SirGeorge Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2005 .............το FRONT AUDIO CONNECTOR της μητρικής μου με τα FRONT AUDIO του κουτιού και ρυθμίσω τα FRONT AUDIO jumperakia καταλλήλως, ο ήχος θα μεταφέρεται και στις μπροστινές audio θύρες και στις πίσω??? Ή μόνο στις μπροστινές??Η μητρική είναι Gigabyte K8N Pro SLI και το manual της δεν είναι ξεκάθαρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Λογικα ειναι σαν 2ο audio out οποτε θα μπορεις πχ να εχεις ηχεια πισω και ακουστικα μπροστα...και παλι ομως δεν το εχω κανει οποτε δεν ειμαι 100% σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Οκτώβριος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Θα σου λειτουργούν όλα χωρίς πρόβλημα. Διάβασε καλά το manual από το mobo για τις ρυθμίσεις των jumper κ μην κλείσεις το κουτί πριν βεβαιωθείς ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει κ κάνεις διπλό κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.