lalala Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 θα το ε3ξηγησω λιγο απλα γιατι ειναι λιγο μπερδεμενο....λοιπον : εχω ενα σκληρο και ενα dvd.Στο σκληρο εχω περασμενα τα win xp και ολα πανε μια χαρα.κατεβαζω απο torrents τα win longhorn...κανω φορματ στο σκληρο και κανω setup τα longhorn και κολλαει το setup στα μισα.ξανακανω format και περναω παλι τα xp.απο τοτε και μετα το pc exei τρελαθει δηλαδη :Στα bios εχω ρυθμισει fist boot device : hdd second boot device : cdromξεκιναω το pc ολα κανονικα και ξαφνικα μου γραφει boot from cd.. DISK BOOT FAILURE,INSET SYSTEM DISK AND PRESS ENTERΒαζω το cd των xp που ειναι bootable και παταω enter.το αφηνω να διαβασει το cd χωρισ να ξαναπατησω enter και να μπω στο setup.αφου διαβασει το cd και δεν πατησω τιποτα μου βγαζει να διαλεξω αν θελω να κανω boot στα win xp Η' στα longhorn!!!!?????!!!οταν διαλεγω τα longhorn εννοειτε δεν bootarei και οταν διαλεγω τα xp bootarei κανονικα ΑΛΛΑ...TA XP ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΙΟΥΣ ΚΑΙ SPYWARE ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΤΛ ΚΤΛΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 κατεβαζω απο torrents τα win longhorn...TA XP ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΙΟΥΣ ΚΑΙ SPYWARE ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΤΛ ΚΤΛAν πριν δεν ειχες κανενα προβλημα απαντησες μονος σου νομιζω!Αν εχεις κανει backup κανε φορματ και περασε τα ολα μεσα!Αν παλι δεν θες ξεχνα τα longhorn/Vista και με antivirus/spyware κατσε και φτιαξε τα ΧΡ!Μην ξεχασεις να απενεργοποιησεις το system restore!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ στο TheLab.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frantic Οκτώβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Format... Όταν τα περάσεις όλα φτιάξε ένα image στο ghost (αν δεν το χεις μπορώ να στο στείλω) χωρίς drivers για την κάρτα γραφικών που ανανεώνονται συχνά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalala Οκτώβριος 19, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 καλα αυτα που μου λετε ΑΛΛΑ στο ΒΟΟΤ.ΙΝΙ εχει τα longhorn οσα format και κανω.εχω και antispyware kai antivirus τα βρισκω, τα σβηνω και σε 10 λεπτα τα ξανακολαω δεν ξερω πωσ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frantic Οκτώβριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Μα αν κάνεις setup τα XP και κάνεις delete το partition του C δε θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalala Οκτώβριος 19, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 μια ερωτησουλα ακομα...πωσ κανω fdisk απ τα windows?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frantic Οκτώβριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 To αντίστοιχο του fdisk στα XP είναι αυτό που σου είπα... Βάλε το σιντι της εγκατάστασης και κάνε delete τα partition όπως θα κανες fdisk στα 98/ΜΕ... Αν το κάνεις σε ένα δευτερεύον partition μπορείς αν δε θες να εγκαταστήσεις το λειτουργικό να κάνεις restart και να κάνεις φορμάτ μέσα από τα win... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αν μετα το φορματ(υποψιν οχι quick format) εχεις ακομη το ιδιο boot,τοτε κατι δεν κανεις καλα.Aν παλι κανεις φορματ και μετα ξανακολλας ολα αυτα τα καλουδια,τοτε τσεκαρε ολα τα προγραμματα που βαζεις μετα την εγκατασταση με ενα καλο antivirus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalala Οκτώβριος 19, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 εκανα και fdisk και φορματ μετα και απ ολα...παλι δεν κανει boot απ τον σκληρο...παλι σερνεται(MΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΟΡΜΑΤ ΟΥΤΕ ΜΕ FDISK). εχω στραβωσει παρα πολυ..8α τον σπασω μου φενεται.ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalala Οκτώβριος 19, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 μολις ειδα οτι εχει κανει sent 1.600.442 και received 809.534 ...μυστηρια πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Κοιτα αν αυτο που λες ισχυει,τοτε κανε ενα low format και να εισαι σιγουρος οτι θα φυγουν ολα!Νομιζω ομως οτι κατι δεν κανεις σωστα ή κατι αλλο φταιει!Που ειδες οτι εχεις κολλησει κατι?Απενεργοποιησες το system restore,ετρεξες antivirus και δεν τα σβηνει?Ποιο antivirus εχεις?ΕDIT:Επισης ανοιξε(πχ με το Notepad) το boot.ini και γραψε μας τι σου λεει για να διορθωσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalala Οκτώβριος 19, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 ειχα το norton 2005 και τωρα εβαλα το NOD32.με το που εκανα format πριν μπω στο internet ειχα ιους!!!!!???!!!! χαχα .με το nod τα βρηκα...εχω microsoft antispyware και norton personal firewall.το boot.ini to εφτιαξα αλλα δεν κανει boot απ το σκληρο χωρισ να εχω bootable cd μεσα.πολυ περιεργο.δοκιμαζω αλλη μια να τα καθαρισω και τα παραταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Kατσε ρε συ γιατι θα με τρελλανεις!Κανεις φορματ σωστα?Μετα κανεις εγκατασταση τα windows..τοτε εχεις ιους????Βαλε τους drivers και το antivirus και μετα κανε search!Τι ιους εχεις που μενουν μετα το φορματ?(οχι οτι δεν υπαρχουν,αλλα πολυ σπανια).Αν σου βρει παλι ιους,πες ποιοι ειναι να τους βρουμε και να μπορεις να τους σβησεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalala Οκτώβριος 19, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Ας πουμε οτι το θεμα με ιουσ και spyware to εφια3α.με το boot τι να κανω??πωσ 8α γινει να bootarei με τη μια απ το σκληρο χωρισ bootable cd και τετοια κολπα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Σου ειπα ανοιξε το αρχειο boot.ini και πες μας τι σου γραφει(το αρχειο θα το βρεις μεσα στον σκληρο που εχεις κανει εγκατασταση τα win,συνηθως c:,κι αφου ενεργοποιησεις απο tools->folder options->View->Ξετικαρε την επιλογη Hide System Files). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalala Οκτώβριος 19, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 [boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 19, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Δεν βλεπω καποιο προβλημα!Σαν τελευταια λυση θα σου προτεινω το recovery console των windows!Για πληροφοριες κοιτα εδω κι ακολουθησε τις οδηγιες!Λογικα δεν θα εχεις προβλημα μετα..edit:Κοιτα κι αυτο μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalala Οκτώβριος 20, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 παλι τιποτα...δοκιμασα το αλλο ομωσ.απ΄τα bios εβαλα να κανει boot μονο απο σκληρουσ δισκουσ δηλαδη hdd00,hdd01,hdd02,hdd03 και παλι κανει boot απ το cd rom!!!?μηπωσ φταιει κανα τροφοδοτικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.