oktech Οκτώβριος 19, 2005 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από orion Μα τι λες? Που ζεις? Για ποιόν πάει αυτό τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 19, 2005 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 @ unseen ποια κλεινουνε?@ στο θεμα του ισολογισμου εννοω τα καθαρα κερδη προ φορων επειδη εγω δεν θυμαμαι καλα το νουμερο ας μας πει ο στρατος που θυμαται γιατι ποσο μιλαμε...αλλα κυριακη κοντη γιορτη που λενε στην επαρχια φλεβαρη μαρτιο οι εταιριες δημοσιεουνε σε μεγαλες εφημεριδες τα αποτελεσματα χρησης της προηγουμενης χρονιας..θα ξεθαψω αυτο το θεμα τοτε και θα δουμε ποσο μεσα μπαινει το εν λογω καταστημα...οσο για το μαγειρεμα που υποθηκε παραπανω ως προν τα τελικα αποτελεσματα μαλλον ειναι ατοπο γιατι στο τελος των αποτελεσματων χρησης εχουμεΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ = 100 --------------------ΑΑΝΑΛΟΓΙΑ ΦΟΡΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ πχ 50%-------- ΒΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΜΕΤΑ ΦΟΡΩΝ = 50--------------------- Γειναι φανερο ακομη και στον πιο αφελη οτι οσο μεγαλυτερο ειναι το ποσο Α τοσο μεγαλυτερη θα ειναι και η φορολογικη επιβαρυνση ....πειτε εναν μαλακα-ποσο μαλλον ΑΕ- που θα τα ανακατεψει ετσι ωστε να πληρωσει εφορια παραπανω απο οτι του αναλογει....@ δεν μιλησα για κερδος 5000% αλλα για 200%-300%οσον αφορα το θεμα της τιμολογησης /διαθεσης προιοντων στον χωρο της ενδυσης πεφτει απλο γαμ**σι στον χωρο της πληροφορικης γινονται παρτουζες και στον χωρο στην αυτοκινητοβιομηχανιας γινονται οργια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 19, 2005 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Ε ρε δεν το ήξερα νωρίτερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 19, 2005 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Ε ρε δεν το ήξερα νωρίτερα!!! μαλλον οχι.....εσυ μεχρι χθες πιστευες οτι ο στρατος πουλαει ενα λιαν λι 200 ευρω ενω αυτος το αγορασε 3% ειπες?? 194 ευρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 19, 2005 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 eshop : Ισολογισμός 4ης Εταιρικής Χρήσης 1-1/31-12 2004.Κύκλος εργασιών ~11,000,000 ευρώΚέρδη μετά φόρων 217,000 ευρώ.. Πόσο τα εκατό είναι αυτό ρε Αμαρτωλέ γιατί εγώ έχω ξεχάσει την άλγεβρα με αυτά που λεςΚαλό! : 1, έξοδα διοικητικής λειτουργίας 1,123,000 ευρω!!!! < νατο το "ανέξοδο" των eshop2, μερικά αποτελέσματα (κέρδη) εκμετάλλευσης = 175,000 ευρω!! << για κάνε την πράξη!3, ΠΛΕΟΝ Έσοδα ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ασχολειών = 170,000 ευρώ! << Με λίγα λόγια από την καθαρή εμπορία βγάζει σχεδόν όλα όσα βγάζει από τις υπόλοιπες δραστηριότητες (Αν. Εταιρία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Και Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 19, 2005 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 για δωσε λινκκερδη προ φορων ποσα ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 19, 2005 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos για δωσε λινκ κερδη προ φορων ποσα ειναι??? Τί link να σου δώσω? Τόση ώρα στον αέρα λές ότι λές?Τ κέρδη πρό φόρων είναι 290 χιλιάρικα ενώ μετά φόρων 217 χιλιάρικα.. ποιός δουλεύει ποιόν δηλαδή ρε μεγάλε επιχειρηματία που δουλεύεις με 500%... εδώ η αγορά πνέει τα λίσθια και συ μας λές λόγια του αέρα μου φένεται.. χωρίς παρεξήγηση αλλά να μιλάμε με στοιχεία και όχι με λόγια του αέρα σε παρακαλώ.. θές να δείς τί κάνουν και οι υπόλοιποι? μπες στην Ναυτεμπορική.. με 0,25+ΦΠΑ και ένα SMS θα δείς πολλά...Θες να δούμε τον Πουλιάδη? Από ότι βλέπω έχει τζίρο 171,000,000 ευρώ και κέρδη πρό φόρων 1,450,000 κάνε τα μαθηματικά... 200-300% ε?Και για να δείς ότι η αγορά πάει κατά διαόλου, αυτά τα νούμερα Πουλιάδη είναι για το 2004.. το 2003 με 135,000,000 ευρώ τζίρο έβγαλε κοντά στο 1,400,000 !! Θές να δούμε το Πλαίσιο το οποίο ο Μέγας Γεράρδος αναγκάζετε πλέον να κάνει "παιχνίδια" με τις τιμές και από η ίσως πιο υγιής επιχείρηση του χώρου βλέπει να του πέρνουν την μπουκιά από το στόμα??Με 233,000,000 τζίρο.. κέρδη προ φόρων 10,500,000 Και είναι η πιο υγιής επιχείρηση ίσως του χώρου το λέω και το τονίζω... έτσι γίνονται νομίζεις τα εν λευκώ rma ή το καλό περιβάλλον και οι κατάλογοι και όλα? Τώρα, άν εσύ πουλάς κάτι και βγάζεις 500% μαγκιά σου ρε μεγάλε.. μαγκιά.. αλλά εδώ μιλάμε για αγορά πληροφορικής, για μαγαζιά που κλέινουνε και συ ντρέπεσαι να μας πείς τι δουλειά κάνεις.. νομίζω πώς δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 19, 2005 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 1) εγω δεν ειπα οτι τα e-shop δεν εχουνε κοστος λειτουργειας...2) ειχα την εντυπωση(λανθασμενα) οτι τα οικονομικα του απετελεσματα ειχαν φτασει αυτα του πλαισιου 2004 2003 2002 2001 2000 Κύκλος Εργασιών ( εκατ.) 233,4 182,5 146,1 107,5 79,4 EBITDA ( εκατ.) 23,5 19,5 13,9 7,8 6,6 Κέρδη Προ Φόρων ( εκατ.) 17,8 14,7 9 5,1 4,5 Κέρδη Μετά Φόρων ( εκατ.) 10,6 8,5 5,9 3,3 2,6 ακομη και ετσι που ειναι η χασουρα που που υποστηριζεις??η κερδοφορια του -eshop apo to 1998 συνεχως αυξανεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 19, 2005 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos 1) εγω δεν ειπα οτι τα e-shop δεν εχουνε κοστος λειτουργειας...2) ειχα την εντυπωση(λανθασμενα) οτι τα οικονομικα του απετελεσματα ειχαν φτασει αυτα του πλαισιου 2004 2003 2002 2001 2000 Κύκλος Εργασιών ( εκατ.) 233,4 182,5 146,1 107,5 79,4 EBITDA ( εκατ.) 23,5 19,5 13,9 7,8 6,6 Κέρδη Προ Φόρων ( εκατ.) 17,8 14,7 9 5,1 4,5 Κέρδη Μετά Φόρων ( εκατ.) 10,6 8,5 5,9 3,3 2,6 ακομη και ετσι που ειναι η χασουρα που που υποστηριζεις??η κερδοφορια του -eshop apo to 1998 συνεχως αυξανεται LINK?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 19, 2005 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από oktech[/b.....εδώ η αγορά πνέει τα λίσθια και συ μας λές λόγια του αέρα μου φένεται.. χωρίς παρεξήγηση αλλά να μιλάμε με στοιχεία και όχι με λόγια του αέρα σε παρακαλώ.. η αγορα πνεει τα λισθια??? η αγορα της πληροφορικης εννοεις??η γενικα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 19, 2005 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από oktech LINK?? τι επαθες πνιγηκες???μαλλον το πλαισιο το παραχεσε και δουλευει με 10% ενω ολοι οι αλλοι ηλιθιοι με 3%http://www.plaisio.gr/Templates/v5_IR/v5_IRFinancialResultsGR.tem Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 19, 2005 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos 1) εγω δεν ειπα οτι τα e-shop δεν εχουνε κοστος λειτουργειας...2) ειχα την εντυπωση(λανθασμενα) οτι τα οικονομικα του απετελεσματα ειχαν φτασει αυτα του πλαισιου 2004 2003 2002 2001 2000 Κύκλος Εργασιών ( εκατ.) 233,4 182,5 146,1 107,5 79,4 EBITDA ( εκατ.) 23,5 19,5 13,9 7,8 6,6 Κέρδη Προ Φόρων ( εκατ.) 17,8 14,7 9 5,1 4,5 Κέρδη Μετά Φόρων ( εκατ.) 10,6 8,5 5,9 3,3 2,6 ακομη και ετσι που ειναι η χασουρα που που υποστηριζεις??η κερδοφορια του -eshop apo to 1998 συνεχως αυξανεται Η θέση σου δηλαδή είναι, οτι ο ισολογισμός του eshop είναι μαϊμού? ότι τον μαγείρεψε η Ναυτεμπορική? ή ότι το eshop βγάζει παραπάνω από την Info-Quest που εμφανίζει στον ισολογισμό της ζημίες 23,000,000 ευρώ (συνολικά - και από προηγούμενα έτη δηλαδή) και άν δεν είχε ώς όμιλος την Q ένας Θεός ξέρει τι μαμήσι θα έπεφτε στην αγορά?Ξέρεις μεγάλε τί θα γίνει άν βαρέσει κανόνι όχι το computer4u αλλά ένας από τους μεγάλους του κλάδου? Ξέρεις πόσοι θα βρεθούν στον δρόμο όχι από τους εργαζόμενους τους δικούς τους μόνο αλλά από αυτούς στους οποίους χρωστάνε, από πιστωτές από κάθε μεριά της αγοράς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 19, 2005 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos τι επαθες πνιγηκες???μαλλον το πλαισιο το παραχεσε και δουλευει με 10% ενω ολοι οι αλλοι ηλιθιοι με 3%http://www.plaisio.gr/Templates/v5_IR/v5_IRFinancialResultsGR.tem Τα μαθηματικά σου είναι χάλια ρε άνθρωπε.. μπροστά σου είναι και δεν τα βλέπεις.. που το είδες το 10% του πλαισίου? 7,7% ΣΤΟ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 4,5% ΜΕΤΑ ΦΟΡΩΝ...’σε που συγκρίνεις eshop με κανονικό κατάστημα.. αφού το μοντέλο του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι τόσο πετυχημένο, γιατί εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα α'λα Dia%??Ή εγώ δεν είμαι στην αγορά ή εσύ ζείς σε άλλη χώρα.. και το κόβω εδώ γιατί πάει αλλου το πράγμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 19, 2005 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Τί link να σου δώσω? Τόση ώρα στον αέρα λές ότι λές?Και για να δείς ότι η αγορά πάει κατά διαόλου, αυτά τα νούμερα Πουλιάδη είναι για το 2004.. το 2003 με 135,000,000 ευρώ τζίρο έβγαλε κοντά στο 1,400,000 !! Θές να δούμε το Πλαίσιο το οποίο ο Μέγας Γεράρδος αναγκάζετε πλέον να κάνει "παιχνίδια" με τις τιμές και από η ίσως πιο υγιής επιχείρηση του χώρου βλέπει να του πέρνουν την μπουκιά από το στόμα?? και τι να λεει ρε φιλε??και ο κορασιδης εκλεισε γιατι ηθελε να πηγαινει στα παρτακια με πριβε ελικοπτερο και να το ξυνει σε κανοντας δεξιωσεις σε κοτερα , αυτο δηλαδη τι σημαινει οτι και η αγορα των ηλεκρικων συσκευων περναει κριση???η απλα οτι οι σπαταλες και η καλη διαχειριση οδηγουνε σε φουντο?? επιχειρησεις κλιενουνε (και ανοιγουνε) σε ολους τους κλαδους και σε ολους τους τομεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 19, 2005 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos τι επαθες πνιγηκες???μαλλον το πλαισιο το παραχεσε και δουλευει με 10% ενω ολοι οι αλλοι ηλιθιοι με 3%http://www.plaisio.gr/Templates/v5_IR/v5_IRFinancialResultsGR.tem Μια τελευταία.. φυσικά και το παραδέχομαι.. και μετοχές του Γεράρδου θα αγόραζα άν μου περισσεύανε.. και φυσικά είναι ηλίθιοι οι άλλοι που δουλεύουνε με 3%... λές και είμαστε Αμερική με 300 μύρια κόσμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 19, 2005 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 εεε ηρεμια ρεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 19, 2005 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 ψαχνομουνα και γω γιατι τοσες σελιδες σε χρονο ντε τε για ενα θρεντ για το c4u........χαλαρωστε ρε σεις.χωρις να εχω καμια σχεση με το αντικειμενο η κριση μου λεει οτι οπως και ολα τα υπολοιπα καταστηματα ετσι και τα κομπιουτεραδικα για να μπορεσουν να επιβιωσουν δουλευουν με ελαχιστο κερδος στα κυριως προιοντα και με μεγαλα ποσοστα στα προιοντα ΄΄σουπερ μαρκετ''........π.χ. ισως ενα λιανλι κουτι να αγοραζεται κοντα στα 150ευρω και να πουλιεται 200 αλλα ενα μελανι εκτυπωτη να αγοραζεται 4 ευρω και να πουλιεται 15.οπως και το πλαισιο........σιγουρα δεν βαραει τις τιμες των western digital και κερδιζει ενα 2% μονο, αλλα στα φωτοτυπικα χαρτια στα μελανια και στα χαρτικα να βαραει 300% πανω.ειναι απλη πολιτικη καθε εμπορου.......χτυπαω στα προιοντα που εχουν μικρη αξια και το ποσοστο κερδους δεν φαινεται στο 1 τεμαχιο αλλα λογω μεγαλων ποσοτητων καλυπτω το ελαχιστο κερδος στα πιο δυσκινητα προιοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 19, 2005 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 εγω πιστευω οτι ενα λιαν λι αξιας 200 ευρω στοιχιζει (το πολυ) χονδρικη 70 + μεταφορικα...αλλα οκ αποψη μου αποψη σας μονο ο στρατος ξερει ποιος εχει δικιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 19, 2005 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos εγω πιστευω οτι ενα λιαν λι αξιας 200 ευρω στοιχιζει (το πολυ) χονδρικη 70 + μεταφορικα...αλλα οκ αποψη μου αποψη σας μονο ο στρατος ξερει ποιος εχει δικιο... Πρίν λίγο ήσουνα σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 19, 2005 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos εγω πιστευω οτι ενα λιαν λι αξιας 200 ευρω στοιχιζει (το πολυ) χονδρικη 70 + μεταφορικα...αλλα οκ αποψη μου αποψη σας μονο ο στρατος ξερει ποιος εχει δικιο... Ειναι πιο ακριβο , δυστηχως.Αρχική απάντηση από greekfragma ψαχνομουνα και γω γιατι τοσες σελιδες σε χρονο ντε τε για ενα θρεντ για το c4u........χαλαρωστε ρε σεις.χωρις να εχω καμια σχεση με το αντικειμενο η κριση μου λεει οτι οπως και ολα τα υπολοιπα καταστηματα ετσι και τα κομπιουτεραδικα για να μπορεσουν να επιβιωσουν δουλευουν με ελαχιστο κερδος στα κυριως προιοντα και με μεγαλα ποσοστα στα προιοντα ΄΄σουπερ μαρκετ''........π.χ. ισως ενα λιανλι κουτι να αγοραζεται κοντα στα 150ευρω και να πουλιεται 200 αλλα ενα μελανι εκτυπωτη να αγοραζεται 4 ευρω και να πουλιεται 15.οπως και το πλαισιο........σιγουρα δεν βαραει τις τιμες των western digital και κερδιζει ενα 2% μονο, αλλα στα φωτοτυπικα χαρτια στα μελανια και στα χαρτικα να βαραει 300% πανω.ειναι απλη πολιτικη καθε εμπορου.......χτυπαω στα προιοντα που εχουν μικρη αξια και το ποσοστο κερδους δεν φαινεται στο 1 τεμαχιο αλλα λογω μεγαλων ποσοτητων καλυπτω το ελαχιστο κερδος στα πιο δυσκινητα προιοντα. Μελανακι με 4 δεν παιζει ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.