---Zapotek-- Δεκέμβριος 12, 2005 #181 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Μονο KDE, μονο στον user μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 12, 2005 #182 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Δοκίμασε να αλλάξεις κάποια από τα fonts στο Control Center και uncheck το anti-aliasing Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 12, 2005 #183 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Nope, δεν εφτιαξε...Αλλου ειναι το προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 12, 2005 #184 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Πηγα από GNOME και με ρώτησε αν θέλω τις ρυθμίσεις του Χ ή τις δικές του.Και κλικαρα του Χ, και βγήκε και εκεί το πρόβλημα.ΑΡΑ, πως πάω τις ρυθμίσεις του Χ στα defaults?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 12, 2005 Author #185 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 sudo vi /etc/X11/xorg.conf Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 12, 2005 #186 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Λοιπόν κατεβάζω τη διανομή RedHat και επειδή δε θα αναγνωρίσει και αυτό το f200 ξεκίνησα να διαβάζω τον οδηγό από το hellug.gr για να καταφέρω να μπω και από εκεί στο νετ. quote:Βήμα 1ο: Εφαρμόζω το patch http://www.zullinux.it/linux/patch-...accessrunner.gz Όταν ανοίγω την συγκεκριμένη σελίδα το μόνο που βλέπω είναι κώδικας.Ως εντελώς άσχετος δεν έχω ιδέα τι να τα κάνω αυτόν τον κώδικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 12, 2005 #187 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Εκανα downgrade to xorg αλλά τα ίδια...Θα πάω να φτιάξω new account ή θα είμαι μόνιμα root να τελιωνω...Δεν πάει άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 12, 2005 #188 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από kender Λοιπόν κατεβάζω τη διανομή RedHat και επειδή δε θα αναγνωρίσει και αυτό το f200 ξεκίνησα να διαβάζω τον οδηγό από το hellug.gr για να καταφέρω να μπω και από εκεί στο νετ. quote:Βήμα 1ο: Εφαρμόζω το patch http://www.zullinux.it/linux/patch-...accessrunner.gz Όταν ανοίγω την συγκεκριμένη σελίδα το μόνο που βλέπω είναι κώδικας.Ως εντελώς άσχετος δεν έχω ιδέα τι να τα κάνω αυτόν τον κώδικα. Αυτό είναι συμπιεσμένο αρχείο, κάτι σαν .zip ας πούμε. Το κατεβάζεις και το ανοίγεις με την εντολή "gunzip arxeio.gz" Zapotek για δώσε μας το xorg.conf σου να δούμε μήπως εντοπιστεί κάπου το πρόβλημα. Αν και για να στο κάνει σε ένα μόνο account είναι μάλλον ρύθμιση του gnome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 12, 2005 #189 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Η πλάκα είναι πως είμαι από root τώρα (KDE) και δεν έχω πρόβλημα... Απο τον άλλο account μου έχω πρόβλημα... Είδα το xorg.conf αλλά δεν είδα τπτ ύποπτο... Μου την έχει δώσει αν και έχω σεταρει το root account οποτε δεν είμαι εντελώς out of order, τουλάχιστον μπορώ να γράφω στο Eclipse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 12, 2005 #190 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Αυτό είναι συμπιεσμένο αρχείο, κάτι σαν .zip ας πούμε. Το κατεβάζεις και το ανοίγεις με την εντολή "gunzip arxeio.gz" Zapotek για δώσε μας το xorg.conf σου να δούμε μήπως εντοπιστεί κάπου το πρόβλημα. Αν και για να στο κάνει σε ένα μόνο account είναι μάλλον ρύθμιση του gnome. Το θέμα είναι ότι το αρχείο πρέπει να το γράψω από windows και μετά να το πάω με dvd στο λίνουξ επειδή μόνο έτσι θα καταφέρω να μπω στο νετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 12, 2005 Author #191 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από kender Το θέμα είναι ότι το αρχείο πρέπει να το γράψω από windows και μετά να το πάω με dvd στο λίνουξ επειδή μόνο έτσι θα καταφέρω να μπω στο νετ ε κάντο save as στο δίσκο, και διάβασέ το - αποσυμπίεσέ το από το linux. μην κολλάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 12, 2005 #192 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από kender Το θέμα είναι ότι το αρχείο πρέπει να το γράψω από windows και μετά να το πάω με dvd στο λίνουξ επειδή μόνο έτσι θα καταφέρω να μπω στο νετ Το winrar μπορεί να στο ανοίξει, σίγουρα και κάποιο άλλο συμπιεστήρι στα win. Οπότε κατέβασέ το και επεξεργάσου το στα win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 12, 2005 #193 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Το winrar μπορεί να στο ανοίξει, σίγουρα και κάποιο άλλο συμπιεστήρι στα win. Οπότε κατέβασέ το και επεξεργάσου το στα win. :OT: I like it when you talk dirty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 12, 2005 #194 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Πρόστυχε άνδρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 12, 2005 #195 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Λοιπόν το fedora μου λέει πως δεν έχω ορίσει root partition και δεν μπορει να συνεχίσει την εγκατάσταση.Πώς ορίζω ένα παρτίτιον ως ροοτ?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 12, 2005 Author #196 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από kender Λοιπόν το fedora μου λέει πως δεν έχω ορίσει root partition και δεν μπορει να συνεχίσει την εγκατάσταση.Πώς ορίζω ένα παρτίτιον ως ροοτ?Ευχαριστώ στο tool που φτιάχνει τα partitions του βάζεις σε ένα partition mount point το / Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 13, 2005 Author #197 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Η πλάκα είναι πως είμαι από root τώρα (KDE) και δεν έχω πρόβλημα... Απο τον άλλο account μου έχω πρόβλημα... Είδα το xorg.conf αλλά δεν είδα τπτ ύποπτο... Μου την έχει δώσει αν και έχω σεταρει το root account οποτε δεν είμαι εντελώς out of order, τουλάχιστον μπορώ να γράφω στο Eclipse. ε αφού ο root δουλεύει κανονικά, και όλοι δουλεύουν με τα ίδια x, κάπου αλλού την έχεις κάνει. φτιάξε ένα account -=zapotek=- rel0@d Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 13, 2005 #198 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Αφού τρέξω το http://www.zullinux.it/linux/patch-2.6.6_20040517_accessrunner.gz Στη συνέχεια αναφέρει Ρυθμίζω τον πυρήνα και προσθέτω τις εξής επιλογές πού είναι αυτός ο πυρήνας και τι εντολή θα τρέξω για να μπορέσω να τον κάνω edit? (άντε να μπω στο νετ από το καιμένο το fedora ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 13, 2005 #199 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Οι πυρήνες βρίσκονται στο /usr/src/Για να δεις ποιον χρησιμοποιείς τώρα γράφεις uname -rΜπαίνεις μέσα στο φάκελο του πυρήνα και για να τον ρυθμίσεις γράφεις "make menuconfig", κάνεις τις ρυθμίσεις που θέλεις και μετά κάνεις exit, σώζοντάς τον και ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη για τη συνέχεια (make all && make modules_install) Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 13, 2005 #200 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris ε αφού ο root δουλεύει κανονικά, και όλοι δουλεύουν με τα ίδια x, κάπου αλλού την έχεις κάνει. φτιάξε ένα account -=zapotek=- rel0@d Ναι παιζει και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.