Lavredis Αύγουστος 28, 2008 #801 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 εγω τα ubuntu τα εγραψα με το wubi και δεν ειχα κανενα προβλιμα τωρα με raid και τετοιτα δεν ξερω . Στο wubi πρεπει να σου εχει επιλογη για το που να το γραψεις πχ μεσα στα windows χωρις να τα χασεις και σου διμιουργει το dual boot μονο του, μπορεις να το γραψεις σε αλλο σκληρο , ισος και σε αλλο partition δωκιμασε το ειναι πολι ευκολοhttp://wubi-installer.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos94 Αύγουστος 28, 2008 #802 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 To wubi ειναι καποιο προγραμα?Για βοηθησε με λιγακι μηπως κανω καποια κινηση και το εγκαταστησωστο βασικο partition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos94 Αύγουστος 28, 2008 #803 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Ooops.. Συγνωμη φιλε μου δεν ειχα δει το Link στο post σου..Ετρεξα το wubi και πριν πατησω next εβαλα μεσα το cd Με το ubuntu...Δεν ξερω αν χρειαζοταν αλλα το εκανα και τωρα το αντιγραφει..Εκανα σωστα?**Το εγκαταστω στο δευτερο partition Μου, θα μου κανει κανονικα το dual boot μονο του, σωστα?** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavredis Αύγουστος 28, 2008 #804 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 το wubi ειναθι ενα προγραμα που σε βοηθαει στην εκγατασταση τον ubuntu πρωτη επιλογη σε ρωταει σε ποιο σκληρο να το γραψειδευτερη ποσα gb να χρισιμοποιησει (εαν τα κανεις εκγατασταση μεσα στα windows)τριτη πειλογη σε ρωταει πια εκδοση να κατεωασει και να γραψει μονο του( αν εχεις κατεβασει καπια γραφει αυτη που εχεισ κατεβασει)μετα σε ρωταει για γλωσσα βαλε ελληνικαμετα username και τελος password πατας install και τα κανει ολα μονο του , μολις τελειωσει κανεις restart και στο dual boot επιλεγεις ubuntu και σηνεχιζει η εκγατασταση (παλι χωρις να κανεις τιποτα ) αυταλογικα ναι δεν νομιζω να εχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos94 Αύγουστος 28, 2008 #805 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Λοιπον, τα εκανα ολα αυτα αλλα εχω ενα προβλημα...Εκανα restart και πατησ Ubuntu στο dual boot,εκανε την χρονομετριση 5-4-3-2-1-0, αλλα πριν συνεχισε μουεβγαλε το εξης:Error 15: File not foundPress any key to continuefind --set -root -ignore-floppie /ubuntu/install/boot/vmlinuzΓιατι μου το εβγαλε αυτο???.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavredis Αύγουστος 28, 2008 #806 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 δεν ξερω και εγω νεος ειμαι αλλα μα θες προσπα8ισε να τα σβισεις και να τα ξαναγραπσεις(τα σβινεις απο το add and remove programs τον windows η παλι απο το wubi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos94 Αύγουστος 28, 2008 #807 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 Καποιος αλλος που να ξερει να μας βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos94 Αύγουστος 29, 2008 #808 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 εγκατεστησα τα linux ubuntu με το wubi(κατεβασα μονος μου απο τορεντ το αρχειο (ubuntu-8.04.1-desktop-i386.iso) επειδη αυτο που εχει στο σιτε μου βγαζει το σφαλμα που ειπα παραπανω...Τωρα που λετε μολις κανω καποια ενημερωση και κανω reboot μετα με βγαζει σε κατι περιεργια που λεει BusyBox Debian κλπ κλπ κλπ και εχει για να γραψω εντολες..Ετσι δεν μπορω να μπω μεσα στα linux..Τι μπορω να κανω για να το διορθοσω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 15, 2008 #809 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Ρε παίδες, μόλις πέρασα Kubuntu 8.04 στο κατεβαστήρι, και μου βγάζει αυτό: wtf? Γιατί είναι όλοι οι φάκελοι στο Desktop? Να σημειώσω ότι πάτησα κατευθείαν install και όχι μέσω Live περιβάλλον γιατί εκεί μου κολλάει και μένει σε μαύρη οθόνη. Edit: Τα ξανακάνω Install γιατί μετά το reboot, δεν τα φορτάει. Το "install" κράτησε το πολύ 5 λεπτά, είναι λογικό;; Το συστηματάκι είναι το εξής: http://www.austincc.edu/cloud/manuals/Dell/GX260/specs.htm#1110653 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Σεπτέμβριος 15, 2008 #810 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Kmenu -> System Settings -> About me -> Paths -> Desktop Pathδώσε το φάκελο στο Home σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Σεπτέμβριος 15, 2008 #811 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 εγκατεστησα τα linux ubuntu με το wubi(κατεβασα μονος μου απο τορεντ το αρχειο (ubuntu-8.04.1-desktop-i386.iso) επειδη αυτο που εχει στο σιτε μου βγαζει το σφαλμα που ειπα παραπανω...Τωρα που λετε μολις κανω καποια ενημερωση και κανω reboot μετα με βγαζει σε κατι περιεργια που λεει BusyBox Debian κλπ κλπ κλπ και εχει για να γραψω εντολες..Ετσι δεν μπορω να μπω μεσα στα linux..Τι μπορω να κανω για να το διορθοσω???δώσε μας όλη την εικόνα για να δούμε που βρίσκεται το πρόβλημα.αν και νομίζω οτι δν βλέπει το partition του root για να σε πετάει εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 15, 2008 #812 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Τώρα με το 2ο setup καμία σχέση Κράτησε 20-30 λεπτά, ζήτησε restart και μετά να κάνω login. Πριν με είχε πετάξει εκεί χύμα μέσα σε 5 λεπτά. Thanks anyways Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Σεπτέμβριος 15, 2008 #813 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Τώρα με το 2ο setup καμία σχέση Κράτησε 20-30 λεπτά, ζήτησε restart και μετά να κάνω login. Πριν με είχε πετάξει εκεί χύμα μέσα σε 5 λεπτά. Thanks anyways bug είναι που μου συνέβη και μένα...:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 18, 2008 #814 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 Εγω παιδες αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα, αλλα φοβερα εκνευριστικο: καθε λιγο και λιγακι, "κολλαει" το ποντικι.Στην ουσια δε δουλευει κανενα κλικ, αλλα ο κερσορας κουνιεται κανονικα και το πληκτρολογιο ανταποκρινεται. Εχω archlinux+gnome/xfce/lxde.Το κανει σε ολα τα DE και το εκανε και με ubuntu πιο παλια.Ειναι στημενα σε λαπτοπ πολλων ετων Τελος, το ιδιο συμβαινει και στο touchpad.Καμια ιδεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Σεπτέμβριος 23, 2008 #815 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2008 ρε παιδιά εγώ έψω πάθει το άλλο...κατέβασα και εγκατέστησα τα Kubuntu 8.04 αλλά δεν μπορώ να βάλω τους οδηγούς της κάρτας και όλα μου τα ωγάζει σε 800*600, στο τσακ είμαι να δοκιμάσω τα κανονικά ubuntu k να βγάλω αυτά που έχω...Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?Δοκίμασα με τον τρόπο από το site της νβίντια αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 24, 2008 #816 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 από Konsole δίνειςsudo aptitude install nvidia-glx-legacyκαι rebootedit: nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Σεπτέμβριος 24, 2008 #817 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 https://help.ubuntu.com/community/BinaryDriverHowto/Nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhodes Σεπτέμβριος 26, 2008 #818 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2008 Σχεδόν καθημερινά τα shared folders, γίνονται απλά folders, se ubuntou 8.04. Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 28, 2008 #819 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 Πως κάνουμε unrar ένα rar parted αρχείο; Δηλαδή, όταν είναι .rar .r00 .r01 κλπ.Το Ark και το unrar κολλάνε συνέχεια σε όλα, οπότε υποθέτω ότι φταίει αυτό.. :...:Εκτός εάν με ένα σκέτο unrar υποτίθεται ότι το καταλαβαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Σεπτέμβριος 28, 2008 #820 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 δες στον package manager αν έχεις περάσει και το rar...πιθανότατα αυτό φταίει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.