hellrider Νοέμβριος 19, 2005 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher [21-10-2005 00:14] Εχω διαφασει παρα πολλα τhreads.Νια φυσικα ειναι υπερβολη.Το να πηγαινης τον επεξεργαστη σου -50μεχρι και-100δεν ειναι υπερβολη?Θα μου πει τωρα καπιοος οτι για να κανεις ενα overclock της ταξεος των 2-3Μzh χρειαζεσαι μια δυνατη ψυξη.Εδω και καιρο εχω μια απορια.Γινεται να στησεις εναν υ/η μεσα σε ενα οικιακο ψυγειο,και να βαλεις σε ολα τα εξαρτηματα του υ/η παθυτικες ψυκτρες?Θα εμφανιστη υγροποιηση?Υπαρχει καποιο αλλο προβλημα? 1)Kατα αρχην με το phase δεν προκειται να πιασεις ποτε αυτες τις θερμοκρασιες...2)Απο οσο ξερω οχι θα εχεις προβλημα υγροποιησης και μεγαλο κιολας...:flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 19, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 1)Το vapochill που ανοικει.Ειχα δει ενα συγριτικο που με αυτο ειχαν παει-50.2)Το εχω καταλαβει αυτο εδω και καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.