Jump to content

Θολουρα και αλλοιωση χρωματων σε LG 1720P

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον παιδες .......για να μην κανω μεγαλα ποστ με ολη την ιστορια οριστε εν συντομια τι εχω παθει.

καποιες φορες κατα την αλλαγη αναλυσης στην οθονη ειτε κατα το μπουταρισμα στα παραθυρα μετα απο επανεκκινηση παρατηρειται το εξης φαινομενο......μια θολουρα και αλλοιωση χρωματων οπως φαινεται και στην παρακατω φωτο

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

tholoyraxaliaxrwmata5uc.th.jpg

αλλαζοντας ξανα αναλυσεις χειροκινητα αλλαζοντας καλωδια και πηγες dvi/d-sub δεν καταφερα κατι,

το μοναδικο που βρηκα να διορθωνει το προβλημα ειναι να κλεινω απο το κουμπι την οθονη και να την ξανανοιγω.......αφου ξανα αναψει το προβλημα διορθωνεται......ομως 2-3 φορες παρατηρησα ενα αρτιφακτ ας πουμε(δεν ξερω πως αλλιως περιγραφεται) και ειναι ενα περιγραμμα απο διακεκομμενες γραμμες εκει που γραφει Start

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ

tholoyratelosallaartifact7im.th.jpg

εμενα μου κανει για προβλημα της TFT.εσεις τι λετε?:cry:

Την δουλεύεις πάντα μέγιστο refresh?

(έχω δει tft να θολώνει όταν δούλευε 60 αντί για 75...)

παντα στα 60 δουλευει.......δεν γινεται να δουλεψει σε αλλη συχνοτητα μιας και την εχω συνδεσει μεσω DVI

απανταω στο ποστ μου........λογικα η διαφορα δεν φαινεται στις φωτο γιατι ΔΕΝ ειναι προβλημα καρτας γραφικων αλλα ΟΘΟΝΗΣ.......πολυ απλα το σκρινσοτ δεν μπορει να αντικαταστησει την φωτογραφικη μηχανη δειχνοντας μας το τελικο αποτελεσμα στην οθονη αλλα περιοριζεται στο τι διαβαζει απο την καρτα γραφικων και η οποια στελνει το σημα κανονικα και χωρις θολουρες.

απο την αλλη ομως δεν θα πρεπε να λειπει το αρτιφακτ?:confused:

συγγνωμη για το απανωτο ποστ απλα πρεπει να μπει μονο του αυτο που μολις επαθα για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ

εκει που ημουνα μια χαρα και ολα ωραια(λεμε τωρα) λεω δεν ξανακλεινω την οθονη και να την ξανανοιξω να δω αν θα συμβει κανα αναποδο απο πριν?

ε μολις την ξανανοιξα εφαγα BSOD

ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

ρε NTG ριξε ενα ξεματιασμα και απο δω μερια.......ρε μπας και με μελεταει ο Icy?

το περίγραμμα είναι εντελώς μα εντελώς άσχετο, είναι η ενεργή περιοχή του κουμπιού, ή το κεντρικό τμήμα της εικόνας από το οποίο αποτελείται.

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 21:25]

το περίγραμμα είναι εντελώς μα εντελώς άσχετο, είναι η ενεργή περιοχή του κουμπιού, ή το κεντρικό τμήμα της εικόνας από το οποίο αποτελείται.

σωστοτατος......δεν το ειχα προσεξει........:o

αρα η οθονη μου μας αφηνει χρονους?:...:

εδω δεν μπορω να ξεματιασω τον εαυτο μου αλλους θα ξεματιασω???

Τουλαχιστον "εμαθα" γιατι την πληρωνω.....ειπα κατι που ισχυε μεχρι προτινος και τωρα το λουζομαι....

Καλο μου μπανιο...ελπιζω να τελειωσει συντομα το μαρτυριο ....και για τους δυο μας!

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 23:52]

ρε γιωργη δε βλεπω κατι περιεργο

τελικα στις φωτο δεν φαινεται γιωργο........η θολουρα και η αλλοιωση ειναι καθαρα θεμα οθονης...........το σκρινσοτ δεν μπορει να αποτυπωσει αυτο που βλεπεις στην οθονη αλλα μονο αυτο που στελνει η καρτα γραφικων.........αρα ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι οθονη.:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.