Jump to content

Coolermaster Wavemaster

Αποστόλης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παιδιά.Να κάνω μια ερώτηση?Έχει κανένας το κουτί της Coolermaster το Wavemaster?κι αν ναι μήπως έχει τοποθετήσει το πλαινό γνήσιο παράθυρο με το plexy?Α κι αν το έχετε από που το πήρατε γιατί έχω πάρει όλα τα online shop στην Ελλάδα ΚΑΙ τίποτα.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΑΝ δεν κανω λαθος το παραθυρο ερχετε ετοιμο (πλεξυγκλαςς και λαμαρινα γυρω γυρω μαζι)...οποτε βγαζεις το ενα πλαινοκαι βαζεις το αλλο......οσο για την διαθεσιμοτητα.....δεν ξερω,τι να πω....συνεχισε να ψαχνεις η δοκιμασε εδω www.skroutz.gr

Αρχική απάντηση από Αποστόλης

Τίποτα φίλε μου κανένας δεν το φέρνει απο on-line καταστήματα.Από εξωτερικό γνωρίζει κανένας κάτι?

Στα multirama Στουρναρης εχει 1 ετοιμοπαραδοτο silver με παραθυρο και διαθεσιμοτητα μεγαλη σε black/silver με/χωρις παραθυρο....

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Στα multirama Στουρναρης εχει 1 ετοιμοπαραδοτο silver με παραθυρο και διαθεσιμοτητα μεγαλη σε black/silver με/χωρις παραθυρο....

Sorry, για να καταλάβω, το παιδί ψάχνει το πλαϊνό μόνο ή όλο το κουτί αλλά με παράθυρο; :blink:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Sorry, για να καταλάβω, το παιδί ψάχνει το πλαϊνό μόνο ή όλο το κουτί αλλά με παράθυρο; :blink:

Ωπ....κατσε γιατι τωρα κολλησα.....τι να πω....μαλλον παραθυρο....:o αλλα το πρωτο ποστ δεν ειναι και οτι πιο διευκρινιστικο...

Αποστολη για δωσε και εσυ μια εξηγηση να λυθει η απορια...:)

Αρχική απάντηση από Αποστόλης

Μπορείς να μου πεις τηλέφωνο σε παρακαλώ να επικοινωνήσω?Σ'ευχαρστώ πολύ!

2103817210

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.