petaloudaki Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 Μήπως ξέρει κάποιος τι χρέωση για τα έξοδα αποστολής θα έχω αν πάρω κάτι από το Overclockers.co.uk?Θέλω να δώ αν συμφέρει ή εάν η τιμή θα πάει όσο εάν το έπαιρνα απο ελλάδα.Ευχαριστώ!
GoriLLakoS Οκτώβριος 18, 2005 #2 Οκτώβριος 18, 2005 Επελεξε το και πηγαινε στο καλαθι ....εκει διαλεξε για χωρα το GREECE μας, και πατα next...θα βγει αναλυτικα η τιμη και τα μεταφορικα και ολα...Να εχεις υποψιν σου μονο οτι δεν στελνει βαρια πραγματα(2κιλα>)και πολλες φορες και τις μητρικες ις βγαζει και καλα ετσι.....
beez Οκτώβριος 20, 2005 #4 Οκτώβριος 20, 2005 εγω θυμαμαι 8,5 λιρες για καρτα γραφικων και cpu αλλα τωρα τα εχει μειώσει αγγλια στέλνει απο 2,5 λίρες. η δικιά μου παραγγελία είχε χαθεί και μου ξαναέστειλαν άλλη γενικα τα φθηνά μεταφορικά δεν ειναι χωρίς κινδύνους εστω του να ταλαιπωρηθείς...
hayabusa Νοέμβριος 11, 2005 #5 Νοέμβριος 11, 2005 Εγω λεω να ψαξεις να το βρεις μεσα απο το ιδιο το site κανωντας και καλα αγορα. Μετα πες και σε εμας για να ξερουμε
SLN Νοέμβριος 11, 2005 #6 Νοέμβριος 11, 2005 12 λιρες για 2 vga... αν και νομιζω οτι παει αναλογα με το βαρος, μεχρι ενα μεγιστο επιτρεπτο.
blade_pan Νοέμβριος 15, 2005 #7 Νοέμβριος 15, 2005 Μερες παραδοσης?Σε κατι σκληρους που πηγα ειναι πιο ακριβοι απο εδω...:...:
hayabusa Νοέμβριος 16, 2005 #8 Νοέμβριος 16, 2005 Οι μερες παραδοσης μου φαινεται δεν ειναι στανταρ. Παντως ειναι σε λογικα χρονικα πλαισια σιγουρα. Πρεπει να λεει στο ιντερνετ
ergotelis Νοέμβριος 16, 2005 #9 Νοέμβριος 16, 2005 Παιδια είναι θέμα ταχυδρομείου,πάντως λογικά να περιμένετε από 2 μέρες μέχρι μια εβδομάδα.Αν αργήσει πάνω από 2 βδομάδες θα πρέπει να ανησυχίσετε!
tyxeros Νοέμβριος 17, 2005 #10 Νοέμβριος 17, 2005 Στις δυο τελευταιες παραγγελιες που εκανα ηρθε απιθανα γρηγορα. Παραγγελια Παρασκευη και Δευτερα ελαβα ειδοποιτηριο απο το ταχυδρομιο και μετα παραγγελια Τριτη και παρασκευη ηταν στα χερια μου.
abarth Νοέμβριος 17, 2005 #11 Νοέμβριος 17, 2005 εχμ αν ψαχνεις να βρεις το κοστος μεταφορας για να δεις αν συμφερει τοτε πιστεψε με δεν συμφερει.Αν σου τυχει καποια στραβη κ πρεπει να το στειλεις πισω (μου εχει τυχει εμενα) τοτε θα βγεις χαμενος και σε χρηματα κ σε χρονο (παρα πολυ χρονο) ...οποτε απο εξωτερικο αξιζει ΜΟΝΟ σε αντικειμενα που δεν βρισκεις στην Ελλαδα και μονο σε τιμες που ειναι εξωφρενικα διαφορετικες (πχ εδω κανει 1000 εξω κανει 700 ευρω) ....διαφορετικα δεν αξιζει .....[αποψη μου παντα]
mortisboy Νοέμβριος 17, 2005 #12 Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 11:11] εχμ αν ψαχνεις να βρεις το κοστος μεταφορας για να δεις αν συμφερει τοτε πιστεψε με δεν συμφερει.Αν σου τυχει καποια στραβη κ πρεπει να το στειλεις πισω (μου εχει τυχει εμενα) τοτε θα βγεις χαμενος και σε χρηματα κ σε χρονο (παρα πολυ χρονο) ...οποτε απο εξωτερικο αξιζει ΜΟΝΟ σε αντικειμενα που δεν βρισκεις στην Ελλαδα και μονο σε τιμες που ειναι εξωφρενικα διαφορετικες (πχ εδω κανει 1000 εξω κανει 700 ευρω) ....διαφορετικα δεν αξιζει .....[αποψη μου παντα] ...TO AYTO..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.