Jump to content

Memtest errors σε UTT

nikolakis13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παρέλαβα σημερα 1 dimακι 512ΜΒ Twinmos UTT. Με χαρα λοιπόν τις βαζω στο pc και αρχιζω με τη μια το καψιμο, αρχικα με default timings ρευμα κτλ και μου βγάζει σφαλματα :cry: Ανεβαζω το ρευμα, αλλαζω timings τιποτε παντα τα ιδια λαθη που φαινονται στην εικονα. Help me Pleaseeee τι να κανω ?

post-3094-1416072258,2324_thumb.jpg

Σε τι mobo τα εχεις? Ψαξε λιγο στο forum υπαρχει ενα UTT thread που μπορει να σε βοηθησει...

Την παρέλαβες καινούρια η μεταχειρισμένη? Σε εμένα μια UTT είχε ακριβός τα ίδια συμπτώματα μετά από 2 διακοπές ρεύματος ενω έτρεχε στα default της... Τώρα η μνήμη, ενώ φορτώνει bios χτυπάει στα windows και στο memtest...

Με λίγα λόγια (η δικά μου) τα κακάρωσε...

1 dimm εχω πανω και δεν μπορω να το αλλαξω slot γιατι συμφωνα με το μανουαλ της μητρικης οταν βαζω μονο ενα dimm πρεπει να μπει στο συγκεκριμενο σλοτ. Εδωσα 3V με 2,5-3-3-8 και βγαζει παλι τα ΙΔΙΑ ακριβως λαθη στο ΙΔΙΟ σημειο του τεστ

Στο τεστ #5 γυρω στο 92% τα βγαζουν τα λαθη. Ελπιζω μονο να δουλεψει η καινουρια και να μην ειναι προβλημα του IMC

Ποια εκδοση του memtest εχεις? Κατεβασε καμια πιο καινουργια και ξαναδοκιμασε...

να σου πω....2-2-2-5 θες με την ασους?...εγω προσωπικα θα το ξεχνουσα...λιγα utt πηραν τα 2αρια με 2.8-2.9 βολτ ακομα και στα ντιφολτ χωρις να πετανε λαθη...λογικα θες 3+βολτ...

στα ντιφολτ παιζουν?

Eιπε οτι τις ετρεξε με 2.5-3-3-8 και παλι του βγαζουν λαθη!Με αυτα τα timings χρειαζεται αντε μεχρι 2.7 για default καταστασεις!;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.