Jump to content

Χρέωση Overclockers.co.uk

petaloudaki

Recommended Posts

Μήπως ξέρει κάποιος τι χρέωση για τα έξοδα αποστολής θα έχω αν πάρω κάτι από το Overclockers.co.uk?Θέλω να δώ αν συμφέρει ή εάν η τιμή θα πάει όσο εάν το έπαιρνα απο ελλάδα.Ευχαριστώ!

Επελεξε το και πηγαινε στο καλαθι ....εκει διαλεξε για χωρα το GREECE μας, και πατα next...θα βγει αναλυτικα η τιμη και τα μεταφορικα και ολα...

Να εχεις υποψιν σου μονο οτι δεν στελνει βαρια πραγματα(2κιλα>)και πολλες φορες και τις μητρικες ις βγαζει και καλα ετσι.....

εγω θυμαμαι 8,5 λιρες για καρτα γραφικων και cpu αλλα τωρα τα εχει μειώσει αγγλια στέλνει απο 2,5 λίρες. η δικιά μου παραγγελία είχε χαθεί και μου ξαναέστειλαν άλλη γενικα τα φθηνά μεταφορικά δεν ειναι χωρίς κινδύνους εστω του να ταλαιπωρηθείς...

• 3 weeks later...

Στις δυο τελευταιες παραγγελιες που εκανα ηρθε απιθανα γρηγορα. Παραγγελια Παρασκευη και Δευτερα ελαβα ειδοποιτηριο απο το ταχυδρομιο και μετα παραγγελια Τριτη και παρασκευη ηταν στα χερια μου.

εχμ αν ψαχνεις να βρεις το κοστος μεταφορας για να δεις αν συμφερει τοτε πιστεψε με δεν συμφερει.Αν σου τυχει καποια στραβη κ πρεπει να το στειλεις πισω (μου εχει τυχει εμενα) τοτε θα βγεις χαμενος και σε χρηματα κ σε χρονο (παρα πολυ χρονο) ...οποτε απο εξωτερικο αξιζει ΜΟΝΟ σε αντικειμενα που δεν βρισκεις στην Ελλαδα και μονο σε τιμες που ειναι εξωφρενικα διαφορετικες (πχ εδω κανει 1000 εξω κανει 700 ευρω) ....διαφορετικα δεν αξιζει .....[αποψη μου παντα]

Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 11:11]

εχμ αν ψαχνεις να βρεις το κοστος μεταφορας για να δεις αν συμφερει τοτε πιστεψε με δεν συμφερει.Αν σου τυχει καποια στραβη κ πρεπει να το στειλεις πισω (μου εχει τυχει εμενα) τοτε θα βγεις χαμενος και σε χρηματα κ σε χρονο (παρα πολυ χρονο) ...οποτε απο εξωτερικο αξιζει ΜΟΝΟ σε αντικειμενα που δεν βρισκεις στην Ελλαδα και μονο σε τιμες που ειναι εξωφρενικα διαφορετικες (πχ εδω κανει 1000 εξω κανει 700 ευρω) ....διαφορετικα δεν αξιζει .....[αποψη μου παντα]

...TO AYTO..:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.