Αποστόλης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2005 Καλημέρα παιδιά.Να κάνω μια ερώτηση?Έχει κανένας το κουτί της Coolermaster το Wavemaster?κι αν ναι μήπως έχει τοποθετήσει το πλαινό γνήσιο παράθυρο με το plexy?Α κι αν το έχετε από που το πήρατε γιατί έχω πάρει όλα τα online shop στην Ελλάδα ΚΑΙ τίποτα.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
GoriLLakoS Οκτώβριος 19, 2005 #2 Οκτώβριος 19, 2005 ΑΝ δεν κανω λαθος το παραθυρο ερχετε ετοιμο (πλεξυγκλαςς και λαμαρινα γυρω γυρω μαζι)...οποτε βγαζεις το ενα πλαινοκαι βαζεις το αλλο......οσο για την διαθεσιμοτητα.....δεν ξερω,τι να πω....συνεχισε να ψαχνεις η δοκιμασε εδω www.skroutz.gr
Makis Hourdakis Οκτώβριος 19, 2005 #3 Οκτώβριος 19, 2005 Απ'όσο ξέρω τα Multirama το έφερναν κάποτε. Δεν ξέρω για τώρα...
Αποστόλης Οκτώβριος 19, 2005 Author #4 Οκτώβριος 19, 2005 Τίποτα φίλε μου κανένας δεν το φέρνει απο on-line καταστήματα.Από εξωτερικό γνωρίζει κανένας κάτι?
GoriLLakoS Οκτώβριος 19, 2005 #5 Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Αποστόλης Τίποτα φίλε μου κανένας δεν το φέρνει απο on-line καταστήματα.Από εξωτερικό γνωρίζει κανένας κάτι? Στα multirama Στουρναρης εχει 1 ετοιμοπαραδοτο silver με παραθυρο και διαθεσιμοτητα μεγαλη σε black/silver με/χωρις παραθυρο....
Αποστόλης Οκτώβριος 19, 2005 Author #6 Οκτώβριος 19, 2005 Μπορείς να μου πεις τηλέφωνο σε παρακαλώ να επικοινωνήσω?Σ'ευχαρστώ πολύ!
Makis Hourdakis Οκτώβριος 19, 2005 #7 Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Στα multirama Στουρναρης εχει 1 ετοιμοπαραδοτο silver με παραθυρο και διαθεσιμοτητα μεγαλη σε black/silver με/χωρις παραθυρο.... Sorry, για να καταλάβω, το παιδί ψάχνει το πλαϊνό μόνο ή όλο το κουτί αλλά με παράθυρο;
GoriLLakoS Οκτώβριος 19, 2005 #8 Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Sorry, για να καταλάβω, το παιδί ψάχνει το πλαϊνό μόνο ή όλο το κουτί αλλά με παράθυρο; Ωπ....κατσε γιατι τωρα κολλησα.....τι να πω....μαλλον παραθυρο.... αλλα το πρωτο ποστ δεν ειναι και οτι πιο διευκρινιστικο... Αποστολη για δωσε και εσυ μια εξηγηση να λυθει η απορια...
Αποστόλης Οκτώβριος 19, 2005 Author #9 Οκτώβριος 19, 2005 Μόνο για το πλαινό ενδιαφέρομαι.Το κουτι υπάρχει.
gocu Οκτώβριος 19, 2005 #11 Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Αποστόλης Μπορείς να μου πεις τηλέφωνο σε παρακαλώ να επικοινωνήσω?Σ'ευχαρστώ πολύ! 2103817210
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.