StEfAn Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2005 Καλημερα εχω ενα ερωτημα αν μπορειτε να μου απαντησετετο μηχανημα μου ειναι...venice 3200+ msi k8n neo 4f2*512 ocz el perfomance (2,5-3-3-6) 400mhz450w thermalrock psu2*200gb maxtor raid 0asus vga 6200 nvidia windows media center 2005Εχω το εξης προβλημα...εκανα αναβαθμιση στο bios μητρικης απο 1,5 εκδοση σε 1,9 εκδοση , λογω του οτι δεν εβλεπε στην κανονικη ταχυτητα τον venice 3000+ (τον εβλεπαν τα windows σαν 5*200=1ghz) και ολα καλα εκτος οτι κρεμαει οταν κανω shutdown και reboot...(μενει στην φαση που πρεπει να κλεισει το τροφοδοτικο ,εχει κλεισει η οθονη , δουλευουν ολα τα αλλα ανεμιστηρες κτλ)..μιλαμε οτι το εχω αφησει και 1 ωρα για να δω αν θα κλεισει και παλι τιποτα.ελεγξα τις ρυθμισεις του bios οπως και τα power options απο τα windows εκανα update απο microsoft μηπως ειναι κατι απο τα windows αλλα παλι τιποτα...Απο το forum εδω ειδα οτι καποιος ειχε παρομοιο προβλημα την με sli.Ευχαριστω εκ των προτερων
StEfAn Οκτώβριος 24, 2005 Author #2 Οκτώβριος 24, 2005 Βρεθηκε η λυση για οποιον ενδιαφερεται και εχει το ιδιο προβλημα ......Με την εκδοση του bios v1.9 απο 1,5 που ηταν πριν, εκανα unistall τους drivers του nforce 4 και ξανα install την εκδοση 6,66(την τελευταια).....Δουλευει μια χαρα και κλεινει αμεσως οταν κανεις shutdown ή restart........
mauros Οκτώβριος 24, 2005 #3 Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από StEfAn [Σήμερα, στις 10:22] Βρεθηκε η λυση για οποιον ενδιαφερεται και εχει το ιδιο προβλημα ...... Με την εκδοση του bios v1.9 απο 1,5 που ηταν πριν, εκανα unistall τους drivers του nforce 4 και ξανα install την εκδοση 6,66 (την τελευταια)..... Δουλευει μια χαρα και κλεινει αμεσως οταν κανεις shutdown ή restart........ προφανώς οι drivers έφταιγαν μπράβο σου που το πάλαιψες και που το πόσταρες για να βοηθηθεί και κάποιος άλλος...
spc Οκτώβριος 24, 2005 #4 Οκτώβριος 24, 2005 Tο θέμα ήταν γνωστό (υπάρχει και σχετικό/ά thread/s)Οι κατασκευαστές μητρικών αναφέρουν ότι για πριν την αναβάθμιση στο τελευταίο BIOS (το οποίο υποστήριζε τους 6.66) πρέπει πρώτα να έχει γίνει εγκατάσταση των 6.66 αλλιώς υπάρχουν προβλήματα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.