petaloudaki Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 Μήπως ξέρει κάποιος τι χρέωση για τα έξοδα αποστολής θα έχω αν πάρω κάτι από το Overclockers.co.uk?Θέλω να δώ αν συμφέρει ή εάν η τιμή θα πάει όσο εάν το έπαιρνα απο ελλάδα.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Επελεξε το και πηγαινε στο καλαθι ....εκει διαλεξε για χωρα το GREECE μας, και πατα next...θα βγει αναλυτικα η τιμη και τα μεταφορικα και ολα...Να εχεις υποψιν σου μονο οτι δεν στελνει βαρια πραγματα(2κιλα>)και πολλες φορες και τις μητρικες ις βγαζει και καλα ετσι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 20 euro ειναι τα μεταφορικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
beez Οκτώβριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 εγω θυμαμαι 8,5 λιρες για καρτα γραφικων και cpu αλλα τωρα τα εχει μειώσει αγγλια στέλνει απο 2,5 λίρες. η δικιά μου παραγγελία είχε χαθεί και μου ξαναέστειλαν άλλη γενικα τα φθηνά μεταφορικά δεν ειναι χωρίς κινδύνους εστω του να ταλαιπωρηθείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Εγω λεω να ψαξεις να το βρεις μεσα απο το ιδιο το site κανωντας και καλα αγορα. Μετα πες και σε εμας για να ξερουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 12 λιρες για 2 vga... αν και νομιζω οτι παει αναλογα με το βαρος, μεχρι ενα μεγιστο επιτρεπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Μερες παραδοσης?Σε κατι σκληρους που πηγα ειναι πιο ακριβοι απο εδω...:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Οι μερες παραδοσης μου φαινεται δεν ειναι στανταρ. Παντως ειναι σε λογικα χρονικα πλαισια σιγουρα. Πρεπει να λεει στο ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Νοέμβριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2005 Παιδια είναι θέμα ταχυδρομείου,πάντως λογικά να περιμένετε από 2 μέρες μέχρι μια εβδομάδα.Αν αργήσει πάνω από 2 βδομάδες θα πρέπει να ανησυχίσετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Στις δυο τελευταιες παραγγελιες που εκανα ηρθε απιθανα γρηγορα. Παραγγελια Παρασκευη και Δευτερα ελαβα ειδοποιτηριο απο το ταχυδρομιο και μετα παραγγελια Τριτη και παρασκευη ηταν στα χερια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Νοέμβριος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 εχμ αν ψαχνεις να βρεις το κοστος μεταφορας για να δεις αν συμφερει τοτε πιστεψε με δεν συμφερει.Αν σου τυχει καποια στραβη κ πρεπει να το στειλεις πισω (μου εχει τυχει εμενα) τοτε θα βγεις χαμενος και σε χρηματα κ σε χρονο (παρα πολυ χρονο) ...οποτε απο εξωτερικο αξιζει ΜΟΝΟ σε αντικειμενα που δεν βρισκεις στην Ελλαδα και μονο σε τιμες που ειναι εξωφρενικα διαφορετικες (πχ εδω κανει 1000 εξω κανει 700 ευρω) ....διαφορετικα δεν αξιζει .....[αποψη μου παντα] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Νοέμβριος 17, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 11:11] εχμ αν ψαχνεις να βρεις το κοστος μεταφορας για να δεις αν συμφερει τοτε πιστεψε με δεν συμφερει.Αν σου τυχει καποια στραβη κ πρεπει να το στειλεις πισω (μου εχει τυχει εμενα) τοτε θα βγεις χαμενος και σε χρηματα κ σε χρονο (παρα πολυ χρονο) ...οποτε απο εξωτερικο αξιζει ΜΟΝΟ σε αντικειμενα που δεν βρισκεις στην Ελλαδα και μονο σε τιμες που ειναι εξωφρενικα διαφορετικες (πχ εδω κανει 1000 εξω κανει 700 ευρω) ....διαφορετικα δεν αξιζει .....[αποψη μου παντα] ...TO AYTO.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.