τακης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 Το ξερω εκανα μ@λ@κι@ και πειραξα τους λογαριασμους χρηστων με αποτελεσμα αν θυμαμαι καλα κατηργησα τον λογ. administrator,και εχω εγω σαν "τακης"περιορισμενες προσβασεις(γιατι παλι αν θυμαμαι καλα εκανα και το προφιλ μου απο debbugger user σε power user).πως μπορουμε να τα κανουμε ολα σαν πριν?(ουτε το Norton ghost 9.0 δεν μπορω ν'ανοιξω).και οταν λεω οπως πριν εννοω να "μπαινω"στα win χωρις κωδικους χωρις τπτ και να εχω τον πληρη ελεγχω του υπολ. μου.ελπιζω να σας κατατοπισα.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Οκτώβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Αν και δεν καταλαβα γενικως κανε ενα κλικ εδω μπας και βοηθησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Οκτώβριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Μπες με safemode νομιζω οτι σου ξαναφτιαχνει τον λογ. administrator.... Οπως και να εχει δεν εχεις να χασεις κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 18, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Σε safe mode μου ζηταει να κανω κλικ στο ονομα χρηστη και δεν υπαρχει κανενα ονομα.Εχω απενεργοποιηση τον λογ. administrator,πως μπορω να τον επανενεργοποιησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Στο wellcome screen πάτησε CTRL + ALT + DEL.Κράτησε το CTRL + ALT πατημένα,άφησε το DEL και ξαναπάτησέ το 1 φορά ακόμα.Γράψε Administrator στο login box. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 18, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 το εκανα και μου λεει οτι'ο λογαριασμοςadministrator εχει απενεργοποιηθει,επικοινωνηστε με τον διαχειριστη του συστηματος για πληροφοριες' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Οκτώβριος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Τσέκαρε και εδώ: http://ebcd.pcministry.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 18, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 sorry αλλα δεν καταλαβα και πολλα 'Revils' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Οκτώβριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Sorry, δεν ήμουν και πολύ κατατοπιστικός .Όλα τα password βρίσκονται σε ένα αρχειάκι που λέγεται sam.spd. Λοιπόν να τι βρήκα:you could, if you have a FAT32 file system, just boot to a Win98 bootdisk and rename the SAM file (registry Hive) in the C:\WINNT\system32\config folder to something else. Of course this will remove all accounts on the system and you will need to rebuild them. If you are using NTFS then boot to the Win2000 CD and do this from the Recovery console.Ελπίζω να δουλέψει αλλά καλού κακού κάνε και ένα backup το αρχειάκι γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 19, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 δεν επιασε ρε φιλε!το γελιο ειναι οτι ΟΥΤΕ FORMAT δεν μπορω να κανω,οταν του δινω το password μου λεει οτι"Ο λογαρ. σας ειναι απενεργοποιημενος,επικοινωνιστε με τον διαχειρηστη του συστηματος σας"?????!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Οκτώβριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 ERD commander.You can do it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Οκτώβριος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Windows.XP.2000.NT.Key.Enterprise.Edition.αυτό λέει οτι κάνει την δουλειά και κάνει reset το pass. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά. Δώσε mail να στο στείλω είναι γύρω στο 1 mb .τα specs του..* 100% recovery rate * Resets passwords directly from a bootable CD-ROM, no floppy drive required New! * Windows 2003 Server is supported * Windows XP Home and Professional Editions are supported * Windows 2000 Professional, Server and Advanced Server are supported * Windows NT Workstation and Server 4.0 are supported * Resets Domain Administrator password for Active Directory Domain Controllers (Enterprise Edition only) * All secure boot options are supported * All Service Packs are supported Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 20, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Thanks guys για το ενδιαφερον αλλα σπασαν τα νευρα μου και καταφερα και εκανα φορματ !πηρε τα ισα του το πραμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.