sotiris Οκτώβριος 24, 2005 #181 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45υπαρχουν πολλα παραδειγματα επιπεδου συζητησεων, δε ζηταμε πολλα οσοι σας διαβαζουμε. τουλαχιστο τεκμηριωστε (στο ελαχιστο) τα οσα λετε. ε λ ε ο ς.να βάζουμε και references στο κάθε post????? απίστευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 24, 2005 #182 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 ε λ ε ο ς.post ειπαμε οχι διατριβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 26, 2005 #183 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Kουράστηκα να διαβάζω τόσες σελίδες...1) Τα c4u έχω ακούσει και εγώ ότι ήταν τα Multirama, άρα παράνομα.2) Τα ρούχα δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τους υπολογιστές. Αυτό μπορεί κάποιος να το δει στα στοκάδικα στη Νέα Σμύρνη και τις τιμές τους.3) Αμαρτωλέ, χωρίς παρεξήγηση αλλά όταν 25 άτομα σου λένε ότι κάνεις λάθος, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.Φιλικά για να μην παρεξηγούμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 26, 2005 #184 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από gznp Kουράστηκα να διαβάζω τόσες σελίδες...1) Τα c4u έχω ακούσει και εγώ ότι ήταν τα Multirama, άρα παράνομα.2) Τα ρούχα δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τους υπολογιστές. Αυτό μπορεί κάποιος να το δει στα στοκάδικα στη Νέα Σμύρνη και τις τιμές τους.3) Αμαρτωλέ, χωρίς παρεξήγηση αλλά όταν 25 άτομα σου λένε ότι κάνεις λάθος, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.Φιλικά για να μην παρεξηγούμαστε. 1)ok2)για την βουτια των τιμων λες?????και τι να λεει?? αυτην την στιγμηαυτος εχει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303765 εχει 170 πριν κανα 6μηνο ειχε 250 και σε ενα χρονο θα εχει 80....3)οκκαμια παρεξηγηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.