Wolfenstein Νοέμβριος 2, 2005 #81 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Μπορείς να γίνεις λίγο πιό σύγκεκριμένος, που παει το 'Ναι' και που το 'Οχι' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 2, 2005 #82 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Θα με ρωτίσει σε ποιο παρτίσιον θέλω να κάνω την εγκατάσταση (NAI) η πρεπει να το προβλεψω απο μόνος μου? (OXI) Αυτά έχω SUSE-10.0-CD-i386-GM , ξέρεις μήπως τα υποστιρίζουν? (NAI ξερω, ΟΧΙ δεν τα υποστιριζουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfenstein Νοέμβριος 2, 2005 #83 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 οκ οκ ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfenstein Νοέμβριος 6, 2005 #84 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Έχω ένα πρόβλημα με το internet με τα SuSe και δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω.ADSL έχω απο την Forthnet, με τοADSL in a Box.Καμία ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Νοέμβριος 6, 2005 #85 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Wolfenstein Έχω ένα πρόβλημα με το internet με τα SuSe και δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω.ADSL έχω απο την Forthnet, με τοADSL in a Box.Καμία ιδέα? Τι modem είναι?Α και δεν είναι ΤΑ SuSE αλλά ΤΟ SuSE όπως και ΤΟ Linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfenstein Νοέμβριος 6, 2005 #86 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 ok ok συγνώμη για το λάθος Το modem ειναι το Crypto F200 αν δεν κανω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 6, 2005 #87 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Στην crypto δεν έχουν μάθει ακόμα ότι υπάρχουν κι άλλα λειτουργικά. Δεν πειράζει, ούτως ή άλλως καλύτερα για εσένα μιας και είναι μεγάλη πατάτα το συγκεκριμένο. Πάρε ένα ανθρώπινο modem που να βγάζει σε ethernet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 6, 2005 #88 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση...Εχω πρόβλημα με το xine, την engine δλδ...Δεν μπορώ να αναπαράγω video!Εχω κάνει updates, un/installs αλλά αυτό τπτ...Πάω στο kaffeine -> Settings->Player Engine αλλά εμφανίζει μια κενή tab...Εχετε καμιά ιδέα ρε παίδες?έχω το SuSE 10.0 Eval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Νοέμβριος 6, 2005 #89 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Wolfenstein ok ok συγνώμη για το λάθος Δεν το είπα για να σε πειράξω αλλά και εσύ αν το άκουγες ~10 φορές την ημέρα κάπως θα προσπαθούσες να το διορθώσεις... :flower: Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Να κάνω και εγώ μια ερώτηση... Εχω πρόβλημα με το xine, την engine δλδ... Δεν μπορώ να αναπαράγω video! Εχω κάνει updates, un/installs αλλά αυτό τπτ... Πάω στο kaffeine -> Settings->Player Engine αλλά εμφανίζει μια κενή tab... Εχετε καμιά ιδέα ρε παίδες? έχω το SuSE 10.0 Eval. Έχω μια δραστική λύση: βάλε τον mplayer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfenstein Νοέμβριος 6, 2005 #90 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Στην crypto δεν έχουν μάθει ακόμα ότι υπάρχουν κι άλλα λειτουργικά. Δεν πειράζει, ούτως ή άλλως καλύτερα για εσένα μιας και είναι μεγάλη πατάτα το συγκεκριμένο. Πάρε ένα ανθρώπινο modem που να βγάζει σε ethernet. Σαν ποιο δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 6, 2005 #91 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Το κατέβασα και τώρα κατεβάζω το latest gcc γιατί το δικό μου του ξινίζει...Γμτ στην περίπτωση έπεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 6, 2005 #92 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 GCC 2.96 IS NOT AND WILL NOT BE SUPPORTED BY US !Τι GCC 2.96 το φελεκι μου μεσα? Το 4 εχω!!!Του ειπα --disable-gcc-checking και ας κανει οτι θελει...<edit> Δεν λεει να κανει compile... Παμε για rpms... </edit> Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 6, 2005 #93 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 <home/zapotek/MPlayer-1.0pre7-pm.3.i586.rpm';echo RESULT=$?warning: //home/zapotek/MPlayer-1.0pre7-pm.3.i586.rpm: V3 DSA signature: NOKEY, key ID 5f6842a4error: Failed dependencies: w32codec-all is needed by MPlayer-1.0pre7-pm.3RESULT=1Τι να του πεις τωρα...Πριν λιγο εβαλα το w32codec-all, γιατι δεν το βλεπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Νοέμβριος 6, 2005 #94 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις εδώ: http://www.thejemreport.com/mambo/content/view/178/42/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 6, 2005 #95 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Τα εχω κανει εδω και καιρο αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 6, 2005 Author #96 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 δοκίμασε κι άλλες εκδόσεις του w32codec -all Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 6, 2005 #97 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Wolfenstein Σαν ποιο δηλαδή? http://www.adslgr.com/features/ADSLgr_Modems/modemindex.php Ρίξε μια ματιά εδώ. Εναλλακτικά υπάρχει και το USRobotics που απ' ότι διαβάζω είναι καλό και value για την τιμή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 6, 2005 #98 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Φταιω εγω μετα αν κατεβασω απο torrent το commercial?Grrrrrrrrrrrrrrrrr :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Νοέμβριος 6, 2005 #99 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Τα dvd δεν παίζουν out of the box στην retail version.Πρέπει να κάνεις update το decoding package. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 6, 2005 #100 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Εδω δεν μπορώ να δω απλό video λεμεεεεεεεεε... Ευτυχώς ακούω mp3s και παρηγορούμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.