Jump to content

Eshop και RMA.....

DarkSaga

Recommended Posts

Παιδιά ετοιμαστείτε για πολυσέλιδη αναφορά για το service του eshop με την δικιά μου περίπτωση....Έχω να γράψω πολλά μα πάρα πολλά και θα τα γράψω σε όλα τα site για να τα διαβάσουν όλοι να ξέρουν....

Το μόνο που θα σας πω είναι ότι μου χάλασε ο επεξεργαστής,μιλώ κάθε μέρα και εδώ και ενάμισυ μήνα ακόμα τίποτα και με γράφουν κανονικά.:boxed::wall:

μετα απο μια βδομαδα χωρις pc,επιστρεφω με τη νεα DFI μου

η παλια πηγε στους τεχνικους μεγαλης αλυσιδας,στο καταστημα στη στουρναρη το απογευμα της 30/12,προσπαθησαν να την αναστησουν αλλα ματαια.31/12 η μητρικη αντικατασταθηκε. :T:

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 20:24]

Παιδιά ετοιμαστείτε για πολυσέλιδη αναφορά για το service του eshop με την δικιά μου περίπτωση....Έχω να γράψω πολλά μα πάρα πολλά και θα τα γράψω σε όλα τα site για να τα διαβάσουν όλοι να ξέρουν....

Το μόνο που θα σας πω είναι ότι μου χάλασε ο επεξεργαστής,μιλώ κάθε μέρα και εδώ και ενάμισυ μήνα ακόμα τίποτα και με γράφουν κανονικά.:boxed::wall:

ΠΩΣ TOΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕSHOP ΒΡΕ !!

ΒΡΕ το Eshop χαλια service που να σου πεσει η σκεπη και να σε πλακωσει :p

Εκανες οτι χειροτερο με το να μπεις εδω περα και να παραπονεθεις για το e-shop

Oι περισσοτεροι εδω περα ειναι Eshop lovers αμα παρατηρησεις λιγο τα πραγματα και απο αλλα σχετικα θεματα με το συγκεκριμενο μαγαζι

Καλυτερα να τους βρισεις την μανα παρα το Eshop

Που ξερεις μπορει να τους πληρωνει και το eshop για να του κανουν διαφημιση στο ποσο καλο μαγαζι ειναι...εστω και παθητικα :whistling

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Και το δέχτηκες?

ημουνα χωρις υπολογιστη ενα μηνα .. καθε μέρα έπαιρνα τηλέφωνο ΑΘΗΝΑ(eshop)... μου έλεγαν τον πηγαν αντιπροσωπια και αντικαταστήθηκε ...

Τελικα μετα απο 3 εβδομάδες μου είπαν οτι μου τον έστειλαν με Γενική ταχυδρομική....

Ετρεχα στην Courier και έψαχνα να βρώ τον επεξεργαστή .... Επερξεργαστής πουθενα....

Ειχα 3μέρες έτρεχα στην Courier... επειδη οι μάγκες απο το e-shop είπαν οτι τον έστηλαν

ακομα και αριθμό αποστολής μου εδείναν ψεύτικο...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ Η COURIER!!!! ... Kαι οτι θα μου καταθέσουν τα χρήματα ...... ΕΛΕΟΣ,,,,,,,, !!!!.. η Courier δεν είχε ιδεα για ολλα αυτα..

η courirer μου είπε οτι ειναι ΨΕΥΤΙΕΣ αυτα που έλεγε το e-shop για χάσιμο και οτι δεν στάλθηκε ποτε κάτι απο αυτους για μένα.....

εγινε τελικα κατάθεση εχασα 40-50 ευρω απο τα αρχικα χρήματα που είχα δώσει ..

ΔΕΝ αντεχα αλλη ταλαιπωρια ... .. εφαγα τοσα χρήματα στα τηλέφωνα και στις βενζινες να τρέχω στην courier... . τα πήρα και δεν μίλησα ... .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.