.o.d.

Recommended Posts

δεν υπαρχει link για αυτα...ειναι στοιχεια καρτων απο διαφορα site...απο παλια forum,απο τα επισημα της ati και της nvidia....συγκεντρωθηκαν και περαστηκαν εδω για μια ευκολη αναζητηση σε οσους ειναι στο καναλι χωρις να χρειαζεται το google...αν εχεις εντοπισει εσυ η οποιος αλλος,κατι που εχω κανει λαθος (γιατι κανεις δεν ειναι τελειος),θα παρακαλουσα να μου το αναφερετε ωστε να διορθωθει...

το ξερω φιλε ntg,το χρησιμοποιω αρκετα συχνα!!βεβαια εκει μπορεις να βρεις στοιχεια και λεπτομερειες που φυσικα εγω δεν επαιζε να βαλω στον πινακα!!ενα πινακακι με τα βασικα καθε καρτας απλα για να υπαρχει!!επισης ενας πινακας με στοιχεια απο ολες τις cpu της intel ειναι στη σκεψη μου αλλα θελει δουλεια!σιγα σιγα!

Μιας και άρχισες την προσπάθεια, εύκολο αλλά και χρήσιμο θα ήταν να συμπεριλάβεις το πόσα vertex shaders έχει η κάθε μια και τι Shader Model υποστηρίζει. Θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο για αυτά αλλά αξίζει η λεπτομέρεια.

occultist εχεις δικιο...απλα λογω δουλειας,ο ελευθερος χρονος μου ειναι λιγος...πολυ λιγος!!στην πρωτη ευκαιρια η λιστα πιθανον να συμπληρωθει...τα βασικα ηθελα να περασω...αν και προτιμω να ολοκληρωσω εκεινη με τις intel cpu που εχει ποοολυ γραψιμο!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.