Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2005 Λοιπόν... Ένας άτυχος φίλος έχει μια ASUS με το 9600XT και πήρε σήμερα όλο χαρά μια Arctic Cooling ATISilencer 1 rev.2, πάει να τη βάλει αλλά δεν έκανε το βυσματάκι της τροφοδοσίας... Κοιτάω στο site και βλέπω τη σημείωση για τις ASUS και λέω "Αντώνη πάλι γκαντέμης βγήκες". Δεν την έχω δει ακόμα την ψύκτρα για να δω τι πιθανή πατέντα να μπροεί να γίνει αλλά μήπως έχει βρει κανείς σας καμιά soft πατέντα; Να μην κόβουμε καλώδια και τέτοια καλύτερα ωστε να μην έχει πρόβλημα με την εγγύηση αργότερα.Υ.Γ.: Προς το παρόν την έχει βάλει σε ένα invertorάκι για λάμπες αλλά του είπα να τη βγάλει γιατί απ'όσο θυμάμαι οι cold cathodes δουλεύουν ψηλά. Υπάρχει πρόβλημα λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Οκτώβριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Κοιτα μπορεις να παρεις 2 to 3 pins fan adaptor που θα συνδεσεις στη μητρικη και τελιωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Υπάρχει τέτοιος αντάπτορας; Δεν το ήξερα... Μήπως ξέρεις κανένα μαγαζί εντός Ελλάδος που θα βρω;Βασικά επειδή δε λέει να κάνω παραγγελεία μόνο και μόνο για ένα καλώδιο, μπορεί να μου πει κάποιος πως πάνε οι τάσεις στα βύσματα για τις cold cathodes; Μπορώ να ξυλώσω θυληκά από ένα invertor και να δω πώς θα τα βάλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Οκτώβριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Βασικα στην δικια μου την 9800pro για να βαλω την ATISilencer βγαζω το πλαστικο απο το μπριζακι και μενουν μονο οι δυο επαφες σαν δυο μικρες καρφιτσες... Για δες εαν γινεται και σε στο φιλο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 21, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller Βασικα στην δικια μου την 9800pro για να βαλω την ATISilencer βγαζω το πλαστικο απο το μπριζακι και μενουν μονο οι δυο επαφες σαν δυο μικρες καρφιτσες... Για δες εαν γινεται και σε στο φιλο σου... Δεν είμαι τόσο σίγουρος οτι κατάλαβα τι εννοείς... Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 22, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Τελικα΄σήμερα που την είδα μετά απο πολλή σκέψη και εκεί που νόμιζα οτι δεν είχα άλλη επιλογή απο το να κόψω τα καλώδια έκανα την εξής πατέντα: έφτιαξα ένα καλώδιο με δυο θυληκά 3πινα. Το ένα θα έμπαινε στη mobo. Το άλλο το σύνδεσα με το ένα απο τα δυο Molexes της ψύκτρας. Πώς; Με... ποδαράκια απο led!!! Σας πληροφορώ οτι βγήκε αρκετά σφηχτό ωστε να μην ξεκουμπώνει εύκολα και το καλύτερο είναι οτι δεν άγγιξα το καλώδιο της ψύκτρας. Είπα του φίλου μου αμα θέλει να βάλει και λίγη μονωτική στο σημείο που ενόνονται ωστε να είναι πιο γερό αλλά πιστεύω οτι δεν είναι απαραίτητο. Το προτείνω σίγουρα σε όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα... Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν τράβηξα φωτογραφίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.