spirosta Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2005 Αυτή λοιπόν πέρα από ρητορική ερώτηση είναι ένας μεγάλος προβληματισμός. Σίγουρα έχει ξαναγίνει και είμαι σίγουρος ότι θα ξαναγίνει πάρα μα πάρα πολλές φορές. Έπειτα από πολύ ψάξιμο στο διαδίκτυο και έπειτα από τρελές αναλύσεις σε άπειρα forum κατέληξα σε αυτή την οθόνη 19 ιντσών. Σίγουρα δεν ενδιαφέρομαι για TN panel. Δεν τα θεωρώ τραγικά όπως πολλοί εδώ μέσα όμως έπειτα από πολλά reviews και πολύ διάβασμα αποφάσισα ότι δεν με αφορούν και δεν θα με αφήσουν ευχαριστημένο με αποτέλεσμα να αλλάξω οθόνη σε κανά 3-4 χρονάκια. Σε αυτή την απόφαση βοήθησε και φίλος που έχει την 768. Όπως καταλαβαίνεται δεν θέλω και μεγάλο χρόνο απόκρισης άρα αποκλείουμε τα 25ms της 768. Επίσης αποκλείεται και η 778 αφού η τιμή της είναι στα ουράνια και προσφέρει πράματα και θάματα που δεν είναι τελείως απαραίτητα για τη χρήση που θα κάνω εγώ. Έτσι πάμε στην άψογη S1910. Σε αυτές τις ίντσες έχετε να προτείνεται κάτι ισάξιο και βέβαια όχι με TN panel? Ακούω όλες τις προτάσεις και τι μου προτείνεται (είναι βέβαια και το 0 πίξελ της EIZO...) Αλήθεια αναμένεται καμια μείωση τιμών των EIZO ή να προετοιμάζω την τσέπη μου να πεθάνει? :flower:
tolispl Οκτώβριος 21, 2005 #2 Οκτώβριος 21, 2005 την αγορασα και πλαιω σε πελαγη ευτυχιας....φοβερο μαυρο,και πιστα χρωματα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.