def Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 αντιμετωπιζουμε το εξης προβλημα με ενα φιλο μου εχει νετ-καφε,αφου εκανε φορματ ενα μηχανημα οταν παει να μπουταρι στα win στην οθονη τον βγαζει τον αριθμο 9 σε ολη την επιφανεια καναμε clmos και παλι τα ιδια η μητρικη του ειναι μια 865PE Neo2-v τι λετε να φταει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 κολλωδης ουσια στον αριθμο "9" του πληκτρολογιου?'η ισως ισως και λιγο κρασι "Μπουταρι"....υγ.. βαρατε με... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 16:56] κολλωδης ουσια στον αριθμο "9" του πληκτρολογιου? 'η ισως ισως και λιγο κρασι "Μπουταρι".... υγ.. βαρατε με... :hehe: Ολο λεω να μην βγω off ,αλλα μ'αυτα που λετε δεν κρατιεμαι ρε γμτ!Ευτυχως που εχεις και τις οδηγιες απο κατω βρε Mod.. . Αυτο που λεει ο def παντως πολυ θα 'θελα να μαθω πως λυνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 απαλλαγμένος από αισθήματα ενοχής (thanks Zarra) θα παραθέσω ένα χρήσιμο για την περίπτωση link Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από def αντιμετωπιζουμε το εξης προβλημα με ενα φιλο μου εχει νετ-καφε,αφου εκανε φορματ ενα μηχανημα οταν παει να μπουταρι στα win στην οθονη τον βγαζει τον αριθμο 9 σε ολη την επιφανεια καναμε clmos και παλι τα ιδια η μητρικη του ειναι μια 865PE Neo2-v τι λετε να φταει? Για καλο και για κακό, ξαναφτιάξει το boot sector. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 [Χαρούν Ελ Πασάχ]Βρε def, τι περιμένεις να σου απαντήσει κανείς σε αυτή την ερώτηση;Είναι σαν να ρωτάς ''To PC μου δεν δουλεύει, τι φταίει;''Αν δούλευε πριν το format, είναι προφανές ότι δεν κάνατε σωστή εγκατάσταση.[/Χαρούν Ελ Πασάχ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αυτό με το 9 μου είχε συμβεί όταν έβαλα Linux στον ίδιο δίσκο με τα Win και δεν είχα ορίσει σωστά το boot και μετά έβγαλα τα linux πάλι...Μήπως είχατε περάσει κανα linux κάπου εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Οκτώβριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc απαλλαγμένος από αισθήματα ενοχής (thanks Zarra) θα παραθέσω ένα χρήσιμο για την περίπτωση link Απλά έλιωσα στα γέλια....:worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.