Jump to content

4πλο ψυγειο?

thrasher

Recommended Posts

Ξερει κανεις αν υπαρχει στην Ελλαδα 4πλο ψυγειο στην Ελλαδα,η αν θα ερθει?

Υ.Γ:Μην στηλει ΠΜ,καποιος που εχει,γιατι δεν το θελω για τωρα αλλα σε κανα 3-4μηνες.

Aπο τα λιγα που ξερω μονο με καποια παραγγελια σε μαγαζι που φτιαχνει ψυγεια για αυτοκινητα μπορεις να βρεις 4πλο.Εαν τετοιο μαγαζι στην θεσσαλονικη ειναι ο Κυρκυνεζης στην Λαγκαδα .

Εαν θες 3πλο ας πουμε εχουν βγαλει οι εταιρειες παντως παραδειγμα αυτο >>

http://62.38.134.16/product_info.php?cPath=26_49&products_id=183

Γνωμη δικια μου οτι περα απο το μεγεθος και η σχεδιαση του ψυγειου μετραει.....ενδεχομενως δλδ ενα τετοιο 3πλο αν ειναι καλυτερο απο ενα 4πλο φτιαχτο σε μαστορα.

εγω θα ελεγα να ψαξεις οπου πουλανε ανταλλακτικα αυτοκινητων

αν δεν βρεις κατι καλο εχω δει καπου ενα ψυγειο ,με το ματι το εκοψα για 8αρι(8 Χ 12 μπροστα και αλλοι τοσοι απο πισω,αν θες) αλλα δεν εχω ρωτησει τιμη.νομιζω ομως οτι ειναι πεταμενα λεφτα

δεν ξερω τι συστημα εχεις αλλα νομιζω οτι και τα τριπλα ειναι αρκετα και με ανεμιστηρες σε πολυ χαμηλες στροφες,ακομα και off

Ειπα εγω οτι το θελω μονο και μονο γιατι το χρειαζομαι για να διωξει τη θερμοτητα του συστηματος ?Το θελω γιατι εχω φαει κολλημα και θελω να εχω την χαμηλοτερη θερμοκρασια Με "ΥΔΡΟΨΥΞΗ"οχι με chiller η οπως αλλιως λεγεται.

Τωρα εχω το aquagate coolermaster(wc kit)

ο ρολος του ψυγειου ειναι μεσω της επιφανειας του να "κρυωνει" το νερο.οταν λεμε οτι το κρυωνει,φτανει περιπου τη θερμοκρασια περιβαλλοντος.

αν εχεις το ψυγειο σου στην ερημο,το νερο θα ειναι πανω απο 40 C οσο μεγαλο ψυγειο και να βαλεις

πανω κατω ναι

το ψυγειο δεν παιρνει ρευμα/ενεργεια,δεν παραγει εργο,δεν ειναι "μηχανη",ειναι ενας σχετικα μαζεμενος τροπος να κανει το νερο σου μεγαλη διαδρομη και να κρυωσει μεχρι να ξαναμπει στο κυκλωμα

θα μπορουσες να απλωσεις καμποσα μετρα χαλκινες σωληνωσεις και να παιρνεις το ιδιο αποτελεσμα

Ειχα σκευτει να το κανω αυτο σε ενα κουτι.Δηλ.Να παρω μερικα μετρα χαλκινων σωληνοσεων,να τα περασω γιρω απτα τοιχοματα του κουτιου και,μια αντλια ,και να γινει κατι σαν ψυγειο(τροφιμων).Αλλα δεν νομιζω να πετυχει.

Με πρωβληματισες τωρα ομως.Λες να αρχισω σιγα σιγα να περασω σε κατι πιο extreme?

Oμως δεν θελω να μπλεξω με σιδιροκολισεις,φρεον,μονωσεις και ολα τα παρελκομενα!

σημερα κοιταζα την πλατη ενος ψυγειου στο σπιτι μου και τι ειδα κατω κατω???

ενα compressοr endarco σαν αυτα που χρησιμοποιουν τα παιδια εδω μεσα για custom υλοποιησεις,για να καταλαβεις κοιτα το ψυγειο στο σπιτι σου και διαβασε τα σχετικα threads στο extreme cooling

και εγω το σκεφτομαι για phase change αλλα οχι για μονος μου,καλυτερα να μου το φτιαξει καποιος πιο εμπειρος.η καταναλωση ρευματος και ο θορυβος θεωρητικα ειναι εφαμιλλα ενος οικιακου ψυγειου.επισης το phase σου μενει και αν αλλαξεις cpu,ειναι "επενδυση"

μηπως ομως ειναι λιγο υπερβολη????

Εχω διαφασει παρα πολλα τhreads.Νια φυσικα ειναι υπερβολη.Το να πηγαινης τον επεξεργαστη σου -50μεχρι και-100δεν ειναι υπερβολη?Θα μου πει τωρα καπιοος οτι για να κανεις ενα overclock της ταξεος των 2-3Μzh χρειαζεσαι μια δυνατη ψυξη.

Εδω και καιρο εχω μια απορια.

Γινεται να στησεις εναν υ/η μεσα σε ενα οικιακο ψυγειο,και να βαλεις σε ολα τα εξαρτηματα του υ/η παθυτικες ψυκτρες?

Θα εμφανιστη υγροποιηση?

Υπαρχει καποιο αλλο προβλημα?

υπερβολη το να δωσεις μερικες εκατονταδες Ε για να ανεβασεις λιγο ακομα τον επεξεργαστη σου

στην τελικη κρατα στην ακρη αυτα τα χρηματα και κανεις τις επομενες 2 αναβαθμισεις CPU με αυτα

Αρχική απάντηση από thrasher

Εχω διαφασει παρα πολλα τhreads.Νια φυσικα ειναι υπερβολη.Το να πηγαινης τον επεξεργαστη σου -50μεχρι και-100δεν ειναι υπερβολη?Θα μου πει τωρα καπιοος οτι για να κανεις ενα overclock της ταξεος των 2-3Μzh χρειαζεσαι μια δυνατη ψυξη.

Εδω και καιρο εχω μια απορια.

Γινεται να στησεις εναν υ/η μεσα σε ενα οικιακο ψυγειο,και να βαλεις σε ολα τα εξαρτηματα του υ/η παθυτικες ψυκτρες?

Θα εμφανιστη υγροποιηση?

Υπαρχει καποιο αλλο προβλημα?

ξερεις ποσοι φιλοι μου μου το λενε μολις τους διχνω τα cascade ?? oloi!!!! pare ena ψυγειο να βρεισ την υγεια σου ..................

• 3 weeks later...

Καλα οτι θα βρισκεις, βρισκεις. Ψαξε εκει που σου ειπαν και τα αλλα τα παιδια. Ομως τι να το κανεις; Θα ειναι πολυ μεγαλο θα εχει τουλαχιστον 4Χ120 ανεμιστηρες και ετσι μπορει να κανει αρκετο θορυβο. Γιατι δεν δοκιμαζεις με μικροτερο. Ετσι και αλλιως την δουλεια θα την κανεις και πολυ καλα μαλιστα

Suzuki hayabusa GSX-1300R forever

• 2 weeks later...

Χωρίς chiller κλπ κλπ δε μπορείς ποτε να φτάσεις ουτε καν την θερμοκρασία περιβάλλοντος πάντα θα είσαι λίγο ψηλότερα και λύση ας πούμε δεν είναι να έχεις το ψυγείο έξω επειδή θα έχεις τρελή υγροποίηση και σκέψου ότι όσο μεγαλύτερο το ψυγείο τόσο δυνατότερη αντλία είναι απαραίτητη.

Ένα τριπλό δε θύμαμαι τώρα την εταιρία ήτανε το καλύτερο που μου είχαν προτείνει με 3 120 ανεμιστήρια..

Αρχική απάντηση από kender

Χωρίς chiller κλπ κλπ δε μπορείς ποτε να φτάσεις ουτε καν την θερμοκρασία περιβάλλοντος πάντα θα είσαι λίγο ψηλότερα και λύση ας πούμε δεν είναι να έχεις το ψυγείο έξω επειδή θα έχεις τρελή υγροποίηση και σκέψου ότι όσο μεγαλύτερο το ψυγείο τόσο δυνατότερη αντλία είναι απαραίτητη.

Ένα τριπλό δε θύμαμαι τώρα την εταιρία ήτανε το καλύτερο που μου είχαν προτείνει με 3 120 ανεμιστήρια..

Επειδη δεν ξερω που ακριβως εμφανιζεται υγροποηση εχω μια απορια.

Αν εχω ενα ψυγειο σ μεγεθος κουτιου και το βγαλω εξω τι θα γινει?Που θα φανει υγροποιηση?Για αντλια κατι θα βρεθει!

(Μια ιδεα ειναι μονο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.