Jump to content

�Τοκ τοκ..� - Ποιος ειναι? - �Ο WD 200GB�

---Zapotek--

Recommended Posts

Δεν εννοω να ανοιξεις την περιοχη με τους δισκους ΑΠΛΑ να αλλαξεις την πλακετα με τα ηλεκτρονικα...δεν νομιζω να επηρεαζεται το στεγανο τμημα ...

Αρχική απάντηση από ison

Τραβηγμενη λυση αλλα αν τα δεδομενα σου ειναι τοσο σημαντικα θα μπορουσες να τον εγχειρησεις δλδ να παρεις ενα αλλον ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ (revision κλπ) ΑΝ ΒΡΕΙΣ, να βγαλεις την πλακετα και να την βαλεις στον χαλασμενο...

Δεν ξερω ποσο δυσκολο-ευκολο ειναι αλλα νομιζω γινεται...

αυτό έχει νόημα αν έχεις κάψει την πλακέτα (π.χ. έβαλες το molex ανάποδα - me guilty) και όχι αν σου χτυπήσουν οι κεφαλές!

Αρχική απάντηση από sotiris

αυτό έχει νόημα αν έχεις κάψει την πλακέτα (π.χ. έβαλες το molex ανάποδα - me guilty) και όχι αν σου χτυπήσουν οι κεφαλές!

Πω πω αποκαλυψεις ...καλα βρε αθεοφοβε πως εβαλες το Molex αναποδα ...

Ναι οκ ισχυει αυτο που λες αλλα παιζει μια στο 1000000 να ειναι και προβλημα ηλεκτρονικων πχ να μην τροφοδοτουν σωστα το μοτερ...

Αρχική απάντηση από ison

Πω πω αποκαλυψεις ...καλα βρε αθεοφοβε πως εβαλες το Molex αναποδα ...

Ναι οκ ισχυει αυτο που λες αλλα παιζει μια στο 1000000 να ειναι και προβλημα ηλεκτρονικων πχ να μην τροφοδοτουν σωστα το μοτερ...

όταν κάνεις δοκιμές χωρίς να κλείνεις το pc αυτά παθαίνεις.

βάλε μερικά μηδενικά ακόμη κι είσαι μέσα :hehe:

Δεν κουμπώνει ρε παλουκάρια ανάποδα, απλά ακούμπησαν οι επαφές και κάηκε.

Οκ, μόλις έστειλα αίτηση για RMA.

Θα στείλω και μια SDRAM που είχα πάρει και δεν την αναγνώριζε η mobo για ανταλλαγή με αυτό που τυχαίνει να το έχω βάλει στο μάτι και έχουν και ιδία τιμή, χεχεχε...

Το μόνο που μου τη δίνει είναι πως έχασα τα data μου.

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

Οκ, μόλις έστειλα αίτηση για RMA.

Θα στείλω και μια SDRAM που είχα πάρει και δεν την αναγνώριζε η mobo για ανταλλαγή με αυτό που τυχαίνει να το έχω βάλει στο μάτι και έχουν και ιδία τιμή, χεχεχε...

Το μόνο που μου τη δίνει είναι πως έχασα τα data μου.

σου κάηκε η κάρτα ήχου?

το χεις ψάξει αν δουλεύει σε linux?

Ελα μου?

Να πω το γνωσοτ πλεον "Δοκαρι αδερφε..." lol

μην κάνεις τον κινέζο, για το usb μικρόφωνο λέω.

Ε που να παει το μυαλο μου ετσι που το εθεσες ρε!

Χαχαχαχαχα...

Οχι γιατι? Μου φενετε καλυτερη επιλογη.

Το προβλημα ειναι θα παιζει σε SuSE?

Αξιζει να ρισκαρω?

έχω την εντύπωση ότι τα usb φτιάχνουν μια εικονική κάρτα ήχου (winblows driver) και μέσω αυτής συνεννοούνται με το pc. οπότε δεν ξέρω αν θα παίζει στο linux, ψάξε αν κάποιος το χει αγοράσει και έφτιαξε driver, αν και δεν ξέρω πόσο εύκολη δουλειά είναι, τη στιγμή που η logitech δεν ασχολείται καθόλου.

αν το δουλεύεις το SuSE, προτίμησε κάνα άλλο, αν το χεις για μόστρα πάρτο :p

σε κάθε περίπτωση ψάξτο πρώτα;)

Μπα θα δουλευει ανετα...

Μαμανε τα SuSE απο h/w suppport... ;)

το ψαξες? αν το ψαξες δώσε link:p

Απλα βρήκα το συγκεκριμένο σε ένα σιτε που το πούλαγε, του οποίου το όνομα άρχιζε απο linux.

Δεν ήταν αγγλικό όμως και δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά, για να το πουλάει, λογικά, θα είναι linux compatible.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.