TheoV Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 Θα ηθελα να σας ρωτησω.Εχω τα Cambridge Megaworks THX 550 5.1 τα οποια προφανως καηκαν.Βρήκα καποια τοπικ οπου ειχαν καποιες πληροφοριες για την χαλασμενη παρτιδα και εμαθα οτι ειχαν καποιο προβλημα στην τροφοδοσια(αν και καπου αλλου διορθωστε μεπαρακαλώ).Τώρα που χρειάζεται να τα φτιαξω θα ηθελα να μαθω σε πιο συγκεκριμενο μερος της τροφοδοσιας ειχαν προβλημα η και που αλλου.Αλλοι χρηστες που ειχαν την ιδια εμπειρια θα ηθελα να με βοηθησουν γιατι ηταν πραγματικα καλα ηχεια και πρεπει να τα ξαναφτιαξω εξαλλου το woofer και οι δορυφοροι δεν καηκαν τα εχω δοκιμασει.Ο ενισχυτης του woofer πρεπει να εχει καποιο προβλημα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Οκτώβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Στείλε mail στην creative μπορεί να στα αλλάξουν. Κάπου υπάρχει ένα αντίστοιχο thread εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Οκτώβριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Εχει περασει η εγγυηση και τα εχω ανοιξει .Ισχυει?Αλλιωσ τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Οκτώβριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Δες εδώ . Πιστεύω πως θα σου τα αλλάξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 που ειναι ο σουπερ γκαντεμης bill peppas??του ειχανε καει καμια 10 αρια φορες οπως λεει τα δικα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frantic Οκτώβριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Το recall που λες ήταν για τα 510D, τα οποία σου αντικαθιστούσαν με τα 550ΤΗΧ... Αν επικοινωνήσεις με την creative πάντως, υπάρχει περίπτωση να σε "φτιάξουν". Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Οκτώβριος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Ποιο ειναι το τηλ για το support center της creative στην ελλαδα.Αν ειναι δυνατον και το email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 ψαξε και τιποτα μονος σου....σε λιγο θα ζητησεις να ερθουμε να τα παρουμε εμεις απο το σπιτι σου και να τα στειλουμε για επισκευη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Οκτώβριος 18, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 basika exv mpeii sto σιτε αλλα εχω βρει ενα περιεργο τηλ για ελλαδα.Βρηκα αυτο 353 1 4380091Τι νουμερο ειναι αυτο .Σαν ροζ γραμμη φαινεται θα καταχρεωθω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Οκτώβριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από TheoV [Σήμερα, στις 00:51] basika exv mpeii sto σιτε αλλα εχω βρει ενα περιεργο τηλ για ελλαδα.Βρηκα αυτο 353 1 4380091Τι νουμερο ειναι αυτο .Σαν ροζ γραμμη φαινεται θα καταχρεωθω? ξεχασες το + που σημαινει 00353 1 4380091δηλαδη παιρνεις τηλεφωνο Ιρλανδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Οκτώβριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Στειλε μαιλ με το τηλεφωνο σου στο europe support εξηγησε τι συμβαινει και θα σε παρει ελληνας να συνενοηθειτε. Μην ασχοληθεις με ελληνικο service θα χασεις και χρονο και την υπομονη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Οκτώβριος 20, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 πρεπει να εχώ στειλει στο ελληνικο support να στειλω καλυτερα στο ξενο(europe)?Aκομη περιμενω απαντηση τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Οκτώβριος 26, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Μιλαμε το support greek.support@europe.creative.com με εχει κλασει κανονικοτατα Help billpeppas.Τι να κανω ειμαι ενας απελπισμενος χωρις ηχεια ,χωρις εγγυηση και ψαχνομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.