Jump to content

Τελικά μάλλον αποφάσισα!!!

dimpar

Recommended Posts

Μετά από καιρό μελέτης και με τη βοήθειά σας φυσικά αποφάσισα ο νέος υπολογιστής του ξαδέρφου να είναι ο παρακάτω...

Ακούω γνώμες!!! Στο πλαίσιο υπάρχει μια κάρτα http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=26174053&Product_Id=287913

η οποία είναι πιο ακριβή απο αυτή που έχω επιλέξει. Από ότι παρατήρησα είναι GTO αλλά η μνήμη της είναι χρωνισμένη στα 1000... Τι παίζει;;;

Α! Επίσης να σας πω ότι οθόνη έχω παραγγείλει ήδη την Eizo 1910s. Αν δεν την κρατήσω... πιστεύω να μείνει πολύ ευχαριστημένος!!! Χεχε!!!:D

βαλε χ2 3800.Δεν αξίζει να τα χώνεις γερά για cpu όταν μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου με λίγο o/c;) . Δώσε παραπάνω λεφτά σε psu και οθόνη(όπως βλέπω και έκανες) αν θες που θα σου μείνουνε κιόλας για αρκετό καιρό.

Αρχική απάντηση από crmaris [Σήμερα, στις 11:42]

βαλε χ2 3800.Δεν αξίζει να τα χώνεις γερά για cpu όταν μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου με λίγο o/c;) . Δώσε παραπάνω λεφτά σε psu και οθόνη(όπως βλέπω και έκανες) αν θες που θα σου μείνουνε κιόλας για αρκετό καιρό.

Συμφωνώ. Τσάμπα λεφτά. Δώσε κάτι παραπάνω για καλύτερες μνήμες αντι για cpu.

Μια χαρα του ειναι οι Kingston οι κανονικες

Μπορει να μην ειναι και οι καλυτερες αλλα ειναι καλες εκτος αμα σκοπευει να κανει κανενα τρελο OC

Εξαλλου παραπανω απο 400 δεν αξιζει τον κοπο εκτος αμα σκοπευε σε τιποτα DDR2 και DDR3 αμα υπηρχε για AMD \ Μ2 κλπ

Η δικια μου γνωμη ειναι οτι ειναι μια χαρα το συστημα σου dimpar και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο για την ωρα και για το κοντινο μελλον....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.