deadlock7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 Παιδια εχω μια παλια καρτα tuner(Aimslab VideoHighway X-treme98),οπου η εταιρια εχει κλεισει εδω και χρονια!Τοτε ειχα αγορασει ξεχωριστα το remote control που ηταν συμβατο με την καρτα μου και δουλευε αψογα μεχρι που χαλασε μετα απο καιρο!Πως μπορω να το αντικαταστησω?Υπαρχει το Microsoft Remote Control,αλλα δεν ξερω αν δουλευει σε windows XP και το προγραμμα Dscaler που χρησιμοποιω!Εχετε να προτεινετε κατι?Ξερω οτι ειναι δυσκολο .
.38-.45 Οκτώβριος 19, 2005 #2 Οκτώβριος 19, 2005 δε δοκιμαζεις ενα απο τα universal που παιζουν με ολες τις τηλεορασεις, βιντεο και στερεοφωνικα; καποια απο αυτα αντικαθιστουν και τα remote των ψηφιακων μηχανων.
deadlock7 Οκτώβριος 19, 2005 Author #3 Οκτώβριος 19, 2005 Που υπαρχουν αυτα βρε .38-.45?Μιλαω γι'αυτα που εχουν υπερυθρες για να μπουν σε υπολογιστη!Αν ελεγα για τηλεοραση,στερεοφωνικο,κλπ κατι θα εβρισκα!Το μονο Universal που ξερω ειναι το Microsoft Remote Control,αλλα δεν γνωριζω αν παιζει σε windows XP ή μονο σε MCE..
.38-.45 Οκτώβριος 19, 2005 #4 Οκτώβριος 19, 2005 με υπερυθρες δε δουλευουν ολοι αυτοι οι δεκτες; γιατι να μην παιξουν και τα απλα universal που ειναι για τηλεορασεις και βιντεο;
deadlock7 Οκτώβριος 19, 2005 Author #5 Οκτώβριος 19, 2005 Mα αυτο σου λεω!Universal remote control ξερω οτι υπαρχουν,αλλα δεν ξερω καποιο που να δινει μηχανισμο(δηλ. υπερυθρες)για να συνδεθει στο pc.Φυσικα πρεπει να υπαρχουν και οι καταλληλοι drivers για να αναγνωριστουν απο τα windows..
.38-.45 Οκτώβριος 19, 2005 #6 Οκτώβριος 19, 2005 δηλαδη, αυτο που χαλασε ειναι ο δεκτης των υπερυθρων κι οχι το τηλεκοντρολ?
deadlock7 Οκτώβριος 19, 2005 Author #7 Οκτώβριος 19, 2005 Εχεις δικιο!Το τηλεχειριστηριο εχει χαλασει,αλλα ο δεκτης ειναι com που δεν εχει η DFI(ή τουλαχιστον ειναι δυσκολο να βρω καλωδιο να το συνδεσω) γι'αυτο ψαχνω κατι να το αντικαταστησω εξ'ολοκληρου..(κοντρολ+δεκτης)ΕDIT:Επειδη ειναι παλιο δεν υπαρχουν και drivers ουτε για ΜΕ..
.38-.45 Οκτώβριος 19, 2005 #8 Οκτώβριος 19, 2005 για αυτες τις θυρες της dfi, ριξε μια ματια στο φορουμ, εχει συζητηθει ξανα αυτο θεμα. ανταπτορες σε usb νομιζω πως κυκλοφορουν, και μαλιστα ειναι φτηνοι. οσο για τους drivers...
deadlock7 Οκτώβριος 19, 2005 Author #9 Οκτώβριος 19, 2005 Μου εχουν πει πως ανταπτορες com/parallel->usb δεν αξιζουν γιατι ειναι ολο προβλημματα και ασυμβατοτητες!Γι'αυτο δεν εχω παρει ουτε καν για τον παλιο μου εκτυπωτη και τον εχω και καθεται!Αν ειναι να παρω το καλωδιο για να το συνδεσω στην μητρικη πανω δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλευει με τα Universal γιατι αυτα εχουν φτιαχτει για δεκτες τηλεορασεων,κλπ κι οχι tuners που η καθε εταιρεια(πιο συγκεκριμενα η δικη μου η παμπαλαια) εχει μια στανταρ συχνοτητα για να δουλευει με το τελεχειριστηριο της.Για drivers οπως ειπες...ασ'τα βρασ'τα!Τεσπα ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.