Jump to content

Antivirus - Antispyware Updates

oekab1992

Recommended Posts

Καλημέρα για μια ακόμη φορά σε όλα τα παιδιά του forum.

Έχω μια απορία. Στον υπολογιστή μου έχω εγκατεστημένα ορισμένα προγράμματα για την προστασία του απο ιούς, συγκεκριμένα το McAfee All in One 2005 (mcafee antispyware & virus scan), Spybot Search & Destroy, Microsoft Antispyware 2nd version, Adware SE Personal 1.6.

Τα προγράμματα τα έχω εγκατεστημένα και στον υπολογιστή της δουλειάς αλλά και στο σπίτι. Ενώ όμως στη δουλειά έχω ADSL 512, οπότε η υπόθεση update ειναι παιχνιδάκι, στο σπιτι εχω PSTN 56, με αποτέλεσμα η ενημέρωση των εν λόγω προγραμμάτων να μην τελειώνει ποτε!!

Μπορώ να βρώ με κάποιο τρόπο τα Updates αυτά είτε απο τα επίσημα site των κατασκευαστών των εν λόγω προγραμμάτων και να τα κατεβάσω manually ώστε να τα βάλω στο σπίτι, ή με κάποιον άλλο τρόπο, πχ αν βρίσκονται στο τοπικό δίσκο της δουλειάς να τα πάρω και να τα βάλω σπίτι?

Σημείωση: Έψαξα στις ιστοσελίδες του αλλά δεν βρήκα τέτοια δυνατότητα, ξέρω ότι στο Norton αυτό γινόταν αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βρήκα κάτι. Έχω να ενημερώσω τα προγράμματα αυτά στο σπίτι κανα 6μηνο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας.

O standalone updater της Symantec βρίσκεται εδώ στο link

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/defs.download.html

Είναι .exe που τρέχει και ανιχνεύει και ενημερώνει αυτόματα την ανάλογη εφαμρογή που θα βρει εγκατεστημένη στο registry. Κάτι ανάλογο μπορεί να δημοσιεύει και ο McAfee αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.