’ννα_19 Οκτώβριος 19, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Ναι εγώ όμως όταν πήγα στο πλαίσιο γιατί μου δώσανε 54Mbps και δεν με ρώτησε αν θέλω παραπάνω...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 19, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 ισως γιατι ο πωλητης να μην γνωριζε την υπαρξη καρτων ανω των 54Mbps ή γιατι απλα δεν ειχαν να σου δωσουν παραπλησιο προιον με παραπανω Mbps και απλα ηθελε να ''σπρωξει΄΄ οτι εχει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Οκτώβριος 19, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Του φορητού η κάρτα η δικιά μου η Intel 2200BG πόσα Mbps έχει ; εγώ θα πάω να τους την επιστρέψω δεν ήταν σωστό αυτό ας με ρώταγε επειδή δεν ήμουν σχετική μου έδωσε την ποιο αργή Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 19, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Γενικά αν έχεις να περάσεις εμπόδια οι ταχύτητες του G, super G, turbo G και δε συμμαζεύεται παίζουν πολύ χειρότερα από το b. Οπότε αν είναι να διαπεράσεις τοίχους κλπ πάρε δαγκωτό b 11Mbps, ούτε καν b/g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Οκτώβριος 19, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Σπίτι μου έχω να περάσω 2 τοίχους. ’λλα όπως είπα υπάρχει ασυμβατότητα της κάρτας μου με το usb_stick της NETGEAR αποσυνδέεται συνέχεια ο φορητός ακόμα αν το βάλω και στο μισό μέτρο. Ενώ με φορητό που έχει ίδια κάρτα δεν έχει πρόβλημα. Οπότε η λύση είναι να αγοράσω μια 2200BG ξέρετε όμως αν κυκλοφορούν στην Ελλάδα ; και σε ποιο κατάστημα μπορώ να της βρώ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 19, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Καλύτερα αγόρασε ένα κανονικό access point το οποίο θα συνδέσεις στο desktop με ethernet και θα συνδέεται πάνω του το laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 20, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ’ννα_19 Σπίτι μου έχω να περάσω 2 τοίχους. ’λλα όπως είπα υπάρχει ασυμβατότητα της κάρτας μου με το usb_stick της NETGEAR αποσυνδέεται συνέχεια ο φορητός ακόμα αν το βάλω και στο μισό μέτρο. Ενώ με φορητό που έχει ίδια κάρτα δεν έχει πρόβλημα. Οπότε η λύση είναι να αγοράσω μια 2200BG ξέρετε όμως αν κυκλοφορούν στην Ελλάδα ; και σε ποιο κατάστημα μπορώ να της βρώ ; όντως δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας, απλά τα intel είναι λίγο βλαμμένα chipset. καλύτερα πάρε ένα linksys wrt54gs για access point. βέβαια είναι λίγο ακριβό.αν έχεις dsl (ή σκέφτεσαι να βάλεις) σκέψου την αγορά ενός modem/router/wifi (π.χ. usr 9106/9108, linksys wag54g etc.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 20, 2005 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 dlink 900+, έχει καλύτερο radio από του wrt54g/gs. Δεν παίζει g mode, αλλά δύσκολα θα φτάσει το g σε μία καλή ταχύτητα ανάμεσα από εμπόδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Οκτώβριος 20, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Παιδιά άκουσα κάτι για Level1 υπάρχει τέτοια μάρκα σε ασύρματες κάρτες μου είπε ένας γνωστός πως είναι η μάρκα που θα έχει συμβατότητα με την Intel κάρτα μου. Τι λέτε την ξέρετε ; Πάντως Intel 2200BG δεν βρήκα;(. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 20, 2005 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 η Level1 ειναι γνωστη μαρκα......εγω παντως μονο μια καρτα δικτυου εχω και μια χαρα λειτουργει κανα 3αρι χρονια.περιμενε τον τρεντυ που τα κατεχει να σου πει σιγουρα αν οντως εχει δικιο ο γνωστος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 21, 2005 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Και γω ψηφιζω το b παντως!ασχετα αν ειναι αργο.... απο το g εχω χειρηστες εμπειριες (σε συνδιασμο παντα με την intel2200BG) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 21, 2005 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 καλημέρα.δες και εδώ:priveshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 21, 2005 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Νομίζω ότι με τα ~80 που κάνει το 900+ είναι μία καλή λύση. Η ασυμβατότητα πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι τα έχεις σε κάποιο ad-hoc mode, έτσι δεν είναι; Με το κλασσικό access point-client (infastructure) mode δεν έχουν λόγο να μην παίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Οκτώβριος 21, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Ναι το έχω σε ad-hoc mode αλλά τι ρόλο παίζει αυτό για την ασυμβατότητα ; Θέλω να είναι G γιατί με B δεν παίζει DVDQ;). Υπάρχει καμία κάρτα που να μου την προσφέρει ; Με το usb-stick NETGEAR το δίκτυο κάθε 5 με 10 λεπτά αποσυνδεόταν και μετά απο 1 δευτερόλεπτο ξανασυνδέοταν(και το ονόμασα αυτό ασυμβατότητα) Γιατί σε ένα φίλο μου έπαιζε μια ώρα οκ στην συχνότητα G αλλά είχαμε ίδιες κάρτες 2200BG. Τώρα ξέρει κανείς για μια ασύρματη με σίγουρη συμβατότητα στην ταχύτητα G ? το access point τι άκριβως είναι συσκευή ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 21, 2005 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Γιατί δεν είναι στάνταρ ο τρόπος που 2 συσκευές παίζουν σε ad-hoc mode, στο οποίο δεν είναι διακριτή η ιδιότητα master-slave στις συσκευές και περιπλέκονται τα πράγματα. Γενικά όταν θες να στήσεις ad-hoc δίκτυο επιλέγεις ίδιες συσκευές.Access Point είναι mode λειτουργίας, ένα ασύρματο hub ας πούμε, που επιτρέπει να συνδέονται άλλες συσκευές πάνω της που λειτουργούν σε client mode. Access Points συσκευές σε G βρίσκεις πολύ εύκολα στο εμπόριο και δε χρειάζεσαι κάτι εξεζητημένο. Όμως όπως σου είπα και πριν δεν είναι σίγουρο ότι θα εκμεταλλευτείς την παραπάνω ταχύτητα του G αν δοκιμάσεις να το περάσεις από εμπόδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 22, 2005 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 επίσης να πω ότι είτε έχει καεί το wireless στο laptop μου (intel 2200bg) είτε έχει άθλια λήψη, είτε είναι πολύ ασύμβατο με ό,τι κυκλοφορεί. δεν έπιασε ap σε εσωτερικό χώρο στο 1 μέτρο! (η cisco έπιανε 4 ap´s στον ίδιο χώρο). άννα το usb stick έχει κεραιάκι? βελτιώνει πολύ τη λήψη. καλύτερα πάρε access point τώρα για την extra ταχύτητα δεν ξέρω. σε 10mbps με καλώδιο, divx streaming κάνω εύκολα. το dvdq τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Οκτώβριος 24, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Παιδιά να πάρω Access point ποιο απο όλα πείτε μου ένα που να είναι συμβατό και να είναι και οικονομικό. Θα με βοηθήσετε όμως και στην εγκατάσταση ; ...Νιάουυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
’ννα_19 Οκτώβριος 24, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Όχι Σωτηράκι το usb_stick δεν έχει κεραιάκι μόνο ένα κουμπάκι που αναβοσβήνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 24, 2005 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 To 900+ της dlink είναι φτηνό και έχει τη φήμη του "γρήγορου" αν και όχι g. Τώρα στην εγκατάσταση δεν είναι δύσκολο κθόλου, αλλά αν κεράσεις κάτι θα βάλουμε ένα χεράκι Αρχική απάντηση από ’ννα_19 Όχι Σωτηράκι το usb_stick δεν έχει κεραιάκι μόνο ένα κουμπάκι που αναβοσβήνει ’μα αναβοσβήνει δεν πρέπει να είναι κουμπάκι αλλά λαμπάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 25, 2005 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από trendy To 900+ της dlink είναι φτηνό και έχει τη φήμη του "γρήγορου" αν και όχι g. Τώρα στην εγκατάσταση δεν είναι δύσκολο κθόλου, αλλά αν κεράσεις κάτι θα βάλουμε ένα χεράκι ’μα αναβοσβήνει δεν πρέπει να είναι κουμπάκι αλλά λαμπάκι π.χ. ας πούμε τον trendy, μπορείς να τον κεράσεις κάνα dlink Αρχική απάντηση από ’ννα_19 Παιδιά να πάρω Access point ποιο απο όλα πείτε μου ένα που να είναι συμβατό και να είναι και οικονομικό. Θα με βοηθήσετε όμως και στην εγκατάσταση ; ...Νιάουυ ναι, θα έρθουμε αντιπροσωπία με τον trendy, thelab - awmn forces. θα το "στήσουμε" το dlink;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.