Overclocker Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 Ρε παιδια τι εχετε να πειτε και για το Norton Systemworks 2005???Νομιζω οτι και αυτο ειναι πανβαρυ...λεω να το βγαλω (ο θεος ξερει μονο πως....ετσι και μπει ριζωνει παντου!!!!!) και να βαλω το Nod32 antivirus....Στο λαπτοπ που το εβαλα ειδα μεγαλη διαφορα...ΠΟΛΥ πιο ελαφρυ...Εσεις τι λετε???εσεις τι αντιικο εχετε???To θεμα ειναι να εχουμε μια προστασια χωρις να μας λιωνει τον Η/Υ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Νοrtοn???? OYYYYY antichrist!!!:nuke: Καλά το συζητάς? Ξήλωμα με τη μία. Αν και από εμπειρία σου λέω ότι μόνο με format το ξεφορτώνεσαι τελείως. Θα σου πρότεινα και εγώ το nod32 ή , για τσαμπέ, το avg free antivirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Για τσαμπέ AntiVir και για .... "αγορά" το ZoneAlarm Suite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beez Οκτώβριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 γενικα παίζει διαφορά στα περισσότερα 3δ παιχνίδια χωρίς το αντιβιρυς..π.χ ντοομ3 χωρις μακαφεε επαιζέ σαφώς καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 MΗΝ ΑΚΟΥΩ NORTON:wall: :devil: :devil: :devil: :devil: :rant: :rant: :rant: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 nod32 και από εμένα σχεδόν περνάει απαρατήρητο. Οσο για Firewall το SP2 φτάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Οκτώβριος 26, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Εβαλα το Nod32 και βρηκα την υγεια μου....Οσο για firewall zone alarm το καλυτερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.