Jump to content

Ερώτηση περί κουτιού

johnnymous

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυό...

Thermaltake Tsunami

http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm

Thermaltake Shark

http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm

Θέλω το κουτί να έχει προδιαγραφές για w/c γιατι αν είναι να το πάρω τώρα και μετά να είναι μικρό και να τρέχω δεν λεέι!!!!

το χρήμα είναι μέχρι 130

πες τε μου την γνώμι σας πάνω σε αυτα τα δυό και μπορείτε μετά να μου προτείνετε κάποιο άλλο... pls LINKS!!!

νομιζω καποιος εδω μεσα ειχε την ιδια απορια με σενα!!!!

Απο νερα δεν ξερω ποιο θα σε καλυψει καλυτερα αλλα οπτικα το shark δεν με .....πολυτραβαει!

Θα συμφωνισω με τον gznp περι stacker.Το εχω και ειναι απλα κοριφαιο για w/c.Και τα λεφτα δεν ειναι και τρομερα πολλα σε σχεση με αυτα που διαθετεις.Ψαξτο σε κανενα review και θα με θυμηθεις.

Mεταξυ των δυο που αναφερεις θα προτιμουσα το shark. Πολυ ευρυχωρο κουτακι, εχει και τρυπες για νερο αλλα ειναι μικροτερης διατομης απο τους σωληνες που συνηθως χρησιμοποιουνται σε ενα custom w/c...

Αν διαθεσεις λιγα παραπανω , τοτε θα συμφωνησω με την επιλογη του stacker.

Εαν πρόκειται να βάλεις κιτ υδρόψυξης και να προεξέχει η πρόσοψη του όπως πχ ΤΙΤΑΝ ΤWC-A04 τότε κανένα δεν σου κάνει γιατί και τα δύο κλείνουν από μπροστα και δεν θα σε βολέψουν. Αν βάλεις κάποια υδρόψυξη εσωτερικα τότε και τα δύο έχουν αρκετό χώρο. Από εμένα σχεδιαστηκά μου αρέσει το tsunami

Εντυπωσιακό το STACKER STC-T01 FULL TOWER αλλά δεν γνωρίζω αν είναι tool-free.Δηλαδή να κουμπώνουν οι κάρτες πίσω όπως και τα drives μπροστά.

Επίσης είναι αρκετά βαρύ.

Εντάηει δεν λέω ότι θα το βγάζω βόλτα το καλο καιρι με την γυναίκα , αλλά παίζει ρόλο και αυτό.;):o

Αρχική απάντηση από Valderant

Εντυπωσιακό το STACKER STC-T01 FULL TOWER αλλά δεν γνωρίζω αν είναι tool-free.Δηλαδή να κουμπώνουν οι κάρτες πίσω όπως και τα drives μπροστά.

Επίσης είναι αρκετά βαρύ.

Εντάηει δεν λέω ότι θα το βγάζω βόλτα το καλο καιρι με την γυναίκα , αλλά παίζει ρόλο και αυτό.;):o

Ειναι tool free ...απο την αποψη οτι πισω στις καρτες υπαρχουν thumbscrews(βιδωνουν ανετα με το χερι) και μπροστα εχει rails για τα drives...το μονο βιδωμα που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις τις "ραγες" στα drives την πρωτη φορα που συναρμολογεις...

Το μονο αρνητικο που μπορω να πω ειναι οτι τα μπροστινα panel ειναι λιγακι δυσκολα να τα βγαλεις οταν θες να βαλεις κατι..(πρεπει να σπρωξεις απο πισω ή να εχεις ενα drive κενο και να τα σπρωξεις απο εκει)

Απο ευρυχωρια το κουτι ειναι μεσα στα top τουλαχιστον στην τιμη του...και αν βαλεις και το παραθυρο φαινεται ακομα πιο ωραιο...

Οποτε και απο μενα μαζεψε χρημα και παρε αυτο ...ειναι και btx ready LOL

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.