DarkSaga Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2005 καλημέρα μέσα σε όλα τα ανάποδα του καιρού με τον x2 και μια καλή εξέλιξη...23? αυγούστου είχα πάρει την σούπερ ντούπερ προσφορά απο το E-shop που πολύ μπανίζατε η έχετεμια Asus V9999GT 219 η κάρτα τόσο για τα λεφτά της όσο και απο επιδόσεις πέρα απο ικανοποιητική!σκορ περί τα 10200 σε Aqua (Barton@2600)και περίπου 10700 σε Aqua (Α64 754 ~2700)μια χαρά όλα μέχρι τις 11σεπτ.... 9/11 χτύπημα κανονικά!!!!οπου και η οθόνη μετά απο άσχετο restart (εγκατάσταση προγράμματος)παρέδωσε πνέυμα!δοκιμή σε άλλο Pc....Δοκιμής άλλης VGA....Επιβεβαιώνουν πως η κούκλα απλά μας έφτυσε....παράδωση στο e-shop Point στα χανιά,δευτέρα με πήραν τηλ οτι πιστώθηκε η κάρταπέρασα απο Χανιά το παλικάρι δεν έβγαλε άκρη,δεν είχε ενημερωθεί το λογιστήριοοπότε και με την επιστροφή χτες στην Αθήνα πέρασα απο Χαλάνδρι.Η κάρτα πιστωμένη,ζήτησα να μην αγοράσω τίποτα (είχα επιστρέψει ακέραιο το κουτί με όλα τα συνοδευτικά) ούτε μα ούτε μου...."μισό λεπτό να δω αν γίνεται"και τελικά σε 5' εφευγα με 220 στο χέριυποθέτω πως αυτό ήταν και το σωστό μιας και οποιαδήποτε 6800GT στον κα΄ταλογο τους χτες κόστιζε σχεδόν 50% πάνω....πλήρωσα για κάτι,δεν το είχαν ούτε κάτι παραπλήσιο όπωε μου είπαν και απο το τηλκαι επέστρεψαν μετρητά.’ντε τώρα τέτοιο σκηνικό να σου κάτσει στη Στουρνάρη και να μη φτάσεις σε ξυλοδραμό....Απλά ένα μπράβο στο E-shop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Οκτώβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Ίδιο σκηνικό με Faklan party socket A μετά απο 1 μήνα αγορασμένη και ενώ υπήρχε άλλη για αντικατάσταση η επιλογή της επιστροφής των χρημάτων απλά υπήρχε....απλά ώρες ώρες είναι άπαιχτοι (δεν ξεχνάμε φυσικά και κάτι παλικάρια που έχουνε τραβήξει γολγοθά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Εγω μετα απο ενα RMA μητρικης (2 μηνες) που εχω κανει εχουν πεσει πολυ στα ματια μου!Βεβαια μ'αυτα που ακουω μπορει και να εχουν αλλαξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 αυτο συνεβει και σε μενα αλλα στο Multirama επιστροφει 2 6800ultra point-v και επιστροφει χρηματων στο χερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 καλα καλα....τους εχω δωσει τα ηχεια μου για ρμα απο τις 10/9 και ακομα δεν μου εχουν επιστραφει... τι να λεμε τωρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller καλα καλα....τους εχω δωσει τα ηχεια μου για ρμα απο τις 10/9 και ακομα δεν μου εχουν επιστραφει... τι να λεμε τωρα...... να τους ενοχλεις,καλο ειναι για να σε εχουν υποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Όταν το προϊόν δεν υπάρχει είναι κορυφή. Αν υπήρχε όμως τότε θα περίμενες φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Οκτώβριος 24, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αποστολή fan controller με courier στο e-shop [Αξία=11ευρω]2 μηνες υπεραστικά τηλεφωνα και καμια απαντηση [Αξια=50ευρω]1 mail με παραπονα στην Akasa [Αξία=0 ευρω]Μια μερα μετα ο υπαλληλος του e-shop να σου ζηταει χιλια συγνωμη για την καθυστερηση και να αποστελει αμεσα το πανελακι [Αξία= ανεκτίμητη]Ε-shop my ass.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 24, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 κοίτα τηλεφωνικά δεν ια έκανα δουλειά,ίσως. όταν είχα παρει το Crypto Ηοme theater HT 110 το άνοιξα το δοκίμαζα κλπ μεμεγάλη έκπληξη είδα οτι δεν είχε vga output που λέγανε στη σελίδα τους μετα απο τηλεφωνάκι μου είπαν αν θέλω να στείλουν άνθρωπο με τα λεφτά στο χέρι να το πάρει πίσω δεν ξέρω ίσως απλά να έτυχε η να μένω κοντά τι να πώ πάντως γνωστοί μου δεν είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebis Δεκέμβριος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Και εγώ είχα πρόβλημα με ένα μπ3-πλέϋερ απο το ε-σοπ και πάνω στον μήνα (με ενδιάμεσω μειλ στο μισό μήνα)στέλνω ε-μειλ και τους είπα ξεκάθαρα "καλύπτεται από εγγύηση, μου δίνεται καινούριο ή τα λεφτά μου πίσω". το μειλ το έστειλα αργά το βράδυ, το πρωί που ξύπνησα βρίσκω απάντηση "έχετε πίστωση όσο το ποσό αγοράς του προιόντος"... δεν θα πάρω πάλι mp3-player αφού έχει πλέον το κινητό μου αλλά θα τα κάνω δώρα στους δικούς μου.Αφού δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα,στείλε μειλ και άστους να κόβουν το λαιμό τους...δεν θα σου ανέβει και η πίεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Εμενα το sales dept με φτύνει στα e-mails αλλά το service πετάει.2 rma έχω στείλει και πήρα πίστωση.Το πρώτο ήταν ένας WD 200GB ATA, είχα κάνει και ανάλογο νήμα.Και το δεύτερο μια SDRAM για ενα παλιό PC που τελικά δεν την αναγνώρισε και την έστειλα πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Δεκέμβριος 29, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Μιας και ξεθαψαμε το θεμα..Εγω τελικα πηρα πιστωτικο για τα ηχεια μου μετα απο 3 μηνες... σε καποια φαση η τυχη των ηχειων μου αγνοουνταν.... μετα απο μια βδομαδα βρηκαν τελικα οτι ειχε εγκριθει η εγγυηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Δεκέμβριος 29, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Προχτές έστειλα μια MSI motherboard που τα έφτυσε.Σήμερα τους πήρα και μου είπαν έφυγε στην αντιπροσωπία γιατί δεν είχαν άλλη για αντικατάσταση(!). Μου βρώμισε λίγο αυτό. Συνήθως, λέει κάνουν 7 εργάσιμες. Μου ξαναβρώμισε. Ελπίζω να μην έχω τραβήγματα, γιατί μέχρι τώρα ψωνίζω αβέρτα και τα έχουμε πάει πολύ καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Δεκέμβριος 30, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Δεν τους δίνω δίκιο, αλλά συνήθως στα τέλη Δεκεμβρίου/αρχές Ιανουαρίου τα πράγματα με τις αντιπροσωπείες είναι λίγο πιο δύσκολα από το κανονικό, γιατί για μερικές μέρες δεν κάνουν παραλαβές και αποστολές λόγω απογραφής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamurabi Ιανουάριος 3, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 ti einai to RMA re paidia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από hamurabi ti einai to RMA re paidia? γραφε ελληνικα για να μην σε κραξουνε:whistling RMA ειναι οταν η καρτα που αγορασες σε δημιουργησει καποιο προβλημα και την παςγια να σου την αλλαξουνε με μια καινουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 3, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 http://www.google.com.gr/search?q=define%3ARMA&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:officialΠού είναι το disable τα smilies? Δε βγαίνει το λινκ ρε γμτ..ΕΔΙΤ: το βρήκα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιανουάριος 3, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:23] γραφε ελληνικα για να μην σε κραξουνε:whistling RMA ειναι οταν η καρτα που αγορασες σε δημιουργησει καποιο προβλημα και την παςγια να σου την αλλαξουνε με μια καινουρια RMA = Return Merhandise Authorisation Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 3, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:23] γραφε ελληνικα για να μην σε κραξουνε ελληνικα γραφουμε γιατι ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ.ΟΧΙ γιατι ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.αυτα προς αποφυγην παρεξηγησεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 3, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 KAMMENOΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ = ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΑΨΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1ΜΗΝΑ -35% ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ . ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ = ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5ΜΗΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ Ε-ΜΑΙΛ = ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΤΕΣΣΓενικά εχει και τα καλά του εχει και τα κακα του ... Με νευριάζει πολυ οταν λενε κατι και δεν το τηρουν .. Πολλα προιοντα που εχω αγορασει μου λενε οτι θα ειναι μια συγκεκριμένη ημερομηνία και τα λαμβάνω μετα απο 2-3 μερες και χωρίς καμια ειδοποίση .. ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΘΗΝΑ ... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.