Jump to content

6800 LE 90 ευρω @ πλαισιο!!

b.s.o.d.

Recommended Posts

οχι δε νομιζω οτι εχει να κανει με τους πυκνωτες (η για την ακριβεια ΔΕΝ ξερω καν αν εχει σχεση).Μηπως ειχες ξεχασει κανενα ΑΑ , ΑF νεργοποιημένο?

Πάντως σχετικά με τις κουβέρτες, στο silencer που και αυτό χρησιμοποιεί "μαξιλαράκια" εκανα κατι αλλο. Κατεστρεψα το heatspreader της thermaltake και το εκοψα σε 4 πλακιτσες , εφαγε γυαλισμα , και αν και πιο λεπτο (ηθελε περιπου 0.8mm ακομ , για να κανει καλη επαφή) με λιγο παραπανω ποσοτητα artic silver 5 , μου φαινεται οτι κανει αρκετα καλυτερη δουλεια

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Εγω πηγα και αγορασα αλλη 6800le απο το Πλαισιο.Μου εκατσε 0436 που ξεκλειδωνει 16/1.6 σε αντιθεση με την 0443 που ανοιγε μονο τα vertex.

Δεν κανει ουτε artifact ουτε τιποτα και θα παω και για καλυτερη ψυξη τωρα.

Αρχική απάντηση από Aias

Εγω πηγα και αγορασα αλλη 6800le απο το Πλαισιο.Μου εκατσε 0436 που ξεκλειδωνει 16/1.6 σε αντιθεση με την 0443 που ανοιγε μονο τα vertex.

Δεν κανει ουτε artifact ουτε τιποτα και θα παω και για καλυτερη ψυξη τωρα.

Καλά πατατάκια είναι και πήγες και πήρες να δεις τι θα σου τύχει;

Ρε παίδες, εγώ δεν βλέπω να έχουν τίποτα στο site τους...

Μαλλον τελειωσε το Στοκ.Βασικα 0442,0443 δεν θα επερνα, αν ειχε, επειδη δεν εχουν καλα ποσοστα επιτυχιας ,συμφωνα με τα ποστ εδω μεσα.

Εγω ημουν τυχερος και ειχε κρατησει 2 για καποιον που δεν πηγε να τις παρεις οποτε τσιμπισα την μια.

lol...σωστος ο Αιας...και εγω ρωτησα σημερα που περνουσα αλλα δεν υπηρχε τιποτε...

παντως για 8χ1, 6 δεν παει και ασχημα...με barton@2400 (200fsb) εχω 9079 στο 2k3 και 3908 στο 2k5 με 390/890...

Αρχική απάντηση από Aias

Μαλλον τελειωσε το Στοκ.Βασικα 0442,0443 δεν θα επερνα, αν ειχε, επειδη δεν εχουν καλα ποσοστα επιτυχιας ,συμφωνα με τα ποστ εδω μεσα.

Εγω ημουν τυχερος και ειχε κρατησει 2 για καποιον που δεν πηγε να τις παρεις οποτε τσιμπισα την μια.

Για πότε μιλάς αυτό και σε πιο κατάστημα...

Μπορεί να κάνω ένα τηλεφωνάκι δευτέρα πρωί...

(Βασικά θα μου πείτε τώρα το θυμήθηκες..., αλλά τι να κάνουμε τώρα βρέθηκαν τα χρήματα)

Αρχική απάντηση από pcfreak

:T: lol...90ευρω που σκοτωνουν...αψογος

94,40E για την ακρίβεια, γιατί την παρέγγειλα μέσο τηλεφώνου :)

Αρχική απάντηση από papatsonis

@dmylonas : με τι timings εισαι εκει? και ποσο cpu ? (και ποση ταση στην 6800?)

Timings είμαι με -1 σε όλα, vGPU=1.2v, CPU=3.2@4.0, Mem=TwinMos PC3200 2-2-2-5@500MHz...

TIMING0=050A1110

TIMING1=05010407

TIMING2=00240305

Το vGPU μπορούμε να το διαβάσουμε μέσα από το Riva Tuner... Απλά πρέπει να ενεργοποιήσετε πρώτα το "NVIDIA VGA BIOS Information"...

post-419-1416072272,0391_thumb.jpg

Λοιπον τα δικα μου αποτελεσματα με 16 pipes 6 vertex και 370/893(μετα εβγαζε fail το o/c test απο rivatuner).Δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο και η ψυξη ειναι μαμα(ψιλοβραζει η καρτα).Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν κανει καθολου artifacts.

6800le.gif

εμενα το τεστ του riva tuner με κοβει νωρις...μεχρι 350/840...καποιος τροπος να σταματησει να μου τη "λεει"??

ναι , πας στο power user (νομιζω ετσι λεγεται) , και πας στο nvidia overclocking και βαζεις τιμη 1 στο "DisableInternalClockTest"

power user->nvidia overclocing->disableinternalclocktest κανε διπλο κλικ και βαλε τιμη 1 και εισαι οκ

Είστε τυχεροί όσοι προλάβατε προλάβατε γιατί έχουν τελειώσει όλες. Οι υπόλοιποι στην κλάψα πάλι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.