eleozz Σεπτέμβριος 28, 2008 #821 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 χρησιμοποίησε το unrarγια ubuntu sudo apt-get install unrarπάνε στον φάκελο που έχεις όλα τα part του rar (από το τερματικό)και δώσε unrar e file_name.rar*όπου file_name το όνομα του αρχείουθα σου τα κάνει όλα με την σειρά μονο τουαν έχεις ακόμα πρόβλημα η ερωτήματα ξανά ρότα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 29, 2008 #822 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Δεν είχα βάλει το unrar γιατί έλεγε ότι είναι Non-free και είχα περάσει το unrar-free .. :...: Πέρασα το unrar και πέταξα το free και είμαι ΟΚ, thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 29, 2008 #823 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Πάντως από τη στιγμή που αναβαθμίστηκα σε 8.04 ο ark παίζει και με τα password-ιασμένα rar. Για τσεκάρετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiffler Οκτώβριος 2, 2008 #824 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 εγκατεστησα τα linux ubuntu με το wubi(κατεβασα μονος μου απο τορεντ το αρχειο (ubuntu-8.04.1-desktop-i386.iso) επειδη αυτο που εχει στο σιτε μου βγαζει το σφαλμα που ειπα παραπανω...Τωρα που λετε μολις κανω καποια ενημερωση και κανω reboot μετα με βγαζει σε κατι περιεργια που λεει BusyBox Debian κλπ κλπ κλπ και εχει για να γραψω εντολες..Ετσι δεν μπορω να μπω μεσα στα linux..Τι μπορω να κανω για να το διορθοσω???Επειδη το wubi τα εγκαθιστα πανω στα windows αν τη τελευταια φορα δεν εκλεισε καλα ο υπολογιστης τα windows πανε να φορτωσουν με τη γνωστη οθονη με την επιλογη για previous settings safe mode κτλ...εμενα μια φορα ετσι ειχε γινει που μου ειχε βγαλει το συγκεκριμενο μυνημα και δε φορτωναν τα ubuntu.Αnyway δοκιμασε και μπες στα win με last working system settings αν ισχυει αυτο που ειπα, και μετα με ρεσταρτ ξαναμπες ubuntu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 6, 2008 #825 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2008 Το παρών thread κλειδώνεται και παραμένει sticky Από δω και πέρα, οτιδήποτε θελήσετε θα γίνεται σε κανονικά threads. Το Linux μεγαλώνει και κερδίζει έδαφος κι εμείς είμαστε μαζί του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.