dimpar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 Μετά από καιρό μελέτης και με τη βοήθειά σας φυσικά αποφάσισα ο νέος υπολογιστής του ξαδέρφου να είναι ο παρακάτω... Ακούω γνώμες!!! Στο πλαίσιο υπάρχει μια κάρτα http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=26174053&Product_Id=287913 η οποία είναι πιο ακριβή απο αυτή που έχω επιλέξει. Από ότι παρατήρησα είναι GTO αλλά η μνήμη της είναι χρωνισμένη στα 1000... Τι παίζει;;; Α! Επίσης να σας πω ότι οθόνη έχω παραγγείλει ήδη την Eizo 1910s. Αν δεν την κρατήσω... πιστεύω να μείνει πολύ ευχαριστημένος!!! Χεχε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Οκτώβριος 19, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Ωρίστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Οκτώβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 καλό μου φαίνεται απλά βάλε άλλο dvdrw όπως ένα nec ή lg έχουν βγει αρκετά καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Εγώ θα έλεγα να βάλει δύο DVD-R θα τον βοηθήσουν αρκετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Οκτώβριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 βαλε χ2 3800.Δεν αξίζει να τα χώνεις γερά για cpu όταν μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου με λίγο o/c;) . Δώσε παραπάνω λεφτά σε psu και οθόνη(όπως βλέπω και έκανες) αν θες που θα σου μείνουνε κιόλας για αρκετό καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Οκτώβριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από crmaris [Σήμερα, στις 11:42] βαλε χ2 3800.Δεν αξίζει να τα χώνεις γερά για cpu όταν μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου με λίγο o/c;) . Δώσε παραπάνω λεφτά σε psu και οθόνη(όπως βλέπω και έκανες) αν θες που θα σου μείνουνε κιόλας για αρκετό καιρό. Συμφωνώ. Τσάμπα λεφτά. Δώσε κάτι παραπάνω για καλύτερες μνήμες αντι για cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Οκτώβριος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Μια χαρα του ειναι οι Kingston οι κανονικες Μπορει να μην ειναι και οι καλυτερες αλλα ειναι καλες εκτος αμα σκοπευει να κανει κανενα τρελο OCΕξαλλου παραπανω απο 400 δεν αξιζει τον κοπο εκτος αμα σκοπευε σε τιποτα DDR2 και DDR3 αμα υπηρχε για AMD \ Μ2 κλπΗ δικια μου γνωμη ειναι οτι ειναι μια χαρα το συστημα σου dimpar και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο για την ωρα και για το κοντινο μελλον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 εγω θα ελεγα να παρεις την ιδια μητρικη στην deluxe εκδοση.. ακομα καλυτερα θα ηταν 2*512mb ram να εχεις και dual channel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Οκτώβριος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Κάτι ολίγον άσχετο. Το πλαίσιο έχει καλύτερες τιμές από το eshop; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.