Sapelas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 Θα ήθελα να ξεκινήσω να ασχολούμε λίγο με το web design (βρήκα μια ευκαιρία να αναλάβω ανανεώσης του site της σχολής μου) καθώς δεν έχω ιδέα. Ξέρω μόνο ότι το site είναι γραμμένο σε HTML από ένα συμφοιτητή που έφτιαξε όλο το site σε notebook. έχω πάρει τον κώδικα αλλά θα ήθελα ένα βοήθημα για να βάλω κ εγώ το χέρι μου όσο μπορώ. Με την Html μπορώ να κάνω τα πάντα ή χρειάζεται να μάθω κ κάποια άλλη γλώσσα? (με java δεν θα ασχοληθώ) Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο e-book, site ή ακόμα και βιβλίο που θα βοηθήσει. Το frontpage μου φάνηκε πολύ μπακαλίστικο οπότε δεν κοίταξα για κανένα σχετικό βιβλίο. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Html για να μάθεις σου παίρνει καμιά βδομάδα, το frontpage είναι για πέταμα, το καλύτερο είναι το dreamweaver, και γι αρχή ξεκίνα κάτι σε asp και αργότερο κάτι σε php και xml,python και αυτά φυσικά σε συνδυασμό με ΒΔ(Mysql αρχικα,never access)Ενα καλό βιβλίο για αρχή είναι :http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=315717&prid=4142&deid=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Οκτώβριος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Ευχαριστώ πολύ θα το πάρω το βιβλίο μάλλον και θα ξεκινήσω! Για τις άλλες γλώσσες δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάνω κάτι αλλά θα δούμε στην πορεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Οκτώβριος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Να ρωτήσω κ κάτι άλλο, μήπως μπορεί να μου πεί κανείς που μπορώ να βρώ το web spider χωρίς να το πληρώσω?? Δεν έχω κάποιο p2p πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να κατεβάσω κάποια trial έκδοση κ να περάσω μετά κάποιο άλλο patch για πλήρη χρήση. Αν μπορέσει να μου παραθέσει κανένας κάποιο lick για να κάνω την δουλειά μου. Ευχαριστώ!!! αν είναι μικρό το μέγεθος θα μπορούσα να το πάρω κ με email?JOC Web Spider 3.71 βρήκα αυτό και το κατέβασα αλλά δεν βρίσκω κανένα patch που να λειτουργεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Οκτώβριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Λυπάμαι αλλά δεν νομίζω ότι θα πάρεις απάντηση στο ερώτημά σου δυστυχώς καθώς το φόρουμ δεν επιτρέπει ανταλλαγή πληροφοριών περί πειρατείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Οκτώβριος 26, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Δεν είμαι πειρατής..... Είμαι ένας κακόμοιρος φοιτητής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.