Jump to content

Αναζητούνται μνήμες (2x512)

leros2004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους,επειδή έχω ξεμείνει με 1x256 (Samsung),και

κατεύθασε το καινούργιο Μanager (Αφορμή),αποφάσισα να αγοράσω 2x512 για το τωρινό σύστημα αλλά

και το μελλοντικό (2-3 μήνες υπολογίζω).

Το σύστημα:

nforce 2 msi m/b (Max:2.7volt Ram,Max: 200 FSB)

Amd 1.7 Tho Καλό κομμάτι (’νετα 11.5X195 1.6 volt)

Φυσικά και το καινούργιο σύστημα θα είναι πάλι amd αν και δεν πιστεύω οτι μπορώ να βρώ

καλό κομμάτι (cpu) στις μέρες μας.

Χρήματα που διαθέτω 130 βαριά βαριά.

Ακούω προτάσεις, αν γινεται και link για να μπορώ να τις αγοράσω, με ενδιαφέρουν και μεταχειρισμένες

αν υπάρχει κάποια καλή προσφορά.

Ps:Αναμένεται και το hiper 580 γιατι είμαι με 1 της πλάκας αυτή τη στιγμη (eshop 350watt)

για το τωρινό σύστημα καλή φάση είναι τα bh.και για μετά καλά τα bh αλλά σε venice κυρίως παίζουν απροβλημάτιστα.Απο αυτά που έχω δεί,απλά η συμβατότητα με τα utt δεν πιάνεται με την καμμία.’μα πας σε dual core με bh απλά θα κολλήσεις στα 235.Απο την άλλη όμως,τα utt μπορεί μεν να πάνε ψηλότερα,αλλά το θέμα είναι ότι με ρεύμα μπορείς χαλαρά να τα πάρεις στο χέρι.αποφασίζεις εσύ και μόνο εσύ ανάλογα με το τι θές να κάνεις

Ρε Arapis αν παρει ΒΗ που θα τα δουλεψει με 2,7 ΜΑΧ Volts ??Θα θελει και κανενα booster μετα!

Δες και καποια αλλα thread λιγο παρακατω!Καποιος βρηκε καποια ocz με 122€ νομιζω!Μαλλον για 2-3-2 το κοβω αλλα στο ρευμα που θες!Μαλλον θα ανεβουν* με παραπανω ρευμα αλλα χωρις να ξερω απο πρωτο χερι δεν παιρνω και ορκο

*220-230 με 2-3-2 !

Αρχική απάντηση από Arapis

για το τωρινό σύστημα καλή φάση είναι τα bh.και για μετά καλά τα bh αλλά σε venice κυρίως παίζουν απροβλημάτιστα.Απο αυτά που έχω δεί,απλά η συμβατότητα με τα utt δεν πιάνεται με την καμμία.’μα πας σε dual core με bh απλά θα κολλήσεις στα 235.Απο την άλλη όμως,τα utt μπορεί μεν να πάνε ψηλότερα,αλλά το θέμα είναι ότι με ρεύμα μπορείς χαλαρά να τα πάρεις στο χέρι.αποφασίζεις εσύ και μόνο εσύ ανάλογα με το τι θές να κάνεις

Για το σημερινο μου σύστημα δεν αγχώνομαι να τις ξεζουμίσω αφου μέχρι τα 200fsb ανεβάζει έτσι κιαλλιώς.

Απλώς θα ήθελα να τις κρατήσω και για το καινούργιο.

Ο καινουργιος θα είναι venice, οι 2 core απλησίαστοι για μένα.

Τέλος το μελλοντικό overclocking θα είναι για 24/7 και οχι για benches δεν με ενδιαφέρουν οι κόντρες τουλάχιστον στα pc.

κοιτα ......παρε ΒΗ τωρα δουλεψε τες οπως δουλεψουν και μελλοντικα μην ξεχασεις να παρεις δφι η booster-oειδη!

Οχι για κοντρες απλα για να εχεις ενα γρηγορο pc!

πάρε κάτι που να δουλευει στη μητρική σου

απο οσα προτείνει ο κατακευαστης και μόνο

αν κατάλαβα καλα Delta ILSR η κάτι τέτοιο εχεις

είναι το διάλος ο ίδιος απο συμβατότητα.....

την είχα και ξέρω απο πρώτο χέρι....

Αρχική απάντηση από oktech

GSKILL F1-3200PHU2-1GBZX PC3200 2-3-3-6 2.65-2.85Volt @ 123.00

Καλο μου ακούγεται ,απο που???

Αρχική απάντηση από DarkSaga

πάρε κάτι που να δουλευει στη μητρική σου

απο οσα προτείνει ο κατακευαστης και μόνο

αν κατάλαβα καλα Delta ILSR η κάτι τέτοιο εχεις

είναι το διάλος ο ίδιος απο συμβατότητα.....

την είχα και ξέρω απο πρώτο χέρι....

Είναι χωρίς τα Delta ILSR ,είναι ζόρικη.... μητρική, αυτό φοβάμαι και εγώ

Αρχική απάντηση από leros2004

Είναι χωρίς τα Delta ILSR ,είναι ζόρικη.... μητρική, αυτό φοβάμαι και εγώ

τα twinmos (που κυκλοφορούσαν την εποχή της μητρικής βέβαια) έπαιζαν μια χαρά....

Ευχαριστώ για την βοήθεια oktech, θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να αποφασίσω τι θα πάρω. Το GSKILL F1-3200PHU2-1GBZX ξέρεις τι τσπάκια φοράνε και τι παίζει με overclocking??

Αρχική απάντηση από leros2004

Ευχαριστώ για την βοήθεια oktech, θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να αποφασίσω τι θα πάρω. Το GSKILL F1-3200PHU2-1GBZX ξέρεις τι τσπάκια φοράνε και τι παίζει με overclocking??

H Gskill δεν ανακοινώνει τους κατασκευαστές των τσιπ που χρησιμοποιεί ...

Και οι ΖΧ και οι ΗΧ είναι καλές για overclocking με τις δεύτερες να σηκώνονται πιο πάνω με χαμηλότερα βολτ...

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από oktech [26-10-2005 23:10]

H Gskill δεν ανακοινώνει τους κατασκευαστές των τσιπ που χρησιμοποιεί ...

Και οι ΖΧ και οι ΗΧ είναι καλές για overclocking με τις δεύτερες να σηκώνονται πιο πάνω με χαμηλότερα βολτ...

Απο οτι βλέπω στον κατάλογο οι ΗΧ βγαίνουν μόνο σε 1gb εγω θέλω 2x512.

Ps:Αν μπορεις τσέκαρε τα pm σου

Δεν ξέρω αν σε ενδαφέρουν τα TwinMOs Speed Premium 3500. Έχω ακόμα μερικά. Με 2.5-3-3 παίζουν 217 default και με ρεύμα θα σου πούνε και οι υπόλοιπου που πάνε.

Πάντως αφού θα δώσεις που θα δώσεις λεφτά γιατί δεν παίρνεις ένα σετάκι BH/UTT με πάνω κάτω τα ίδια λεφτά, τα οποία default θα δουλέουν σε timings σχεδόν ίδια με αυτά τα 2 που αναφέρεις, αλλά χώνοντάς τους ρεύμα αργότερα (είτε πηγαίνοντας σε DeFI είτε με πούστερ) θα πετάνε...

Αρχική απάντηση από tristeno

Δεν ξέρω αν σε ενδαφέρουν τα TwinMOs Speed Premium 3500. Έχω ακόμα μερικά. Με 2.5-3-3 παίζουν 217 default και με ρεύμα θα σου πούνε και οι υπόλοιπου που πάνε.

Αν υπάρχει συμβατότητα με την τωρινή μητρική και αν η τιμή είναι καλή το σκέφτομαι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.