stefanos_79 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα Millenium και δεν γνωρίζω αρκετα.Τοποθέτησα ένα σκληρο δίσκο και ενώ αγνωρίστηκε απο το σύστημα τοσο απο το safe remove hardware όσο και απο το device manager τα windows δεν τον βλέπουν. Υπάρχει στα millenium disk managment μήπως κάνω κάτι απο εκεί?Πρεπει να βαλω κάποιον sp ή να κάνω κάποια άλλη αναβάθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Το πιθανότερο είναι, ο δίσκος να είναι φορμαρισμένος σε NTFS, και φυσιολογικά τα Win Me δεν τον βλέπουν. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πρόσθετο, που να τρέχει σε Win 95-98-Me και να βλέπει NTFS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Όντως το πιθανότερο είναι αυτό. Βάλε το δίσκο σε κάποιο PC με Windows 2000 ή XP, κάνε backup τα αρχεία, formαρισε το δίσκο σε FAT32 (μόνο αυτό βλέπουν τα Windows 95, 98, Me) και ξαναπέρασέ τα. Δεν ξέρω επίσης μήπως υπάρχει κανένβα πρόγραμμα να κάνει τη μετατροπή απευθείας...Υ.Γ.: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έβαλες το χειρότερο λειτουργικό που θα μπορούσες να βάλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Mε το Partition Magic γινεται αυτο που θες,αλλα που τον βρηκες βρε αδερφε τον σκληρο με ntfs?Αν ειναι καινουριος δεν υπαρχει περιπτωση..μονο αν τον ειχε καποιος σε windows xp(μεταγενεστερα των ME τελος παντων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Κιόλας, πλάκα πλάκα δεν κατάλαβα. Ο δίσκος είναι καινούριος ή απλώς τον έβαλες από άλλο μηχάνημα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.